akirafes Mesaj tarihi: Mart 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2021 Ben 52 yaşında hala annemin aldığını giyiyorum. Şimdi farkına vardım. Paraya hiç kıyamamışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2021 Markasi ne abi biz de alalim bu kadar dayanikliysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mart 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2021 dagi nin artık üretilmeyen bir modeli. ulan bu kadar mı rahat olur be. keşke zamanında 10 tane alsaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Mart 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2021 2 - 3 yıl baya uzun süre özellikle değil mi ? Pamuklu ürünler yıkandıkça aşınıyor , birde sporda da kullanıyorsanız daha hızlı gidiyor , valla ben deforme olanı direk atıyorum. ( blackspade , mavi , şahinler , dagi vb.) Cilde direk temas eden ürün , sağlam olması önemli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gungor Mesaj tarihi: Mart 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2021 On 18.03.2021 at 23:55, neutrino dedi ki: Dagi’nin utanilacak yani nedir hic bilmiyorum ? ps modal ne ya ortamlarda çıkarınca bi şahinler havası veriyor, gömlek cebin varmış da tabakan eksikmiş gibi oluyorsun. modal kumaş çeşidi. teri vücudunda tutmaz, yumuşaktır baya. comfy balls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar