Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2021 oha burda tarhana voltranı oluşmuş, topice girer girmez orama burama bulaştı aheeey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2021 o kadar çok helikopter patlattım ki böyle bi video hazırlayasım geldi agahasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2021 ben de diyorum bu videoyu nereden hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2021 bu ne lan ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themadturk Mesaj tarihi: Aralık 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2021 (düzenlendi) Alınır mı indirimde yoksa değmez çok mu kötü? Baya kötü gözüküyor ama biri ikna ederse alabilirim Hazıra konayım okumayayım şimdi bütün sayfaları dedim ama şu video yetti asklhjfgasf Aralık 27, 2021 Seperate tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themadturk Mesaj tarihi: Aralık 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2021 koyduğun 10 videonun 5 tanesi 2042 anca, oyunun nasıl tutmadığı belli. (sözüm sana değil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2021 (düzenlendi) 3 saat önce, Seperate dedi ki: Alınır mı indirimde yoksa değmez çok mu kötü? Baya kötü gözüküyor ama biri ikna ederse alabilirim Hazıra konayım okumayayım şimdi bütün sayfaları dedim ama şu video yetti asklhjfgasf abi yani yine tüm aggroyu üzerime çekmeyi göze alarak; şuradaki bugların hiçbiri kalmadı desem abartmam. tek tük illa ki var bi şeyler ama gameplayi ciddi etkileyen bi şey kalmadı. Oyun gayet keyifli, combat tatmin edici, mapler büyük, 128 kişi olması atmosferi ciddi etkiliyor, bangır bangır marchlıyorsun oyun başlayınca, klasik bf sahneleri, helikopterler bam güm, kafanın üstünden geçen jetler, duvarın kenarını döndüğünde karşına çıkan tank falan filan. Ha ama işte core 1-2 şeyi değiştirmişler oyunda, bunlar bazılarını çok rahatsız etti. beni de etti başta ama alıştım, "bu da böyle olsun bakalım" dedim. Class sistemini çöpe atmışlar, onun yerine operatörler var, her operatörün kendine has özellikleri var. Classların kullandığı specific toolları isteyen istediği gibi equipleyebiliyor artık. Bi sıkıntı da map sayısının azlığı. Aslında Battlefield Portal'dan ötürü çok map var ama, 2042 only mapler sınırlı. Official cycle'a bütün mapleri koysalar da rahat etsek. Ha bu arada da tabi BF Portal olayı var. Güncel haliyle 2'şer mapten olmak üzere BF1942, BF Bad Company 2 ve BF3 setuplarıyla oynayabiliyorsun oyunu. O yüzden class olayından nefret ettin diyelim, 2042 setupı da hoşuna gitmedi bana standart modern combatı ver abi dedin, git BC2 veya BF3'e gir, güncel oyun motoruyla bunları oyna. 1942 vs. 2042 gibi modlar da var da onlar şu an baya saçmalık. 1942 tarafında olan adam spitfire uçağa biniyor, karşında lockon missile'lar, öbür tarafta 2042'deki adam helikopter alıyor, sende lockon yok, tek roketatar da Anti-Tank classında falan. Rezillik çıkıyor haliyle ahah onu bi dengeye oturtsalar keyifli olabilir de bu haliyle spawnkill fest. bi de tekrar sölicem, bugların nerdeyse hepsini releasede sonra 2-3 hafta içinde temizlediler fakat öyle bir yapıştı ki üstüne, herkes bu bug compilation videosunu gösterip facepalm çakıyor, oyun 3 günlüğüne free oldu, bi kere açıp bakmadan OYON POTLODO BOG FOST ÖÖ diyen hırbolar yüzünden de atması zor o imajı. Ha tabi, EA'in hatası. 3 haftada temizleyebileceğin bugları oyunu 3 hafta erteleyerek temizleseydin de, şu duruma sokmasaydın kendini. Sırf o strateji hatası yüzünden gül gibi oyun telef oldu, mostly negative'de kaldı. Aralık 27, 2021 Xenocide tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2021 (düzenlendi) ee patlamadı mı bugfest değil miydi. ÇIKARIN HADİ YA YEDİRİRİZ BÖYLE demediler mi, launch geciktirdikleri halde. tepki gelmese bi senede anca fixlenirdi, kaldı ki aynı şeyi kaç kere yapmış adamlar ısrarla ders almıyorlar. ezogelinci cacıkçı xenocide :)))))))))))))) Aralık 27, 2021 goldbären tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 28, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2021 Bu hata videosu gördüğüm en ahlaksız BF2042 videosu ( zaten videoların çoğu öyle) O hataların sadece birine denk geldim. İkinci yamadan beri oyun iyi durumda. Bu hata videosu yapanlar zavallı insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2021 7 saat önce, goldbären dedi ki: ee patlamadı mı bugfest değil miydi. ÇIKARIN HADİ YA YEDİRİRİZ BÖYLE demediler mi, launch geciktirdikleri halde. tepki gelmese bi senede anca fixlenirdi, kaldı ki aynı şeyi kaç kere yapmış adamlar ısrarla ders almıyorlar. ezogelinci cacıkçı xenocide :)))))))))))))) O dediklerini ben de dedim zaten strateji hatasi iste. Mallar abi ne diyim mal oğlu mallar, ama oyun da guzel yani. Ayrica kizilelmanin dedigi gibi harbiden direk videonun acilisindaki buga mesela ilk release oldugundan beri denk gelmedim ben ki kopek gibi oynadim. Steamdeki herhangi bi overwhelmingly positive oyunu seç, yeteri kadar ara, ayni bug compilation videosunu yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themadturk Mesaj tarihi: Aralık 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2021 Xeno sağol cevap için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2022 oyun o kadar iyi ki klonları çıkıyor https://store.steampowered.com/app/1591520/Clownfield_2042/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2022 dfgs sırf "still better than battlefield 2042" yorumu yapılsın diye yapmışlardır oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themadturk Mesaj tarihi: Ocak 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themadturk Mesaj tarihi: Ocak 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2022 Geçen hafta drone'a c5 olayını denedim sonra aklıma başka bir şey geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2022 o değilde 2143 ne zaman gelecekmiş ben çok uzak kalmışım. yeni pc lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2022 4 saat önce, lord_gorthaur dedi ki: Geçen hafta drone'a c5 olayını denedim sonra aklıma başka bir şey geldi asdfa komikmiş. yalnız şu olayın ONLY IN BATTLEFIELD kategorisinden çıkarılıp, bug abuse kategorisine alınması lazım artık. sinek kadar görünmeyen bi şeyin yokluktan gelip aracımı patlatması hiç only in battlefield değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themadturk Mesaj tarihi: Ocak 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themadturk Mesaj tarihi: Ocak 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2022 11 saat önce, Xenocide dedi ki: asdfa komikmiş. yalnız şu olayın ONLY IN BATTLEFIELD kategorisinden çıkarılıp, bug abuse kategorisine alınması lazım artık. sinek kadar görünmeyen bi şeyin yokluktan gelip aracımı patlatması hiç only in battlefield değil. ilk patchte nerflenecek. Yapışmayacak artık drone' a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2022 reyiz, çabalarını takdir ediyorum bu arada, lakin 2 başlığa birden videoları atman ne bileyim biraz şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2022 bu kadar içeriği sakin forum kaldırmadı mı? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar