roket adam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2021 Selamlar, iPhone X 64 GB'ımı satıyorum. Cihazın bir problemi yok, 3 sene kadar önce yurtdışından almıştım, pasaport kayıtlı. Ön arka hep filmle kullandım, kullanımdan kaynaklı kılcal çizikler dışında sıkıntı yok. Pil sağlığı %76'da, ben değiştirmedim ama yetmiyor derseniz pil değişimi 250-300 tl bir şey. Fiyat: 4500 TL. Sahibinden'den baktım, genelde bu rakamdan ucuzlar hep face id çalışmayan, ekranı değişmiş vs cihazlar oluyor. Cihazdan çok memnunum sadece 12'yi çok beğendim o yüzden satıyorum. Al tepe tepe kullan. Takas --> iphone 12 veya pro ile olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Haziran 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2021 https://www.letgo.com/tr-tr/c/all?searchTerm=İPHONE X 64GB 4500e bırakırlar letgo da sarı site araba fiyatı çekiyor ölü teklifim: 4.000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2021 Alt hoparlöründe de temassızlık varmış, yeni fark ettim. Başka bi sıkıntı yok. 3800'e indirdim buraya özel olarak. Bilg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Haziran 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2021 nasıl bir sorun oluşturuyor, kafasına göre müziği mi kesiyor, telefon zaman zaman çalmamazlık mı yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2021 iPhone x'te iki hoparlör var. Biri ahize kısmında, diğeri telefonun altında. Müzik ahize kısmındaki hoparlörden normal sürekli çalıyor. Alttaki hoparlör bazen çalışıyor bazen çalışmıyor, kablosunda bir temassızlık olsa gerek çünkü bazen çalışıyor yani. Müzik bu sırada kesilmiyor, üstteki sürekli veriyor sesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2021 1 saat önce, roket adam dedi ki: kablosunda bir temassızlık olsa gerek Babamin teknik servisine bozuk elektronik alet getiren herkes bunu iddia ederdi haha. "Usta bunun kablosunda bi temassizlik var herhalde bi lehim ativer." (Bahsi gecen cihazin icerisinde kablo dahi yoktur.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2021 Bu eğlenceli ve bir o kadar da öğretici anını paylaştığın için teşekkür ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2021 açtım videosuna baktım, öyle uzun uzun bir kablosu yok hakikaten. deadwoll haklı... baltayı da zaten satılan eşyaya değil satıcıya vurmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2021 Videosuna bakmışken alıp hoparlörü düzeltip yeni pili takıp sıfırdan farksız diye 5000 liraya satmak istemez misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2021 Satıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2021 Forum dışı mı, kaça gitti bozuk alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2021 Sahibinden.com'dan gitti nakit 3500. Alan arkadaş yaptırıp satıyormuş böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2021 Patiye 3800, sahibindene 3500, melih basgana beles mi roket? Peki, yazdik bunu da shdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2021 İyi gitmis, tamirsiz sorunsuz iphone x’leri degisimde 3700’e sayiyorlar, uzerine 900 lira katki yapiyorlar. Maks fiyati 4600 yani gicir iphone x’in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2021 Aynen ben de sevindim. Hatta 12 alırken değişime verecektim aslında da yurtdışı cihazı diye kabul etmediler. Yalnız cidden X çok güzel tasarımmış ya, bence şimdiye kadarki en yakışıklı iphone'lardan biri. Çok severek kullanıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar