Bone Mesaj tarihi: Aralık 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2021 of. milyar dolarlık oyunda tozlar kağıtlar hafifçe havalanıyor muymuş? vay anasını neler neler yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2021 ağlayan anlayamazsın veledini hatırlattı asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2021 vay babam haters gonna really hate gitsenize olum, biz oyunu sevenler olarak 3 kişi falan konuşmak istiyoruz ÇIK GİT LAN ÇIK GİTT AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA KİKİKİKİKİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2021 ulan bu oyuna o para verilir mi be, öküz alınır o paraya öküz asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2021 https://www.forbes.com/sites/paultassi/2021/12/02/battlefield-2042-has-lost-70-of-its-players-in-two-weeks-on-steam/?sh=796379c222da 1 saat önce, Xenocide dedi ki: gitsenize olum, biz oyunu sevenler olarak 3 kişi falan konuşmak istiyoruz o 3 kişi 1'e düştüyse konuşaman da sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2021 1 saat önce, Xenocide dedi ki: gitsenize olum, biz oyunu sevenler olarak 3 kişi falan konuşmak istiyoruz ÇIK GİT LAN ÇIK GİTT AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA KİKİKİKİKİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2021 "It is a tumultous and uncertain time to be a Battlefield fan..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2021 slm. oyun güzel. by. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2021 oyun güzel değil başka birisi güzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2021 Selam ben gold, birilerine kafan guzel esprisi yapmaya geldim ve gidiyorum Mesaj bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2021 Ama steam yorumlari benim icin gayet anlam tasiyor. Bu oyunu imkansiz alip oynamam suan. Cani sikilan herkese worldbox tavsiye ederim. Gidip kendiniz catismayin, insan ork bisyleri dunyaya atin, tanri olarak savasmalarini izleyin daha eglenceli sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2021 God sim desene ya, fena durmuyo Worldbox. Yorumlarda herkes fiyattan çemkirmiş ama bizde fiyat da iyi 32tl. Normalde $20 lol, %85 sale. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2021 ıyy fakirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2021 oyun beni eğlendiriyor baya ya. youtube a bf2042 disaster, bugs filan yazıyorum baya eğlenceli videolar çıkıyor. bug compilationlar da baya güzel. en favorim elektrik tellerine takılan kurşunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2021 onlar bug değil feature. o kadar detaylı ve ince işlemişler, düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2021 portal konteyner de güzelmiş auehaue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 6, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2021 iPad Apple müzikten Arthur Rubinstein / Chopin i başlatıyorum Sanki oyunda arka plandan gelen piyano müziği gibi dinleyerek BF 2042 i zevkle oynuyorum .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2021 1 saat önce, Oce4n dedi ki: oyun beni eğlendiriyor baya ya. youtube a bf2042 disaster, bugs filan yazıyorum baya eğlenceli videolar çıkıyor. bug compilationlar da baya güzel. en favorim elektrik tellerine takılan kurşunlar Evet, tek tek inceleme yapıcam, şu an boş vakitm var hadi iyisiniz: 1- 0-15 sn arasındaki bug'a ilk günden beri 1 kere bile denk gelmedim. 2- 17-25 sn hitreg sorununa 2. gün 1 kere, 3. gün 1 kere denk geldim. bi daha olmadı. 3- 25-50 sn elektrik teline denk gelmedim, fixlediler mi bilmiyorum muhtemelen fixlenmiştir. 4- 50-1.03'teki olaya da bug demezsin yani, battlefield zırvalıkları işte, uçağın kanadına adam koyup bayrağa atıyoduk, aynı şey. 5- 1.05-1.20 teleport işini ilk defa görüyorum 6- vaktim bitti. sonra devam ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2021 senin gibi oyunculardan yüz buluyor bu şirketler hep. inşallah ekran kartın yanar elektrik kesintisinde... NE DEMEK KEYİF ALIYORUM ULAN ALMAYACAKSIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2021 (düzenlendi) şunu bi 15 dk izledim de, şimdi sanırım sorunun kaynağını anladım abi. Oyun ilk premium alanlara 1 hafta early access ile çıktı. Muhtelen o aralıkta inanılmaz bozuktu. Bi de 100 euro falan verip premium almışsın erken giricem oyuna diye ve karşılaştığın şey sürekli error, disconnection, girdiğin oyunun buglanması falan olunca kılıçlar çekilmiş tabi. ben fakir edition aldığım için 1 hafta sonra girdim. ben girmeden önce zaten ilk patch gelmişti bile. ben girdikten sonra da bu sorunların bi kısmıyla 2-3 kere karşılaştım ve 1 haftaya kalmadan 2. patch geldi. Ben daha oyunun sorunlarını tecrübe etmeye fırsat olmadan %75-80'i fixlenmiş oldu yani. hemen ardından da 3. patch geldi ve şu an gayet temiz. O yüzden "lan niye bu kadar nefret etti millet" diyorum. Scoreboard, all-chat olmaması, campaign olmaması gibi şeyleri de ben çok sorun etmiyorum. patlattığım helikoptere IN YOUR FACE BITCH yazamıyorum diye ağlamam yani. Yazabilsem iyi tabi ahasdf bu güne kadar da hiçbi battlefield oyununun campaign'ini oynamadım. Joe da FOR THE FIRST TIME NO CAMPAIGN falan gibi ağlamış, pardon da BF1942, BF Vietnam, BF 2, BF 2142 bunların hiçbirinde campaign yoktu. İlk defa BF 3 ile campaign getirdiler, onu da itin g.tüne sokmuşlardı bok gibi olmuş ama multi iyi vs. diye. Bi anda nerden pırtladı bu BF campaign aşkı, tuhaf. Neyse yani bu öfkenin sebebi ekstra para bayılıp early access'in hiçbi anlamı olmamış olması olduğu kanaatine vardım ki, EA'in gerçekten eline yüzüne gözüne bulaştırdığı saçma sapan bi politika olmuş 3-5 kuruş fazla kazanmak için oyuncu öfkesini üzerine çekmeyi göze almak. Ha long-term'de "bişi olmaz tıpış tıpış geri gelirler fixlediğimizde, unutulur her şey" demiş olabilirler. O da EA'in iğrençliği. TL:DR - EA iğrenç, oyun güzel. En azından 3 patchten sonra. Ek olarak, oyundaki en büyük 2 sıkıntı şu an bence silah çeşitliliğinin azlığı + map sayısı. Bunlar için muhtemelen biraz beklemek gerekecek. Özellikle map sayısı işi darlıyor. Silah isterse 200 tane olsun, neticede 3-5 tanesinin etrafında döner oyun da, map az olunca bi süre sonra artık "ayh yine mi bura" diyor insan. Portala da pek girmedim, arada portal yapıp farklı map girmek lazım aslında. Aralık 6, 2021 Xenocide tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2021 no campaign, no all chat = uninstall mı demişler yoksa kötü müymüş şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2021 No campaign, no scoreboard, no all chat OMG EA WORST BF EVER biraz evet. Ama kimseden gameplay ile ilgili yorum yok ben de ona tilt oluyorum. Hayvan gibi gameplay var içeride, AMAN TANRIM SKORBORDDA BİRİNCİ OLDUĞUMUN SCREENSHOTUNU ALAMIYORUM :(( Q.Q ilk 2 haftanın skandal olması durumu büyük katalizör ama işte. Günümüzde oyunları bozuk çıkarıp sonraki 1 ay içinde düzeltme furyası başladı. En son ne zaman polished AAA oyun çıktı ben hatırlamıyorum valla. Ne bilim belki de tüm sorunların tespiti için devasa oyuncu kitlelerine ihtiyaç vardır, e uzun süren open beta yaparsa hype kaçar, closed beta yaparsa yeterli veri toplayamaz, en iyisi böyle release edelim, hypela beraber veriler gelir, fixleriz mi diyolar nedir bilmiyorum. Yoksa 3 haftada fixledikleri şeyleri 3 hafta geç release ederek de fixleyebilirlerdi, o kadar da aptal olduklarını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2021 20 saat önce, razzRaziel dedi ki: God sim desene ya, fena durmuyo Worldbox. Yorumlarda herkes fiyattan çemkirmiş ama bizde fiyat da iyi 32tl. Normalde $20 lol, %85 sale. God simulator evet, parasini 2 gunde cikardi benden. Hatta ben oynamiyorum bazen bilgisayarda acip birakip gidiyorum, geldigimde dunya ne halde gormesi fln guzel oluyor. Balanced bir dunya yaratma hayalim var ama suana kadar sabah geldigimde hep bir irk otekileri bastirmis oluyor. Gecen biraktim 8 saat sonra fln geldim. Total 5k yil gecmisti dunyada. Gitmeden once de tum dunyaya Tsar Bomb atmistim, populasyonun %99u fln olmustu. Kalan mekanlari da corrupt ettim, surekli yaratik fln spawnliyo, hayat sartlari imkansizlasti iyice. 5k yil boyunca 2 tane ork survive etmis, nasil olduysa immortal olmayi basarmislar, yetmemis birde level kasip surekli kucuk bir alani savunmuslar 2si. 300er tane fln cocuklari olmus hepsi olmus, dunyada populasyon 5i gecemiyor sdfsdgnafkj Neyse sallayin BFyi Worldbox God Simulator oynayin, cogzel topicmis reklam icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2021 androidde varmış beleş. indirdim. tuvalete gittiğimde bunu oynarım, erkekliğimin zirvesindeyken de jetle heli avlarım. tavsiye için tşkrlr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2021 Beles modda bircok sey kapaliymis ama, sadece insan atabiliyormussun fln ork reyizler varken yakisik almaz kac liraymis premiumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar