bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2021 xboxta oynadım. Oyun çok güzel de ben yarış oyunu sevmiyormuşum ya asla hiçbir yarışta ilk 4e bile giremedim ama atlama zıplama, gezme olayları keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2021 S'de mi oynadın X'de mi oynadın hacı performans - kalite vs yorumun nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2021 s'de oynadım da yani bu konuda ben doğru olmam oyunları çok geriden takip ettiğim için grafikler benim için müthiş kalıyor. X'te düşünemiyorum Performans ile ilgili herhangi bir sıkıntı yok, oyun akıyor zaten. Herhangi bir takılma vs yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2021 Ben de gecen gun yukledim, oyun guzel net. Saracak mi emin degilim ama bi deniyorum bu ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 2, 2022 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2022 Şunu bitirdim şimdi, çok iyi yapmış adam: Fizik motoru ve simülasyon 4. oyundan daha iyi ama, oynadıkça kendini belli ediyor. Gamertag benim Tremontaine, gelin oynayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2022 ilk çıkınca flickering vardı erteledim oynamayı. düzelttiler mi o tarz sorunları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 3, 2022 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2022 Öyle bir soruna rastlamadım ama oyun çıktığından bu yana performansı arttı, yamalar geldi. Bak bence, Game Pass zaten. Ayarlarda önemli noktalar var ama, şu iki ayar şart, yoksa çok kötü pop-in oluyor: Environment texture quality: Ultra Environment geometry quality: Extreme VRAM 6GB bende, oyun 7GB kullanıyorum diyor ama bir bug filan olabilir çünkü sıfır sorun ve aynı fps çalışmaya devam ediyor texture kısıp 6GB altına indirsem de, bilmiyorum. reddit'te filan ama da hep o VRAM uyarısını boş verin diyorlar. RX 5600 XT ile ortalama 80fps aldığım genel ayarlarım böyle: Anisotropic filtering: High Shadow quality: Ultra Night shadows: On Motion blur quality: Ultra Environment texture quality: Ultra Environment geometry quality: Extreme MSAA: x4 FXAA: On SSAO quality: Ultra Reflection quality: Extreme World car level of detail: Ultra Deformable terrain quality: Extreme SSR quality: Ultra Lens effects: Ultra Shader quality: Ultra Particle effects: Ultra Biraz daha grafik düşürünce 100fps üzerine çıkabiliyor ama: Anisotropic filtering: High Shadow quality: Ultra Night shadows: On Motion blur quality: High Environment texture quality: Ultra Environment geometry quality: Extreme MSAA: x2 FXAA: On SSAO quality: Ultra Reflection quality: High World car level of detail: High Deformable terrain quality: Ultra SSR quality: High Lens effects: Ultra Shader quality: High Particle effects: High Tek kısamadığım ayar "environment geometry quality". Onu kısınca rahatsız edici pop-in oluyor. Zorluk olarak Highly Skilled ve High iyi ve eğlenceli. Hasar açınca oynanmıyor, çarpışan arabalar gibi mübarek oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2022 (düzenlendi) 4k tv , Xbox X'te oynadım . Grafikler,içerik muhteşem ama niyeyse sarmıyor bu oyun beni. Yarış oyunun sevmiyorum diyemem grand tourismo'yu yalayıp yutmuştum zamanında. Sebebini bulamadım, çok fazla içerik var araba var tuning var acaba ondan mı asdaf . Öğrenmeye üşeniyorum . Bir de şu geri alma olayı çok saçma geldi ya. Training olsa anlarım ama yarışta olması gereksiz olmuş. Net yaşlandım. Ocak 3, 2022 Masticore tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 3, 2022 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2022 Track racing seviyorsundur abi, Horizon daha farklı bir kafa. Projects Cars 2 oynuyorum ben hala track racing olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2022 bende track racing e gelemiyorum. arcade seviyorum direkt. onun dışında nadiren rally seviyorum. dirt rally çok iyiydi mesela. o da zamanında v-rally çok oynamıştım ondan olabilir. nostalji kafası yaşıyorum çamurda karda kayarak viraj almalar vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 3, 2022 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2022 Geri alma her oyunda oluyor, kendini kontrol edeceksin. Kapatabilirsin de ama kapatınca bazen saçma durumlardan çıkamıyorsun, Drivatar'ın gelin kafa atarak ağaca toslatması gibi mesela. Ortası rewind olayını 2-3 ile sınırlama olabilirdi aslında, diğer rewind olan oyunlarda böyle ayarlayabiliyorsun. Zaten hasar olayını da arcade olduğundan açamıyoruz. Çarpıyorlar ötekiler, AI bile. Şuna bakın ama, yıllardır araba yarıştırırım, en iyi AI açık ara burada bence: https://store.steampowered.com/app/211500/RaceRoom_Racing_Experience/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ocak 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2022 kendi başlığı yoktu burda sorim, forza horizon 4'te klavye için direksiyon hassasiyeti ayarlanabiliyor mu ets 2'deki gibi? araçlı oyunlarda benim için kritik bi takıntı da. cevabı evetse alacağım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2024 aboooovvv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar