goldbären Mesaj tarihi: Ocak 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2022 21 dakika önce, themadturk dedi ki: okumandamı yok abi senin? sana amip demedim. ayrıca içinde am geçiyor diye güldürmüyor beni. amla sikle gülmüyorum öyle. Osuruga güleri ama bak. xenoside beni sana düşman etmek istiyor, kafamı karıştırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themadturk Mesaj tarihi: Ocak 7, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2022 4 dakika önce, goldbären dedi ki: xenoside beni sana düşman etmek istiyor, kafamı karıştırdı. dobarlan kendine gel, sen goldbarensin aklına koydugun her şeyi yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2022 40 dakika önce, goldbären dedi ki: player countlar öyle demiyor ayrıca bana amip demişsin, herhalde içinde sırf a*m geçiyor diye komik geliyor sana sdfs. bi de millet season 1'i bekliyor abi, ben de bekliyorum. ama yüklü bi playerbase kaybettikleri doğru. açık konuşayım, ilk gün çok rahat 1942 serverı bulabiliyordum, artık bulamıyorum full çeken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themadturk Mesaj tarihi: Ocak 7, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2022 1 dakika önce, Xenocide dedi ki: bi de millet season 1'i bekliyor abi, ben de bekliyorum. ama yüklü bi playerbase kaybettikleri doğru. açık konuşayım, ilk gün çok rahat 1942 serverı bulabiliyordum, artık bulamıyorum full çeken. sezon gelene kadar fikslesinler ve optimizasyon düzelsin. Baraj kapakları açılır aha burayada yazdım. nah buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meow Mesaj tarihi: Ocak 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2022 çıktığından beri konuyu da oyunu da takip ediyorum, bok gibi oyun için birbirinizi kırmışsınız. beceremediler işte neyin kavgası bu? /fight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2022 haylayfın tanklısı gibi mi bu oyun şimdi. iyi bişey mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themadturk Mesaj tarihi: Ocak 7, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2022 5 saat önce, Meow dedi ki: çıktığından beri konuyu da oyunu da takip ediyorum, bok gibi oyun için birbirinizi kırmışsınız. beceremediler işte neyin kavgası bu? /fight kimsenin kimseyi kırdıgı yok ya, tatlı tatlı konuşuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themadturk Mesaj tarihi: Ocak 7, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2022 3 saat önce, Dynun dedi ki: haylayfın tanklısı gibi mi bu oyun şimdi. iyi bişey mi çoh iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2022 3 saat önce, Dynun dedi ki: haylayfın tanklısı gibi mi bu oyun şimdi. iyi bişey mi aa biz bu muhabbeti kınaytın xx'lisi mi bu şimdi? şeklinde yapıyoduk arkadaşlarla. demek ki evrenselmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2022 6 saat önce, Meow dedi ki: bok gibi oyun için hay ağzını öpem Meow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themadturk Mesaj tarihi: Ocak 7, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2022 bencede bok gibi oyun.Ben takılıyom öle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meow Mesaj tarihi: Ocak 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2022 konuda fikir birliği sağladım fsads gelin warzone oynayalım raven düzeltti baya oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themadturk Mesaj tarihi: Ocak 9, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themadturk Mesaj tarihi: Ocak 11, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themadturk Mesaj tarihi: Ocak 12, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themadturk Mesaj tarihi: Ocak 13, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themadturk Mesaj tarihi: Ocak 16, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themadturk Mesaj tarihi: Ocak 19, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themadturk Mesaj tarihi: Ocak 20, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themadturk Mesaj tarihi: Ocak 21, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themadturk Mesaj tarihi: Ocak 22, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themadturk Mesaj tarihi: Ocak 26, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2022 Editleri kendin mi yapiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themadturk Mesaj tarihi: Ocak 27, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2022 8 saat önce, reyou dedi ki: Editleri kendin mi yapiyorsun? yep komple her şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themadturk Mesaj tarihi: Ocak 27, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar