Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aliens: Fireteam Elite


Sam

Öne çıkan mesajlar

Alıntı

Set in the Alien universe, Aliens: Fireteam Elite is a cooperative third-person survival shooter that drops your fireteam of hardened marines into a desperate fight to contain the Xenomorph threat. Face overwhelming odds against over 20 enemy types, including 11 different Xenomorphs along the evolutionary scale from Facehuggers to Praetorians, each designed with their own intelligence to ambush, outsmart and eviscerate vulnerable marines. Aliens Fireteam Elite releases on PC, PlayStation 4 (PS4), PlayStation 5 (PS5), Xbox One, Xbox Series X/S in August 2021.

düzgün yaptılarsa coop komünitesi olarak beğenebileceğimiz bir oyun olabilir, hadi bakalım. ?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...

ben bu yıl çok oynadım, 1-2 sınıfı maxladım hatta. yazın crossplay geldi, o biraz rahatlattı. ama şu expansion çıktıktan sonra olmayan insanlar azaldı gene biraz. görevden düşük char skorun varsa insanlar çıkabiliyor, oyunun kendi atmasını yaşamadım ama.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben 265'im ilk gorevi bi oynim tekrar dedim onun req 150 zaten. yok cikmadilar ilk oyunda herkes dustu, dondu herkes oldu. ikinci oyunda grup combat rating cok iyi olmasina ragmen o kadar kotu baglanti vardi ki hepimiz oyunun basinda tepkisiz kaldik olduk. simdi 3. kez oynadim bu bitti sorun pek cikmadi ama benim pingim kotuydu, digerleini bilmiyorum. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...