Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arcane (Netflix)

sylvanas

Öne çıkan mesajlar

Gizli, 25.11.2024 00:12 tarihinde dedi ki:
  İçeriği gizle

Stromae deha olarak gördüğüm biri benim. Hastasıyım adamın. Şu videolar YouTube'da denk geldi izledim yine kanım kaynadı diziye. 

Portal 2 bittikten sonra giren şarkı beni acayip sarsmıştı aynı böyle. Yine aynı şeyi hissettim bunu izleyince. Müziğin ve sanatın doğru yerde mükemmel kullanımı resmen. 

• Like 1
Sosyal ağlarda paylaş

zipzip, 29.11.2024 19:51 tarihinde dedi ki:

ben şunu anlamadım;

İçeriği gizle

mel'in annesi, mel patlayıp kara büyüyü yok ettikten sonra öldü. mel'in annesi zaten başından beri annesi değil miymiş(possesslemiş mi gölge)? yoksa içerideki gölge, büyü emen şey gidince fırsatten istifade öldürdü mü anneyi? 

Spoiler

ambessa annesi abi mel'in. o gölge boyutu gibi olan kısım aslında metafor. mel öldürmüyor annesini içerde ölüyo kadın zaten. mel daha çok iki tarafı da aradan çıkarıyım gibi bişey yaptı sanırım. hem anneyi durdurdu hem boynuna taktığı black rose zımbırtısını. ama amacının ilk etapta annesini öldürmek olduğunu sanmıyorum.

Sosyal ağlarda paylaş

ya afedersiniz;

Spoiler
Spoiler

senaryoyla sicmislar dizinin icine. 

ilk iki bolum ikinci sezonda mukemmel basladi. Jynx nerde jynx nerde sorulari devam etti. Mel'in eski savas baltasi anasi sahane villian olmus, olusunu da adim adim izledik. Super. Hatta Vander'in kurtadam olarak gelmesi bile baya iyiydi. 

Ama ucuncu bolumden itibaren Hexgate sacmaligi basladi. Victor'un ethereal moda girmesi falan afedersiniz caaaanim build-upa, sinematografiye sicmislar. Bir yerden sonra "ne anlatiyor lan bu" dedirtti. Ucuncu bolumden sonra bir savas sahneleri bir de time travel yapan eleman iyiydi. 

baya uzuldum acikcasi ya. fak.

bak acma zipoylir var agir. 

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...