Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2021 akrep nalan gibi ezersin lan kedicikleri sen ayı, iyiki uyandırmıyorlarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2021 Hekes guzel guzel yazmis. Benim de bir kopegim, bir kedim vardi. Kopegim hala var, kedimizi pandemic esnasinda kaybettik malesef (yasliliktan ..). Bir kedi sahibinin, benim kedi mobilyalari bitirdi (tirnak olayi), yilda bir defa kesin uzerime iser (yorgan sevdasi) gibi olaylari pek anlatmazlar. Bunlar gercek. Olabilir yani hazirlikli olun.. oldugu zaman kendinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2021 On 13.07.2021 at 09:25, Silphatos dedi ki: akrep nalan gibi ezersin lan kedicikleri sen ayı, iyiki uyandırmıyorlarmış anandan tecrübelisin galiba babanı ezmiş dönerken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2021 anan da anan bi başka bir şey bul lan artık kodumun ayısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2021 sen sadece ayı derken iyi? sadece sürtün de bundan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2021 benim kedim kussa 2 kere ben film çektiririm. kedi bu doktora şikayetlerini anlatmıyor ki tek tek. kusması falan önemli BENCE HİÇ BİLMEDİĞİM ALANDA SALLIYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2021 bu kediye niye hiç update gelmiyor, geri mi verdiniz itiraf et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2021 yo bro tatilde kedicik keyfi yerinde. anormal bi durum olmadığından update gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2021 @vivavale hani kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2021 Yediler mi naptilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 9, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2021 o artık bir puma.. geçenlerde bağ evine köye götürdük beyimizi. oradaki kedilere salça oldu, bi kaç tanesini dövdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2021 Asdsdfsdf tam bir serefsiz olmus. Kulaklarini temizlemeyi ihmal etmeyin, kivrik olunca enfeksiyona ekstra yatkin oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 9, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2022 kızıma aşık oldu afacan yanından ayrılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2022 bebiş fazla küçük ama kedi varken siz de hep varsınızdır zaten orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2022 9 saat önce, vivavale dedi ki: kızıma aşık oldu afacan yanından ayrılmıyor şu sahne benzerleri bizde de olur umarım. bizim kedi resmen yok sayıyor bizi eşimin hamilelik sürecinde, zaten anca canı istedikçe sokulur sevdirirdi ama iyice bi nemrutlaştı zıpa. hamile kadının göbeğinden ayrılmayan kedi köpek videolarını falan gördükçe üzülüyorum bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 10, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2022 olur ya neden olmasın. baksana şunlara mevzu var, kızın abisi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2022 upload sıkıntılı sanırım ya da sorun bende. göremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2022 ben de göremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 12, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar