Akuma_Blade Mesaj tarihi: Nisan 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2021 tunca açtı sandım başlığı okuyunca sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Nisan 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2021 Hahah ben de, ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2021 başlığın konu ile alakası ne peki, bilmediğim bir şey mi var? prens kim? kurbağa mı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Nisan 16, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2021 5 saat önce, Oce4n dedi ki: başlığın konu ile alakası ne peki, bilmediğim bir şey mi var? prens kim? kurbağa mı var Gün boyu dışarıdaydım, cepten uzun uzadıya walloftext döşeyecek halim yoktu, fakat tartışma çıkartacak birşey yazmak istemesem de birçok kişiyi ilgilendiren böyle bir son dakika gelişmesini saatlerdir kimsenin yazmamış olmasını yadırgadığımdan dikkat çekici nasıl yazılır diye düşünürken bu espri geldi aklıma. 4chan kullananlar bu ibarenin ya ölen kurgusal karakterlerle ilgili olduğunu, ya ironik şekilde ölen gerçek kişilerle ilgili kullanımlarını hatırlayacaktır. örnek: şuradan Daha açıklayıcı olmak gerekirse, ben şimdi "bitcoin işlemleri yasaklandı111" diye başlık açsaydım "ahahaha bitcoin nasıl yasaklanır, aha az önce işlem yaptım" diye polemiğe girecekti, kalp kırmaya hiç gerek yok diye düşündüm, biraz da şaka yollu , biraz da dikkat çekme amaçlı mesajdı özetle. konu ile ilgili ekşisözlük entry'si Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2021 Sana da iyi geceler sweet prince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2021 Geçen gün baya planlı short pozisyonu açıp ardından fud dalgası yaydılar. Dxy azıcık yükseldi ardından elon musk bitcoin çok enerji harcıyor yeaaa, btc ile tesla satışını durdurduk dedi. Lan kamil 2 ay önce bundan haberin yok muydu derler. Sonra binance abd de yasaklanacak haberleri ardından abd adalet bakanlığı kriptoda kara para aklanıyor geyiklerine girdi. Sonra yandaş abd basınına fud haberlerini saldılar. Madencilik işlerini zaten çine kaptırdılar uzun süreden beri. Hazine bakanı yallenı zaten haftada 1 basının önüne atıp btc yi 2 laf sok diye tembihliyorlar. Baya rahatsızlar durumdan, piyasa hayvan gibi büyüdüğü için direk müdahale de edemiyorlar. Bakalım nolcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2021 bu yasak 2-3 hafta önce duyuruldu anca şimdi mi basmışlar resmi gazeteye . bişey olduğu da yok zaten yasaktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2021 https://www.mynet.com/amp/son-dakika-binance-da-islemler-durduruldu-cin-in-kripto-karari-karari-binnace-in-aglarini-vurdu-finans-419453 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar