progamer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2024 dizinin ikinci sezonunu yavas yavas sindire sindire izliyorum. Ama OST'a bir daldim, tam benlik soundlar var. Blood Sweat & Tears To Ashes and Blood Sucker I can't hear it now baya basarili buldum. Digerleri new gen muzikleri hey yo man tadinda bana gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2024 Harvey, 23.11.2024 21:48 tarihinde dedi ki: hhttps://x.com/boostgateesport/status/1860297604875108693 arcane spoiler editin güzelliğine bak ya... arkalarda kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2024 (düzenlendi) . Kasım 29, 2024 Bone tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2024 Gizli, 25.11.2024 00:12 tarihinde dedi ki: İçeriği gizle Stromae deha olarak gördüğüm biri benim. Hastasıyım adamın. Şu videolar YouTube'da denk geldi izledim yine kanım kaynadı diziye. Portal 2 bittikten sonra giren şarkı beni acayip sarsmıştı aynı böyle. Yine aynı şeyi hissettim bunu izleyince. Müziğin ve sanatın doğru yerde mükemmel kullanımı resmen. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2024 ben şunu anlamadım; Spoiler mel'in annesi, mel patlayıp kara büyüyü yok ettikten sonra öldü. mel'in annesi zaten başından beri annesi değil miymiş(possesslemiş mi gölge)? yoksa içerideki gölge, büyü emen şey gidince fırsatten istifade öldürdü mü anneyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2024 zipzip, 29.11.2024 19:51 tarihinde dedi ki: ben şunu anlamadım; İçeriği gizle mel'in annesi, mel patlayıp kara büyüyü yok ettikten sonra öldü. mel'in annesi zaten başından beri annesi değil miymiş(possesslemiş mi gölge)? yoksa içerideki gölge, büyü emen şey gidince fırsatten istifade öldürdü mü anneyi? Spoiler ambessa annesi abi mel'in. o gölge boyutu gibi olan kısım aslında metafor. mel öldürmüyor annesini içerde ölüyo kadın zaten. mel daha çok iki tarafı da aradan çıkarıyım gibi bişey yaptı sanırım. hem anneyi durdurdu hem boynuna taktığı black rose zımbırtısını. ama amacının ilk etapta annesini öldürmek olduğunu sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2024 LeBlanc o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2024 Kaede, 29.11.2024 20:33 tarihinde dedi ki: LeBlanc o onun mimici diyolar göz makyajından dolayı ama black rosedaki herhangi biri olabilir. Spoiler jayce i kurtarana da ryze diyolardı xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2024 LB ya mele sister diyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2024 Kaede, 30.11.2024 08:07 tarihinde dedi ki: LB ya mele sister diyordu alakası ne abi sister demesinin ? leblancın annesi ambessa değil. kafan karışmış baya sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2024 Orada lafin gelisi sister diyor, ayni cemiyete dahil olduklari icin. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2024 ikisi de kadın ve black rose o yüzden sister diyor black roseda bildiğimiz tek kadın büyücü le blanc. lorea göre de yüzyıllara yayılmış masterplanleri olan biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2024 ya afedersiniz; Spoiler Spoiler senaryoyla sicmislar dizinin icine. ilk iki bolum ikinci sezonda mukemmel basladi. Jynx nerde jynx nerde sorulari devam etti. Mel'in eski savas baltasi anasi sahane villian olmus, olusunu da adim adim izledik. Super. Hatta Vander'in kurtadam olarak gelmesi bile baya iyiydi. Ama ucuncu bolumden itibaren Hexgate sacmaligi basladi. Victor'un ethereal moda girmesi falan afedersiniz caaaanim build-upa, sinematografiye sicmislar. Bir yerden sonra "ne anlatiyor lan bu" dedirtti. Ucuncu bolumden sonra bir savas sahneleri bir de time travel yapan eleman iyiydi. baya uzuldum acikcasi ya. fak. bak acma zipoylir var agir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar