Goering Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2021 ok, yazdım cevap 2 beta daha olur herhalde schedule bakmadım ama biri open beta olur, release’den 2 hafta önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2021 (düzenlendi) technical playtest icin pc preload baslamis 16gb, preload icinde VULKAN API bulmuslar ben xbox'da bakicam, delay geldi cmts baslayacak - pc'de delay yok, preload basladi Ağustos 12, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2021 (düzenlendi) NDA delmeden kısaca yazarsam: kapalı map veya underground map olmayacak belli, o tarz bir oyun değil. open beta conquest aynı haritayı oynarsınız hepiniz 1 ay içinde, bence çok az kişi satın alır. ** en başarısız releaselerden biri olabilir bence, zaten bf açısından fail olan çok konsept var eski releaselerde de (teker teker yazarsiniz BC vs) başıma bir şey gelmeyecekse, it is safe to say bf4>(bf1)>bf5>bf2042 sorry guys ben oynamam, parasından da değil - araç/gadget/şekil konseptli biraz bu sefer (Misal drone koymuşlar recon’a ama implementasyon çok kötü, bunları playtest forma yazdım - gönderim. Buraya detay yazmıyorum) Ağustos 17, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2021 Open beta'yı oynadıktan sonra yorum yapın, bu technical test. içerik bambaşka şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2021 playtest ile karar vermek biraz hatalı olmuş hakkaten. beta gelsin öle bakarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2021 Ps5’de ertelendi problemler oldu, keza Xbox da 1 gün ertelendi ‘test’ açısından da. ben de analist’im işim test ve reporting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2021 Technical test'ten "ben bu oyunu oynamam" sonucu çıkaran analist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2021 evet, okuduğunu anlayan bir kardeşimizi görüyorum... konsept benlik değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2021 ben anlamadım niye laf sokuyosunuz adama, içerik ne kadar değişir konsept ne kadar değişir ki bu saatten sonra? teknik test yük altında oyun / server nasıl davranıyor testi değil mi? open beta olunca ne dğeişecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2021 Çünkü teknik testte tüm içerik açık değil, oyunu anlamak mümkün değil deneyim olarak. MP performance ve teknik altyapı testi. Assetler bile yok tam. Analistin zaten bundan teknik analiz dışında bir şey çıkarmaması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2021 adam galiba genel olarak 2042, yakın gelecek falan konseptinden hoşlanmamış ama sanırım. %90 haksızlıktan %30'lara indirdim ben, geç SERBES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2021 2042 beni de sarmaz, üstüne 400 lira. önyargılarım kötü yönde betada görecez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2021 da işte adamlar battlefield portal ile bütün setupları getirdiği için, sıkıldığımız an ww2'ye, 2021'e falan dönebilecez gibi düşünüyorum ben. verimli çalışırsa tertemiz olur. başka bf almaya da gerek kalmaz sanırım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2021 hmm bu bf portal denen şey ümit vaad ediyomuş ya. el alamein'ı falan yapıyolarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2021 bütün setuplar yok orada ya sanki, yani var da içerikleri yok, iki harita iki faction 1942 için tuzağa düşmem sdf. öyle görmüştüm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2021 (düzenlendi) Hildur Gudnadóttir and Sam Slater are writing the music for Battlefield2042 - with a vinyl coming too. Hildur Guðnadóttir ( Her name is pronounced: HIL-dur GVUDNA-duh-tir. ) Hildur Guðnadóttir was born in 1982 in Iceland. She is known for her work on Joker (2019), Çernobil (2019) and Sicario (2015). First solo woman to win Golden Globe Award for Best Original Score which she earned for Joker (2019), a feat which she then repeated at the subsequent Bafta and Academy awards in 2020. She is the first woman to win the Academy Award for 'Best Original Score'. Three previous women had won in separate versions of the music score category, but never in the combined category. She is the first Icelander to win an Oscar. https://www.imdb.com/name/nm3723390/bio?ref_=nm_ov_bio_sm --- Hildur Guðnadóttir YouTube https://www.youtube.com/channel/UCzSebZaqfKU_p3QA0K4kjTQ Ağustos 19, 2021 kizillelma tarafından düzenlendi ek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2021 oo şoker osti yapan kadın, müzüğü akacak o zaman en kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2021 hildur çok iyi saman albümü falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 Welcome to September https://twitter.com/Battlefield/status/1433075742322069508 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 Ön alım yapanlar sık sık Origini kontrol etsin .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 13, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2021 Listen to #Battlefield 2042 dun dun by @hildurness and @AirportGhost https://smarturl.it/BF2042 Apple Müzikte var https://music.apple.com/tr/artist/hildur-guðnadóttir/306767183 .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2021 dun dun dunla başlıyo direkt asdfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2021 ne kötü soundtrack ya. nerde 1942, nerde bf3'teki o heybet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar