Seru Mesaj tarihi: Nisan 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2021 (düzenlendi) Satıyorum beyler https://www.evga.com/products/specs/gpu.aspx?pn=262a811f-d3e9-4e51-af12-f808ec0a3b56 Mining falan hiç denenmedi, sorunsuz sıkıntısız OC dahi yapılmamış bir üründür. "Bilenler bilir" ekstra güç çeken default OC'li üründür. Kutusu herşeyi duruyor. Mining ile uğraşan varsa tekliflere açığım. Nisan 8, 2021 Seru tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahser898 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 Mining ile uğraşmıyorum ilk teklif 2000 ile başlayalım o halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 bence sen hiç uğraşma sana kartı versin üstüne de bi 500 lira ateşlesin sana safdsadfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 4500-5000 civarı sahibinden de 1070 ler sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 1070 bile 5k mı oldu piyasaya gel vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 ortam ne saçma bir hal aldı ya, güya yeni kart alacaktık iyice hayal oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 abovvv, iyiki geçen sene toplamışım pc'yi, rx590 nitro+ aldıydım 1300'e. bi 3-5 sene daha götürmesi lazım şu ortama bakınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 1 2 sene düşmez daha bu kart fiyatları bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 1 seneye kadar stoklarin duzelme ihtimali yok en erken 2021 christmas sonrasi, subat mart 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 Neden yok 1 seneye kadar? Bu konuda kaynak var mi birde? Ben birkac aciklamada Q4 gormustum sanki ama hatirlayamadim tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 Bence altcoin fiyatları yine %70-80 düşmeden stok sorunu düzelmez. Üretim kapasitesi eski haline gelse bile düzelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 https://www.pcgamer.com/nvidia-gpu-shortage-good-news-bad-news/ genel olarak bu sene çözülmez diyolar. stok olayı çözülse bile fiyatların normale dönmesi de bir süre alacak bu kadar yüksek talep varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 beyler bu işin içinde üreticilerle konuşan birisi olarak bilgilendireyim. 2 ay sonra gelir diye düşündüğümüz siparişlerin akıbeti belli değil. herkes rol yaptı mal var rahat olun diye. şimdi hangi üretici ile görüşsek önünü göremiyor. ekran kartları ekseninde değil, genel üreticilerden bahsediyorum lenovo, hp, acer vs. mal sıkışıklığı olacak 1 ay içinde bence bize yansır, ondan sonra tekrar geçen sene mart nisan'a döneriz, heryerde fahiş fiyatlar döner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 Heryerde fahis fiyatlar var zaten halihazirda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 Hollanda'da 2500 Euroya 3080 satiyorlar asdfajsdnfkdjafng Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 4 dakika önce, Seru dedi ki: beyler bu işin içinde üreticilerle konuşan birisi olarak bilgilendireyim. 2 ay sonra gelir diye düşündüğümüz siparişlerin akıbeti belli değil. herkes rol yaptı mal var rahat olun diye. şimdi hangi üretici ile görüşsek önünü göremiyor. ekran kartları ekseninde değil, genel üreticilerden bahsediyorum lenovo, hp, acer vs. mal sıkışıklığı olacak 1 ay içinde bence bize yansır, ondan sonra tekrar geçen sene mart nisan'a döneriz, heryerde fahiş fiyatlar döner. evet, araba fabrikaları bile 5-10gün chip sıkıntısından bant durdurdular. zarar 100$m'lar... sadece ekran kartı hatta ram değil baya semi-conductor sıkıntısı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 2 saat önce, Dark_Soul dedi ki: Bence altcoin fiyatları yine %70-80 düşmeden stok sorunu düzelmez. Üretim kapasitesi eski haline gelse bile düzelmez ne güzel olur şöyle içlerinde patlasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 Bi taraftan gfnyi zamladılar öteki taraftan gpuları pudra şekeri fiyatına veriyorlar, baya kitledi nvidia pandemide, PS5 ilk ciktiginda fiyati cok cilgindi simdi baya alinasi durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 emvidianın ve kart manifaturacılarının keyfi yerinde, kim sallar silfatoşun parası çıkmıyomuş da alamıyormuş adamlar fahiş fiyatla iteliyor, bence bitçoin boğasının arkasında kartçılar var ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 Geforce now'a koymuşlardır uretilen kartlarin çoğunu, soranlarada miningciler deyip geciyolar iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 geçen senenin 3070 parasına bu sene 1070 alıyon. üstüne bi de bizim ülkenin kıyağı: total fuckery. 40k'ya 3090 satıyolar haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 29, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2021 forum dışı satılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar