Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2021 bakındım da konusunu bulamadım böyle robot falan değil de şarjlı, kablosuz bişey istiyorum. amazon'da biraz bakındım da çok çeşit var, yorumlar hep bi iyi bi kötü, karar veremedim haliyle. böyle bişey alıp da kullanan, memnun kalan var mı? 1000-2000 aralığı bişeye parayı gömebilirim sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2021 Dyson bu işin piri. Ama çok pahalı. Xiaomi var senin dediğin bütçede. Bir de Bosch süpürgeler var 2.5 civarı. Onlarda şöyle bir avantaj var. Aletin bataryası tüm Bosch aletlerle ortak çalışabiliyor. Yani yarın öbür gün başka bir Bosch alet alsan onda da kullanabilirsin pilini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2021 (düzenlendi) this? https://www.hepsiburada.com/philips-xc7043-01-speedpromax-sarjli-dikey-supurge-p-HBV000011NVZA?magaza=Hepsiburada 2.4k fiyat. Temmuz 22, 2021 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2021 bosh philips xiaomi sanırım f/p. Dyson ağır mesela tek el havaya kaldırmalık değil ama bosh daha hafifmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2021 dyson uçak motoru gibi ses çıkarıyor bu arada. test etmeden alma derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2021 (düzenlendi) https://www.hepsiburada.com/viomi-a9-23000-pa-led-isikli-kablosuz-dikey-supurge-siyah-p-HBV000019WZMA Şu var bizde memnunum ama evde tek süpürge olarak kullanılacaksa yetmeyebilir. Robot var hergün çalışan bunla onun girmediği yerleri + koltuk üstlerindeki kedi tüylerini falan alıyoruz. Temmuz 22, 2021 µh tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2021 şu son linkteki yorumlar çok iyi ya, fiyatı da güzel HMMMZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2021 paraya kıy dyson al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2021 kıyamam ya, o kadar da temizlik hastası değilim şu yukardakini çakıcam galiba, olumsuz yorum göremedim resmen herkes övmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2021 On 22.07.2021 at 22:44, µh dedi ki: https://www.hepsiburada.com/viomi-a9-23000-pa-led-isikli-kablosuz-dikey-supurge-siyah-p-HBV000019WZMA Şu var bizde memnunum ama evde tek süpürge olarak kullanılacaksa yetmeyebilir. Robot var hergün çalışan bunla onun girmediği yerleri + koltuk üstlerindeki kedi tüylerini falan alıyoruz. şundan aldım gayet memnunum ya, tavsiye ederim düşünenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar