Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 5, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2021 PC gereksinimleri açıklandı, konusunu açmanın da vakti geldi. Ciddi ciddi son 1 yıldır Cyberpunk'dan sonra en çok beklediğim oyun bir araba oyunu. Recommended ile Ideal arasında bir yerdeyim, ama önemli olan 1080p'de 120fps alabilmek. Medium-High oynamak gerekebilir gibi bunun için. Bu da harita kıyaslaması: Oyunun geldiği hafta için hafta sonu seyahatim var =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2021 ideal spec 3080 ve i7-10700k hayhayhay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 5, 2021 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2021 4K'de en üst seviye ayarlar ve ray tracing ile 60fps almak için o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Kasım 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2021 series s aldırır adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2021 Dusmus bile ilaclisi, ben dun preinstall etmistim gamepassdan bekliycez 4 gun daha... bravo goldberg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 5, 2021 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2021 Oyun bana açıkmış ya, bugün açılmış. Eve geldiğimden beri 3 saat kaybettim =( 1080p High ve Ultra arasında (bir de üzerinde Extreme var) 120-144fps arası alıyorum. Oynuyorum şimdi, optimize ederim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SamFisher Mesaj tarihi: Kasım 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2021 ultimate edition alanlara açıldı biz gamepass li fakirler 9unu bekliyoruz sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2021 (düzenlendi) 6 saat önce, GERGE dedi ki: 4K'de en üst seviye ayarlar ve ray tracing ile 60fps almak için o. oyunda "gameplayde" ray tracing yok, PC'de de yok. saniye: 753 Spoiler Kasım 5, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 5, 2021 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2021 Yok, Game Pass'dan oynuyorum da Premium Add-ons Bundle almıştım dolar coşturur sonra belki diye. Zaten VIP, Car Pass, eklentiler, hepsini teker teker alacağıma eminim. Forza Horizon seveceğime emin olduğum bir oyun. Cidden de inanılmaz iyi olmuş bu arada. Horizon 4'deki favori arabam BAC Mono'ydu, onu kazanmaya çalışacağım bu hafta sonu bakalım. Fırtınalara girince 80fps filan oldu bu arada. Bir de bug çıktı, oyun içi fps limitleme çalışmıyor, RTSS ile yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 5, 2021 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2021 Evet, ray tracing sadece Forzavista'da varmış, arabalara bakarken. Zaten benim GPU'da da yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 6, 2021 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2021 Üst seviye ayarlarda epey büyük, 4K'ya daha iyi gidecek texture yüklüyormuş, texture kısınca biraz (high yaptım) en üst ayarlarda 120fps aldım. Ona dikkat edin. Vsync açın bu arada, yoksa menülerde 1000fps üstüne çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2021 15 saat önce, GERGE dedi ki: Yok, Game Pass'dan oynuyorum da Premium Add-ons Bundle almıştım dolar coşturur sonra belki diye. Zaten VIP, Car Pass, eklentiler, hepsini teker teker alacağıma eminim. Forza Horizon seveceğime emin olduğum bir oyun. Cidden de inanılmaz iyi olmuş bu arada. Horizon 4'deki favori arabam BAC Mono'ydu, onu kazanmaya çalışacağım bu hafta sonu bakalım. Fırtınalara girince 80fps filan oldu bu arada. Bir de bug çıktı, oyun içi fps limitleme çalışmıyor, RTSS ile yaptım. hemen aldım bunu görünce ben de. preinstall yapıp oyun mı giriyoruz early access için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 6, 2021 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2021 Aynen, yükleyince açılıyor. Eski Horizon 4 gibi tüm eklentileri tek tek yüklemek de gerekmedi, ya da bendeki Windows 11 olduğundan gerekmedi. Bu arada Xbox gamepad'e de güncelleme gelmiş, latency düşürmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2021 forza 4 baya arcade idi, butun arabalarin surus hissi cok yakin birbirine, umarim bunda biraz kasmislardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 6, 2021 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2021 Farklı gibi geldi şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2021 gece 12 de çıkıyo oyun ama microsoft refionı new zeland yaparsanız erken açılıyor win store/gamepass versiyonu. yine olmuş. Horizon serisi seviyorum zaten buda güzel gibi ilk 1-2 saatte. Şimdi yan ekranda açacak podcast/uzun bi youtube serisi fln bulmam lazım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 8, 2021 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2021 Prerelease sezonunu bitirdim ben, güzel hediye arabalar geldi. Podcast eşliğince amaçsız sürmek cidden güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2021 Tek kelime ile Masterpiece oyun efsane olmuş, inanılmaz bir içerik, kalite var. Hakikaten 10 u hakeden bir oyun olmuş. Devrim yaratmamış Horizon 4 üstüne ama kesinlikle ileriye de taşımış. Map olarak zaten enfes ötesi çölü, bataklıkları, şehri resmen tek mapte 5-6 map var gibi. Horizon 4 e göre de %50 daha büyük map. Premiumu gamepasste kaçırmamak lazım 270tl mi ne 2 expansionu ve bir sürü in game bonusu veriyor. Tüm yolları açtım, tüm speed trapleri, drift zone ları vs bitirdim, tüm fast travel tabelalarını kırdım, istediğin yere fast travel yapabildiğin konutu alıp bedelsiz mapte dolaşmak çok iyi. Alınabilecek tüm evleri aldım 20m civarı para geldi şimdi gelcek event ve yarışlara odaklanıcam 20 saat falan gameplay ile anca detaylar bitti yani . 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2021 Roah 4k 60fps hersey max 3060ti, ne yapmis bu adamlar cok guzel ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2021 (düzenlendi) edrielin dediği premium bundle, base game yok ama premium edition 669tlyken bu gp indirimiyle 296tl. base'i gamepass aboneliğinden kullanıp bunu alıp premium yapabiliyorsunuz. gerge de yazmış zaten, sondan okumaya başlayınca olmadı Kasım 9, 2021 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 9, 2021 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2021 Epey oynadım bu arada, dediğim gibi pre-release sezonu bitirdim. Sürüş hakkında daha çok fikrim var şimdi, daha bir simcade gibi olmuş. Forza Motorsport'a yakın geldi bana traction, stability gibi assistleri kapatınca. Araçlar farklı kesinlikle, her araç aynı gelmiyor. Gerçi toplasan 20 farklı aracı fikir edinecek kadar kullanmışımdır. Favorim Horizon 4'deki favorim BAC Mono burada daha gerçekçi geldi. Oyun çok büyük ama, yeni accolade sistemini de epey sevdim doğrusu. Tüm expeditionları oynadım, beklediğimden hem daha iyi, hem daha kötü olmuşlar. Ama yağmur ormanlarından özel olarak iyiydi. Tabela kırmak, tüm yollardan geçmek gibi şeylerle uğraşmıyorum ama, 1-2 yıl sonra tüm tabelaları ancak kırmış olurum sanırım. Yolsa karşılaştıkça kırıyorum. Fast travel yapmam Forza oyunlarında neredeyse hiç, etrafta dolana dolana gitmek daha eğlenceli, tabela gördükçe kırıyorum işte. Grafikler çok iyi ama sistem tam yetmedi. 120fps alıyorum açabileceğim en üst ayarlarda ama VRAM doluyor =( 6GB var 5600 XT'de. Her şey ultra-extreme son ayarlarda, textures high oynuyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2021 premium bundle x box app yada microsft store da gözükmüyor bende. Öbür add onlar var ama bu yok. İnternetten bakınca çıkıyor onda da gamepass indirimi yok. Siz netten mi aldınız store dan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 9, 2021 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2021 Bu işte: https://www.xbox.com/tr-tr/games/store/forza-horizon-5-premium-add-ons-bundle/9MZ0SR207MG8 Windows 11 üzerindeki Xbox uygulamasından aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2021 linki bi kaç refreshleyince kabullendi en sonunda gamepass'im olduğunu, aldım ordan. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar