Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2022 oyunu oynayamiyorum vakitsizlikten ama topic cok eglenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2022 1883'te istanbul'a empire states diktikten sonra 1885 itibariyle dünya birincisi oldum gdp ve prestijde, inşaat sektörüne son 5 yılda abanınca şaha kalktı ülke. cidden ali ağaoğlu gibi oynamak lazım oyunu. hatta böyle hiç savaşması gerekmeyen bir ülkeyle oynasam borçlana borçlana dolmabahçe sarayı filan yaparım. elon gibi hayali parayla alıp sonra gelirlerle borcu ödemek en güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Kasım 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2022 borç limiti gdp ile oranlı olduğundan gdpyi hızlı büyütecek yatırımlar borç oranını da azaltıyor. Nitrogliserin ve o sıradaki diğer teknolojiler ciddi üretim artışı sağlıyor, onları açtıktan sonra gdp parabolik artmaya başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2022 (düzenlendi) ya of ne gerizekalı eventler var. japonya ile oynuyorum ve ülkede 31m nüfustan 13k mikronezyalı var. event çıkıyor diyor ki "bunlara ayrımcılık yaparsan %5 throughput yiyeceksin". ya gerizekalı dizaynır, ülkede bir tane mikronezyalı bile yok endüstride çalışan. kafanız ne kadar güzeldi bu eventleri yazarken? yalnız japonya'nın başlangıcında ne zaman yasa değiştirme penceresine baksam @Laurelin Kasım 9, 2022 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2022 NABE SHOOGUUUUUUUUUUUUUUUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2022 adam geçirtmiyor yasaları, zura neredesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2022 demokrasiye gecme vakti gelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2022 https://forum.paradoxplaza.com/forum/developer-diary/victoria-3-dev-diary-65-patch-1-1-part-1.1556237/ yok bu adamlar kendi oyunlarını oynamıyor ya. adamın ilk yaması daha fazla radikal üretmek daha az yerine. herkes de yalamış, bu komünite de iflah olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2022 İlk defa bi paradox oyunu alasım gelmişti tanıtım vidyolarında, neyse ki sam benim yerime bu acıları çekerek engelliyor. He suffers for our sins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Kasım 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2022 (düzenlendi) On 08.11.2022 at 18:34, Sam dedi ki: somali'de cephe kapandı sanıp ist'e geri döndü komutan diye don gömlek zibidiler 6 ayda aldığım yerleri geri alıyor şimdi cephe boş diye. ist'e ANINDA IŞINLANAN general şimdi 36 günde gidiyor tekrar. görmüşsündür belki ama buna karşı sen de bir exploit kullanabilirsin şu an için çözüm o. Herhangi bi general ile de olur ama oyunu düzgün oynamak için rp yapıyoruz diyelim o yüzden sadece bug durumunda kullanmak için bu teleport olan komutanı seçip istediğin cepheye bir emirle ata ardından o komutanı tam zıt emirle aynı cepheye tekrar ata, adam teleport oluyor cepheye ASDASDAS bu yolla bu bugın etrafından başka bir açıkla dolanabiliyorsun. Kasım 11, 2022 Fili tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2022 onu ben kazara keşfettim ui'ın kötülüğünden lol. adam doğru yere gitmedi sanıp iki kere basınca ışınlanmıştı. wiz oturup "nasıl düşük legitin yasa geçirmesini hardcoded bloklarım" diye düşünedursun, gerçek sorunlar duruyor öyle. 6 yılda bir oturum yapan meclis yasa geçirse ne olur, geçirmese ne olur, adamın derdine bak. hotfix olmadan koca hafta geçti. ilk yama haberleri rezillik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Kasım 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2022 haftaya 1.0.6yı salacağız diyorlar bakalım. Bu performans işini çözsünler bence en kritik sıkıntı o. Radical mevzusunu one proud bavarian var ytci o da diyordu ben 1.0.3 ile oynuyorum 1.0.4 ile radikaller azdı iyice diye asdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2022 (düzenlendi) valla o kadar oyunu bombalıyorum ama performanstan yana hiç sıkıntım olmadı, belki de pc yeni diye. 3'ten hızlı oynamıyorum zaten, o da 1905'te bile yavaş değildi. oyun hiçbir anlamlı notification göstermediğinden gözle manuel takip etmek gerekiyor hep. şu legit değişimleri beyinsizlik tam. meiji reformation filan tamamen imkansız olsun onu istiyorlar sanırım. Kasım 11, 2022 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Kasım 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2022 5'te oynamaya alışınca sonradan çok yavaşlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2022 minorla mı oynuyorsunuz yapacak birşey yok diye, ben devamlı fiyatlara, ihtiyaçlara bakıp tek tek ayarlıyorum ne inşaat lazım. 3 bile hızlı savaş filan çıkarsa zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Kasım 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2022 önemli bi şey olunca durduruyorum ayar çekip bırakıyorum 5'te akıyor. pdx oyunlarını böyle oynamaya alıştım aralarda yapacak bir şey yoksa beklerken son hızda akması iyi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2022 benim islemci 9700k, 1900 sonrasi cok yavasliyor, save etmek fln 30 saniye suruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2022 (düzenlendi) çok garipmiş, şimdi 1905'te denedim, sn tutmak istedim ama tutamadım. 1sn filan sürdü save. spesifik bir sorun var herhalde. 5 hızında da bir hafta kabaca 7-8sn sürdü. Kasım 11, 2022 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Kasım 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2022 benim kendi pcim eski onda zaten 80den sonra oynanmıyor, geforce nowdan oynuyorum ben şu an. Başlarda çok güzel de 70lerden sonra hafiften başlıyor sonra giderek kötüleşiyor. 1900e doğru ölçmüştüm bi süre önce tam hatırlamıyorum da 11 saniye gibi bi şeydi sanki bi haftanın geçmesi 5. hızda. Oyunun başında bu 1-2 saniye sürüyor haliyle yavaşlama ona kıyasla çok hissediliyor. Bu göçler yüzünden her yerde her iş yerinde ayrı pop grubu oluyor hepsinin hesabı derken zorlanıyor cpu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 osmanli achivementini yapayim dedim avusturya almanyayi kurdu :S grosssss deutchland icinde macaristan slovakya hirvatistan fln olan bi almanya adamlar prestige no1e bi oturdu, 2. benim ama arada 1000lerce fark var, kapanacak gibi degil lategamede drednot spamladim, koloniden cikan bi dandik savasta ekonomilerini cokerttim, butun tradelerini yalan ettim, oyle gdpleri dustu flnda yapabildim achivementi fransanin OP olmasina alistim , ruslar mid game sonrasi cok fena yalan oluyorlar hic bi sekilde modern ordu ve ekonomi kuramiyorlar, ama uber almanya harbi challenge oldu navy cok guclu bide, benzer taktiklerle fransayi flnda yalan ettim istikrarli sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 (düzenlendi) Anbeeld's Revision of AI, bu mod iyi rusya da geliştiriyor kendini. Ben de Britanya ile geçen açtım, Fransa her diplomatic playime salça oluyordu. Normalde de güçlü ama bu modla iyice güçlü oluyor, çok uğraştırdı. Convoy raiding gerçekten güçlü, özellikle denizaşırı toprakları/vassalları olanlar ve bunlara ciddi oranda dayananların ekonomisini çökertebiliyorsun. Yine denizaşırı bi yerlere ordu yollamışlarsa o orduyu da kağıtan kaplana çeviriyorsun 0 morale ile kalıyorlar ve üstüne çok attrition yiyorlar. Kasım 21, 2022 Fili tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 20, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2023 https://forum.paradoxplaza.com/forum/developer-diary/victoria-3-dev-diary-71-autonomous-investment-in-1-2.1565414 bu adamlar kesin gene aptal ai'a yanlış binaları kurdurtur gibime geliyor. hands off'ta almanya'yı kurduramamışlar gene lmao. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2023 (düzenlendi) ya bu oyunun tasarımcıları silme salak çok net. en son "artık düzelttik" dedikleri halini oynuyorum. amerika siyam'ı bütün topraklarını istedi, siyam da "teban olayım beni kurtar dedi". ok dedim. 5 yıl boyunca savaşta kaldık. amerika'ya adım attırmadım, bütün deniz savaşlarını kaybettiler. üstüne 5-6 kere default'a girdiler. lakin war support'ları 0 altına inmedi çünkü paradox beyinsizleri çalıştırıyor. siyam TEK BİR ASKER kaybetmediği halde war support 0'a indiği anda teslim oldu lmao. landlocked kaldı ben de protectorate'ı iptal ettim açlıktan ölmesinler diye ama hakettikleri oydu aslında. daha kaç tane saçmalık oldu ama şunu görünce pes dedim artık. kapatsınlar gitsinler şirketi artık oyun yapmayı unutmuşlar. https://forum.paradoxplaza.com/forum/threads/peace-system-is-still-a-massive-mess-after-a-year.1616952/ Aralık 14, 2023 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2024 Stellaris i kurutup Anno 1800 ü ezdikten sonra vic3 e basladım bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2024 yeni 1.8 yamasında nihayet osmanlı'daki etnik sistemi düzgün yansıtabilecek bir değişiklik yapacaklar diye beklerken oyundaki TEK yanlış resmedilen ülke hala osmanlı kalmış. abd'de 1836'da zencilere uygulanmayan violent hostility statüsünde osmanlı'daki bütün hrıstiyan azınlıklar. avusturya'daki azınlıklar bile artık askeri binalarda çalışabilecek noktadayken osmanlı'daki azınlıklara din değiştirme rotası bile kapatılmış. cidden inanılmaz yani daha da batırmayı nasıl becerebilmişler, zaten son derece kötüydü durumu. dünyanın bütün soykırımcılarını, ırkçılarını aklayıp osmanlı'yı nazi yapmışlar cidden bravo paradox. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar