Shadow Mesaj tarihi: Kasım 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2021 oyun güzelde 420tl abartı bi fiyat ya, PCye parça mı alıyoz bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2021 7 saat önce, kizillelma dedi ki: Önerilen: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: 64-bit Windows 10 İşlemci: AMD Ryzen 7 2700X, Intel Core i7 4790 Bellek: 16 GB RAM Ekran Kartı: AMD Radeon RX 6600 XT, Nvidia GeForce RTX 3060 DirectX: Sürüm 12 Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı Depolama: 100 GB kullanılabilir alan i5 7600K, 1070 Ti ile ben hiç almayam o zaman. bf5 bile zar zor kasa kasa oynuyoduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 11, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2021 game pass e trial gelirse yükleyip oynadıktan sonra almayı düşünüyorum. 1660 ekran kartıyla acı çekmeyeyim sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2021 2 saat gameplay sınırı yok mu iade etmek için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2021 steam'in refund'ı o. xbox'da EA oyunlarında bazen trial geliyor 10 saatlik: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2021 52 dakika önce, kizillelma dedi ki: hmm bf 2042 aliyorsun bonus olarak tum eski oyunlar remastered olarak geliyor... ilginc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2021 BAYA iyi. sırf b17 ile 8 bomba atabilmek için alınır ya o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 12, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2021 Penguins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 12, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2021 Sunucular açıldı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2021 ea play den trial da açılmış 47.37 gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2021 indirim ben de ea appden, 10 saat oynasam yeter ztaen:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2021 abi bu yeni ea clientına download limiter koymamışlar ya, originden daha dandik bir client nasıl yapmayı başarabiliyorsun i ey ya abv senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2021 bu portal nasi tam , misal map rotationda birden modernden 1942 ye mi donuyoruz, yoksa ayri portal mapleri mi var, bu playbase i bolmeyecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2021 portal mode açınca menüde 1942 classic conquest, Bad Company 2 Rush, BF3 Conquest diye seçenek var. Onun dışında server browser var işte, başkalarının açtığı modeları görmek için. Ama şimdi baktım da server browserın yarısı 1HP BOT XP FARM ile dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2021 bir de "bütün oyunları remastered alıyoruz" diyemeyiz ikişer harita falan var anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2021 Ona paid expansion ile pompalarlae mapleri ya. Tek oyunda 4 oyun birden oldugu icin bangir bangir dlc cakarlar isteyen istedigini alir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2021 bf2042 fena olmamış, spec olayı o kadar berbat değil gibi. haritalara da alışmak çok kolay olmuş A'dan B'ye gitmek için nereden diye hiç sorgulamadım. singleplay oynayıp da lvl atlayıp attachment açabiliyorsunuz silahlarda, güzel olmuş yapay zeka o kadar kötü değil, hatta ilginç. asansör kullanıp binanın tepesinde bölgeye ele gecirince paraşütle aşağı atlıyorlar. bir keresinde ABD tarafı, Rus helikopterini ele gecirdi. bir kaç defa denk geldim sizi öldürünce uzaktan tea bagging bile yapıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2021 var mı atan, bonalith benim nick ekleyin atalım beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2021 Yapay zekaya karşı oynamak istemiyorum, hic ilgimi cekmiyor hatta sogutur beni AI ile ugrasmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 13, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2021 (düzenlendi) 1) all chat yok 2)kimse health mermi atmiyo 3)oyun bazen kasiyo(i7 9700k, 5700xt, 16gb ram) 4) KIMSEYI VURAMIYOM silahlar bi dandik geldi bana edit: 5) SCORE BOARD YOK DOGRU DUZGUN, abi , rezalet, taba basinca hayal kirikligi yasiyorum 6)OBJECTIVE MARKERlarin opacitysi fln degistirebilmek gerek, rezalet su anki hali, ekran a1b1c1 fln diye ikonlarla dolu, bazen cin keranesi gibi olyo gerci daha cok az oynadim ama, ne bilim, bf1 acip oynamak daha cekici geliyo su an Kasım 13, 2021 DoGMeaT tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 13, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2021 1- Var 2- Veriyor ( her yatana kaldırıyorum) 3- Nvidia 4- - O senden kaynaklanıyor 5- belki gelir deniyor Detay yazamadım kusura bakma oyuna dönmem gerek .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2021 (düzenlendi) allchat degil o , team ve squadchat var. oyun sonunda gg diyemiyorsun karsi takima, oyun sirasinda goygoy yapamiyorsun o senden kaynaklaniyor diyon ama bence hitreg fln sorunu var. 128v128 lobide en azindan. zaten subredditinde de bi suru konu acilmis, subun anasayfada 3-4 tane vidyo var ya dejavu oluyorum, bfV ciktiginda da benzer muhabbetler olmustu, oyunda begenmedigim bi suru yani sayarken ben, honeymoon phase yasiodu herkes, visibility kotu diyordum yaslandin gozun gitmis diyorlardi sonra visibility patch geldi fln bide server browser olmamasi, botsuz lobi olmamasi kotu baya, bu oyun biraz olmamis daha cok patch yemesi lazim, gunplay patchi fln da gelir hatta sasirmam. Kasım 13, 2021 DoGMeaT tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2021 angel biraz OP gibi, armor atıyor, suppyler çağrıyor, squad dışı adam diriltiyior, yanına health kit yada ammo box almasına gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar