Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Satlık] Evga GTX 1070 FTW

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

beyler bu işin içinde üreticilerle konuşan birisi olarak bilgilendireyim. 2 ay sonra gelir diye düşündüğümüz siparişlerin akıbeti belli değil. herkes rol yaptı mal var rahat olun diye. şimdi hangi üretici ile görüşsek önünü göremiyor. ekran kartları ekseninde değil, genel üreticilerden bahsediyorum lenovo, hp, acer vs. mal sıkışıklığı olacak 1 ay içinde bence bize yansır, ondan sonra tekrar geçen sene mart nisan'a döneriz, heryerde fahiş fiyatlar döner.

Mesaj tarihi:
4 dakika önce, Seru dedi ki:

beyler bu işin içinde üreticilerle konuşan birisi olarak bilgilendireyim. 2 ay sonra gelir diye düşündüğümüz siparişlerin akıbeti belli değil. herkes rol yaptı mal var rahat olun diye. şimdi hangi üretici ile görüşsek önünü göremiyor. ekran kartları ekseninde değil, genel üreticilerden bahsediyorum lenovo, hp, acer vs. mal sıkışıklığı olacak 1 ay içinde bence bize yansır, ondan sonra tekrar geçen sene mart nisan'a döneriz, heryerde fahiş fiyatlar döner.

evet, araba fabrikaları bile 5-10gün chip sıkıntısından bant durdurdular. zarar 100$m'lar...

sadece ekran kartı hatta ram değil baya semi-conductor sıkıntısı var.

Mesaj tarihi:
2 saat önce, Dark_Soul dedi ki:

Bence altcoin fiyatları yine %70-80 düşmeden stok sorunu düzelmez. Üretim kapasitesi eski haline gelse bile düzelmez

ne güzel olur şöyle içlerinde patlasa 

Mesaj tarihi:

Bi taraftan gfnyi zamladılar öteki taraftan gpuları pudra şekeri fiyatına veriyorlar, baya kitledi nvidia pandemide, PS5 ilk ciktiginda fiyati cok cilgindi simdi baya alinasi durumda.

Mesaj tarihi:

emvidianın ve kart manifaturacılarının keyfi yerinde, kim sallar silfatoşun parası çıkmıyomuş da alamıyormuş
adamlar fahiş fiyatla iteliyor, bence bitçoin boğasının arkasında kartçılar var .....
thumb_tak-brainlet-wojak-memy-pepe-camar

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...