mascio Mesaj tarihi: Kasım 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2021 Selamlar, Bayağıdır yazmıyordum foruma da böyle bir şey görünce bir yazayım dedim. Referral linkidir baştan uyarayım sonra başıma kalmasın konu. Baby Doge'nin Twitter hesabını takip etmeniz karşılığında 17 dolar değerinde coin veriyorlar. Bu linke tıklayıp telegram'dan yönergeleri izleyerek yapabilirsiniz. Görüşmek üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2021 Abow. Coinbase de vardirmidirlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2021 referrali null gösteriyo ama teşekkürler link üzerinden kayıt oldum bilmiyorum sana göründü mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2021 Bu memecoin işinin de cılkı çıktı baby doge ne aw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2021 millet "x projesinin whitepaperı çok iyi ağbii" diye dolanırken, memecoinlerden milletin parayı götürmesi çok hoş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2021 o olay bitti ya kim ipler whitepaperı. bu coin neymiş arkasında kim varmış ne işe yararmış ilerde tutar mı diye düşünürken millet saçma salak coinler ile parayı buldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2021 paribu da 500 bin tl 700 bin tl alış emirleri var shiba coin için. millet neleri kovalıyor amık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Kasım 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2021 teknoloji inovasyon geleceğin parası vs muhabbetleri yalan oldu, piyasa hayvanat bahçesine döndü valla it paraları akıp gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2021 (düzenlendi) fake çıktı bu sanırım 0.0015 bnb para yolla pls diyo dedim scamsin ama yollayacam hadi yolladım neyse baktım yollamadın diye error verip duruyo. herkes 0.0015 yollasa mis gibi para https://bscscan.com/address/0x1aA0Ba90a1cFcc39A09549b452e84FeF9D5a5A46 Kasım 9, 2021 monoscope tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2021 büyük ihtimal öyle çıkacak 0.0015 yaklaşık 1 dolar yapıyor sanırım 1 dolardan ne olacak kimse peşine de düşmez iyi vurgun yapar giderler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2021 yazacaktım da unuttum telegramdan bir kere böyle airdrop yapması, sadece twitter hesabını followlatıp para vermesi saçma. O değil de cüzdan paylaşıyorsun, içini boşaltmasınlar bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2021 @bLackcha0s o nası oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Kasım 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2021 gas fee'yi ödeyip drop alan var mı sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2021 private key paylaşmıyosun ki epi topu adres paylaşıyosun bi de adama transfer yapıyosun. bilmiyorum gerçi adamlar her yolunu buluyolardır bu yüzden benim shitcüzdanım var shitcoinleri ve airdropları falan o cüzdandan ilerletiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2024 ne gunlerdi be, drop'dan drop'lara kosar, metamask ile tilkimizi beslerdik lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar