Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2021 (düzenlendi) Bende -3 getiren adam var, 0 getiren var, bi tane 6 bi tane 5 var, kalanlar 1-2-3 :S Haziran 28, 2021 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Haziran 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2021 ZAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2021 Mbappe tek başına maç verdi agsfag Neyse bu kadar sıfır çektiğim bir matchdayde pogba gol attı iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Haziran 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2021 asıl maç, turnuvanın en önemli maçı yarın geliyor, ingiltere - almanya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 Noldu böyle be, katliam haftası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 (düzenlendi) Fransız savunmacılar batırdı ya. Bu arada negatif puanlı adamı sub out yapınca negatif puandan da kurtuluyomuşuz. Haziran 29, 2021 aktiftablet tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 siz ne noob çıktınız aga ya fistonun dediği gibi 20 yıldır aynı sistemle oynuyoz yeni mi milli oldunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 (düzenlendi) Yok, kuralları biliyordum ben, eskisi daha iyiydi dedim işte. Bir de man of the match puanı verilmemesi son iki sefer falan galiba yeni değişti. Bu tur çok fena ters köşeye yattım yalnız. Bi de eskiden sadece 90 dk sonuna bakılıyordu galiba. İtalya gitti 115'te yok yere gol yedi, 3 adamın puanı patladı elimde eheh. Haziran 29, 2021 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 (düzenlendi) 1 saat önce, aktiftablet dedi ki: Bu arada negatif puanlı adamı sub out yapınca negatif puandan da kurtuluyomuşuz. Kırmızı yemediyse öyle, yediyse sub edemiyorsun. Hatta şöyle bir şey var, takımın yediği 2 gol başına -1 puan getiriyor defans. Atıyorum, 60'ta bir gol yemişken adamı oyundan aldı t.d., 2. golü 70'te yediler, adam varken tek gol yendi diye -1 yemiyor, çıktıktan sonraki golü saymıyor. Ama adam atıldıysa atıldıktan sonra yenen golü de eksi puan olarak işliyorlar adam atıldı diye yendi deyip. Haziran 29, 2021 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 (düzenlendi) 20 dakika önce, Rewendor dedi ki: Yok, kuralları biliyordum ben, eskisi daha iyiydi dedim işte. Bir de man of the match puanı verilmemesi son iki sefer falan galiba yeni değişti. o cl fantasy deki kurallar, karıştırıyorsun, euroda, world cupta böleydi cl fantasy de açalım bu sene Haziran 29, 2021 Fistan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 (düzenlendi) basit bir trick mesela, round of 16 da 4 matchday varsa, 4 günde de oynayacak oyuncularınızdan 4 tane kaptan yapabilirsiniz sırayla. diyelim 3 gün düşük puanlı oldu 4. gün kaptanının puanı alırsınız, 3. gün kaleci kaptan 7x2 aldı mesela değiştirmem iyi puan 7 gibi… Haziran 29, 2021 Fistan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 Bunu hep uyguladım ben de, hep karavana seçtim kaptanları 1 matchday hariç Son tur da sırasıyla Immobile (2), De Brunye (1), Kimpembe (1) patladı, şimdi Sterling ile Yaremçük arasından birini seçecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 Seneye WC'da iddialıyım. Güzel bilgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 5 saat önce, Silphatos dedi ki: siz ne noob çıktınız aga ya fistonun dediği gibi 20 yıldır aynı sistemle oynuyoz yeni mi milli oldunuz yok. kurallar olarak en az bu fantasy'yi sevdim derken fantasy CL, fantasy PL ile karşılaştırıyordum aslında. fark var çünkü. ülke takımlarıyla en son 150 yıl önce pati liglerinde oynamıştım, onlar da farklıydı diye aklımda kalmış. kural da mı konuşmayak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 Kaptanı Yaremçük yaptım, sonuç: Sterling gol attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2021 Sterling ve shaw var bende. İkisi 18 veriyor şu an. Rashford'u da alsa da o da bir tane sallasa. Bu hafta kendi rekorumu kıracagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2021 Kaptanı değiştirmeyi unuttum kahretsin ya. shaw sterling kane stones var kadroda gaddemit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2021 slm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2021 Ben de Harry Kane'e verecektim gittim sterling e bastım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2021 Shaw yerine Sterling yaptım ben de. Kane gruplarda kadromdaydı, bişi yapamayınca şutlamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2021 Kadro güncellemeyi unutmuşum, maç başlamaya 7 dk kala apar topar kurdum kadroyu, tırt da oldu bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2021 Dün güzel puan aldım, bugün de İngiltere show yaparsa tatlı olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2021 (düzenlendi) yya kim sen misim yusema, gz çok güzel bi final round puanıyla bitirmişim Temmuz 12, 2021 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2021 25 dakika önce, Silphatos dedi ki: yya kim sen misim yusema, gz unlimited'ı kullanamadan bitirdik ya , ilk turlarda kullanmak gerekiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar