Komutan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2021 İkinci sezonu onaylanmış. Bu diziden yüksek bir beklentim yok, çünkü diziye hakkıyla uyarlanması zor bir seri. Mesele Game of Thrones ile kıyaslarsak bunda hem daha fazla büyü, yaratık vs. var hem de birbirleriyle bağlantısı daha az olan bir sürü karakter ve olay var. Epey bir kırpılacaktır. Ama belli de olmaz, belki iyi bir şey çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2021 Of cok kotu cast secimleri Lise hazirlikta baslayip yuksek lisansla beraber bitirdim seriyi, gencligimde yeri baskadir. Rezil etmezler umarim. Adam gibi yapilacak olsa temiz 20 30 sezon dizi cikar, bir neslin yalan ruzgari izledigi gibi izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2021 cast tff 1. ligde küme düşmemeye oynar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2021 Ben castin dandikligini gectim, bu kadar kisiyi ilk sezona cast etmelerini de anlamadim. Bir sezonda iki kitaplik hikaye mi verecekler? Yanlis hatirlamiyorsam Leane ve yanindakinin (Siuan oldugunu saniyorum) ilk kitapta bir yeri yoktu. Ayni sekilde Alanna fln var kafam corba oldu. GoTa benzemez bu, 1k sayfalik kitabi yarim sezona sigdiracaklarsa bok gibi olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 29, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2021 New Spring ile birleştireceklermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2021 (düzenlendi) Rosamund Pike dışındakileri tanımadığım için oyuncu seçimlerine henüz kötü diyemem. Bir tek Two Rivers ahalisinin ABD kadar ırk çeşitliliği olması tuhaf olmuş. Bağlı olduğu krallığın vergi almak için adam yollamadığı seviyede izole bir bölge burası ama her nasılsa her ırktan adam toplanmış. Tabii bunu yapmasalar bu defa bütün başroller beyaz olacak. Ama çok da önemli değil, iyi oynadıkları sürece kafama takmam. Nisan 29, 2021 Komutan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2021 Ya irklarin belirgin ve onemli oldugu, reenkarnasyon olan bir hikayede de diversity eksik kalsin. Sjw dusmani oldum su diziler filmler oyunlar yuzunden. Resmen fasizm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2021 5 saat önce, cicibeybe dedi ki: Ben castin dandikligini gectim, bu kadar kisiyi ilk sezona cast etmelerini de anlamadim. Bir sezonda iki kitaplik hikaye mi verecekler? Yanlis hatirlamiyorsam Leane ve yanindakinin (Siuan oldugunu saniyorum) ilk kitapta bir yeri yoktu. Ayni sekilde Alanna fln var kafam corba oldu. GoTa benzemez bu, 1k sayfalik kitabi yarim sezona sigdiracaklarsa bok gibi olur bence. ilk kitabi bitiremedim daha dsfsdf cok zor tek sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2021 https://deadline.com/2021/07/wheel-of-time-film-adaptation-in-the-works-with-thor-scribe-zack-stentz-1234791590/ Wheel Of Time’ Film Adaptation In The Works With ‘Thor’ Scribe Zack Stentz iwot productions and Radar Pictures have tapped screenwriter Zack Stentz (Thor, X-Men: First Class) to pen the script for the first of three planned motion pictures based on Robert Jordan’s bestselling series of books, The Wheel of Time. The first movie will be set several millennia before the time of the books, in a period known as the “Age of Legends”— a futuristic utopia powered by a magical force shared by men and women known as the “One Power.” When an unspeakable evil is unleashed upon the world, civilization descends into chaos, and war blankets the globe. When men using the One Power become insane and destroy much of the planet, a small band of women unite under the White Tower, and are humanity’s last hope of survival. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2021 Anlamadim dizi cikmadan spinoffa mi girmisler, new spring dahil hicbir kitap bu hikayeye odakli degil cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2021 On 29.04.2021 at 20:37, deadwoll dedi ki: Ya irklarin belirgin ve onemli oldugu, reenkarnasyon olan bir hikayede de diversity eksik kalsin. Sjw dusmani oldum su diziler filmler oyunlar yuzunden. Resmen fasizm. Lgbt de gırla olucak bence, son zamanlardaki dizi ve filmlerin olmazsa olmazlari haline geldiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2021 nedir ne değildir bilmiyorum da trailer'a bakınca full cgi israfı görünüyor. böyle ince bişiler olur oralardan anlarsın kalite olup olmadığını ama bu hep fail. o ışıklandırmalar, avm'den yeni alınmış gibi duran kostümler, pasparlak benetton suratları, renkli cıvıl sahneler... fakir ve kötü görünen bi tane adam yok lan bu nasıl orta çağ ahah. atmosfer yaratma kocaman bir sıfır. artık apple reklam ekibine mi çektiriyorlar napıyolarsa, vitrine koyulan dev ekran lcd tv'lerde oynatılacak tanıtım filmi gibi bişi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2021 En sevdigim kitap serisi. Amazon bunu batirirsan acayip sovucem, olunce jeff bezosu haunt edicem. Trailer bok gibi olmus bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2021 cgi siritiyor baya evt, boyle bir 2. el duruyor genel olarak, ortalama izlenebilir bisi ciksa bari koskoca seriyi batirmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2021 Biraz olmamış gibi. Umarım ilk sezona ait değildir tüm sahneler, çünkü bayağı sıkışık ve çorba görünüyor kronoloji. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2021 Bütün sahneler ilk sezondandır. Hikayenin kurgusu bir hayli değişecektir ve dizi film formatı için değişmesi de lazım. Yanlış hatırlamıyorsam ilk kitabın en sonuna kadar gördüğümüz aes sedailer sadece Moiraine ve Elaida idi, fragmanda bir sürü görüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2021 12 saat önce, razzRaziel dedi ki: nedir ne değildir bilmiyorum da trailer'a bakınca full cgi israfı görünüyor. böyle ince bişiler olur oralardan anlarsın kalite olup olmadığını ama bu hep fail. o ışıklandırmalar, avm'den yeni alınmış gibi duran kostümler, pasparlak benetton suratları, renkli cıvıl sahneler... fakir ve kötü görünen bi tane adam yok lan bu nasıl orta çağ ahah. atmosfer yaratma kocaman bir sıfır. artık apple reklam ekibine mi çektiriyorlar napıyolarsa, vitrine koyulan dev ekran lcd tv'lerde oynatılacak tanıtım filmi gibi bişi olmuş. Aynen, sanki The Boys dizisinin yeni bi sezonu amek. Eğlenceli, goygoy yaptıkları yerler de var illa ki ama genel olarak serinin hepsine (5. kitaptayım buraya kadar diyim) karanlık bi hava hakim. Bi de önünde GoT gibi bi yapım var. Senaryo olarak her ne kadar eleştirsek de o kasvetli ortamı güzel yansıttılar kaç sezon boyunca. Bu direkt super hero dizisi gibi durmuş. Çok üzüldüm ya umarım düzeltirler biraz da olsa cgi ı. Dizi haberleri ilk çıktığından beri saidin/saidar a bağlanma hatta rand ın saidine bağlanmasını kitapta tasvir ettiklerinin yarısı kadar anlatabilirler mi diyodum, umudum kalmadı artık 42 dakika önce, Komutan dedi ki: Bütün sahneler ilk sezondandır. Hikayenin kurgusu bir hayli değişecektir ve dizi film formatı için değişmesi de lazım. Yanlış hatırlamıyorsam ilk kitabın en sonuna kadar gördüğümüz aes sedailer sadece Moiraine ve Elaida idi, fragmanda bir sürü görüyoruz. Haklısın dizi için hikaye kurgusu değişebilir de 3 kitabı da bi sezona sığdırmaya çalışıp önemli noktaları atlarlarsa GoT'a sövdüğümden daha çok söverim, deepwebden kiralık hekır tutup amazonu hekletirim fsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2021 Üç kitabı tek sezona sığdıracaklarını hiç sanmıyorum ama bir takım yan karakterlerin hikayelerine daha önce girilecektir. Çeşitli Aes Sedailer, Logain, Children of the Light gibi yan karakterlerin hikayelerini Two Rivers tayfasının yolculuğu ile eş zamanlı olarak göreceğimizi tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2021 yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa şey gibi olmuş, Legend of the Seeker : Season 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Eylül 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2021 Amma gömmüşsünüz. İlk set fotolarından sonra beklentimi çok düşürdüğümdendir belki ama fena bulmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 3, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2021 Efektlrt kötü olabilir, oyunculuk ve senaryo iyi olsun yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
plusone Mesaj tarihi: Ekim 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2021 Ne zaman verecekler? Tarih var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2021 ilk 3 bölüm 19 Kasım da. Gerisi haftalık 8 bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar