Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2021 (düzenlendi) Link: https://gaming.uefa.com/en/uefaeuro2020fantasyfootball/ 206QQ2ZD03 Haziran 14, 2023 Cthulhu tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2021 girmeyin reflink vermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2021 Ooo McDonalds bırakmış sponsorluğu. Konuyu sabitleyip ilk mesajın başına bir de refsiz link atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2021 ne refi ya lige kayıt linki o ahahah aptal goltbaren oltalamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2021 (düzenlendi) yok o ref numarası değil link sonu /Silpthanos görünce linki o diye düşündüm ben @Silphatos Haziran 5, 2021 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2021 (düzenlendi) Taktik ve kadro seçimini nasıl yapıyoruz ya? Başta ilk verdiği taktik ve kadroyla bıraktım, şimdi maç gününe göre ayarlamak istiyorum, olmuyor. Edit: buldum. sub yapmak gerekiyormuş. Haziran 5, 2021 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2021 herkese başarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2021 12 saat önce, Silphatos dedi ki: ne refi ya lige kayıt linki o ahahah aptal goltbaren oltalamış sen bir modsun bana nasıl aptal diyebilirsin. londrada annen derler cevap olarak. terbiyesiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2021 minik finolara falan böyle aptal şeker şey derler ya, o anlamdaydı o anlamamışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2021 15 saat önce, Rewendor dedi ki: Taktik ve kadro seçimini nasıl yapıyoruz ya? Başta ilk verdiği taktik ve kadroyla bıraktım, şimdi maç gününe göre ayarlamak istiyorum, olmuyor. Edit: buldum. sub yapmak gerekiyormuş. İstediğin zaman değiştirebiliyo musun? Her maç günü o gün oynayan topçuları koyup çok puan toplarsın o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2021 Yok, kurallarda yazıyor. Ama turnuva başlamadan önce sınırsız tabii. Eski sistemi birebir almışlar. Kötü puan getireni değiştirmece falan da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2021 taktiği oyuncu değişikliği yaparak istediğin gibi değiştirebilirsin 3-5-2 kurdun diyelim bi orta sahayı çıkar, yedekten defans koy, oldu sana 4-4-2 otomatik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2021 Aynen, başta seçtirtti diye yine seçmek gerekir dedim ama sonra o şekilde ayar çektim bakalım. Parayı denkleştirip iki adamı bir türlü takıma katamadım, 1,5m € eksik kaldı adamları almaya. Kısmet artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2021 11 saat önce, Silphatos dedi ki: minik finolara falan böyle aptal şeker şey derler ya, o anlamdaydı o anlamamışsın bu da cosplaydi sen onu anlamamışsın kadroyu at bakim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2021 kadro 11 adet embabpe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2021 Koca patiden çıkara çıkara 8 takım çıkartmışız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Haziran 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2021 katılım gerçekten niye bu kadar az ya. Paticik futbolda süper ligden fazla td var diye gördük hep yorumlarda. tatile mi gitti bu td ler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2021 Cons bile oynamış, hatta başlığını açmış zamanında. Genelgeçer şampiyon @Sixoms sen nerelerdesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2021 Çoçuğa bakmaktan kıçımı kaşıyacak zaman yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Başlamadan katılım için son saatler. Daha maçlar başlamadan ilk 11'deki iki oyuncum sakatlanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Aynı durumdaymışım. Hemen düzenledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 de ligt patlamış gibi yolladım iti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Bendekilerden biri de oydu da tutuyorum şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Burak, Yusuf ve Ozan vardı benim takımda, çakıldılar. Brujne ve de Ligt de oynayacak mı belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Haziran 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2021 Merih'in -1 puan üzücüymüş kırmızıyla işaretlemişler bir de fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar