BonePART Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 Discordda sordum ama Avrupa yakasında öneri alamadık ne yazık ki. anadolu yakasında tarcanlar var herkesin önerdiği ama satacak kişi avrupada bir yer bul anadolu yakasına gelemem diyor. bilirse @paramecium bilir diyerek yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 (düzenlendi) Tarcanlara gitmemek için diyordur aga, bisiklet değil araba satıyorsun bir zahmet yarım saat köprüden öte geçiver noter sonrası zaten evine kadar bırakırsın adamı. İşkillendim ben hacıt sen bilirsin ama bir temkinli davran istersen. Ben geçen sene nisanda otorapora götürdüm tarcanın 5te1i kadar dikkatli bakmadılar Haziran 24, 2021 Liebe tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 bende aynı seyi dusundum arabada airbag ya da emniyet kemeri patlak bakmasınlar diye mi yan ciziyo aceba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2021 3 saat önce, BonePART dedi ki: bende aynı seyi dusundum arabada airbag ya da emniyet kemeri patlak bakmasınlar diye mi yan ciziyo aceba Adama ben airbag ve emnıyet kemerlerine bakacagım dıye bastan soyle,zaten patlaksa ızın vermez.Ayrıca benım gibilerde izin vermez,ön gögüsü söktükten sonra arabayı almaktan vazgecerse o göğüs eskisi gibi olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2021 İşlem öncesinde kapora alınır, söylenen dışında bir şey çıkarsa kapora iade edilir. Çıkmazsa araç satılır . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2021 Selam, Benim kuzen için araç bakıyorduk; Tekirdağ'daki adama bile Tarcanlar diye söyledik, itiraz etmedi. Levent ve Zincirlikuyu tarafındankiler hiç itiraz etmiyorlar bile. Adamla sözleşme bile imzalasan mahkemesiz çözemezsin sonradan çıkacak pürüzde ve mahkemelerin hali ile süreler de ortada. Kısaca; Tarcanlar or bye Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar