zipzip Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 (düzenlendi) https://store.steampowered.com/app/1062090/Timberborn/ Dün çıktı. Best gaem. Rimworld kadar derinliği yok ama anımsatıyor. İnsanlık yok olmuş, geriye kunduzlar kalmış ve hayatta kalmaya çalışıyorsunuz. Kurak mevsimler en büyük düşman, ona göre hazırlanmanız gerekiyor baraj kurarak ya da su depolayarak. Fiyat 40 lira şu an indirimle 36. Kaçırılmaz oyun. edit: dikey yapılaşma var. binalara üstüste dikip ilerleyebiliyorsunuz. Eylül 16, 2021 zipzip tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 Tşk'ler Satın aldım hemen. Beğenmezsem suratına tükürürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 (düzenlendi) LUMBERPUNK diyen oyun mu bu? oymuş aynen sdfds Eylül 16, 2021 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 çok tatlı gözüküyo hakkaten sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 Çıktı dediğiniz early access olm. Release olunca alırız, attım wishliste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 Çok az içerik var , bir yerden sonra baydım. Kingdoms Reborn'a döneyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 36 dakika önce, Masticore dedi ki: Çok az içerik var , bir yerden sonra baydım. Kingdoms Reborn'a döneyim. ben de bi heyecanla aldım, 500 mb olduğunu görünce bi mehledim de refund etmedim henüz sdfgk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 insaat ve kuraklik disinda 1-2 soyle dusman falan ekleseler post-apoc dunyaya, Stonehearth gibi arada savassak falan o zaman sanki daha iyi olur gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 Rimworld kadar derinligi yok ama demezdim su haliyle ya asdgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 Evet oyle soyleyince insan denk bir sey bekliyor sdfsdf "cookie clicker diye bi oyun var, kurabiye uretiyorsunuz ama henuz factorio kadar bi derinligi yok" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2021 Güzel bir Banished klonu. Rimworld yanlış benzetme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2024 bunun fiyati artacak yakinda 10 gune, alacaksaniz gogogo https://store.steampowered.com/news/app/1062090/view/4617965876718311948 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 14, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2024 lan ben bu oyunu niye rimworld'e benzetmişim ahahagfdsaf allah allah hiç de alakası yok aslında he. neyse yorumları bi okudum da buna düşman yerine kirli su falan getiriyolar diye toparlayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar