Bone Mesaj tarihi: Şubat 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2021 Bu tarz proje araçlarını denemiş, işyerinde kullanmış kişiler var mı? Deneyimlerini ve tavsiyelerini alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2021 Slack kullanıyoruz biz. tek kelimeyle mükemmel bi tool. her platformla etkileşim yapabileceğin kadar plugin ve hook desteği var. ci/cd tetiklemekten, pull request işlerine, ofisin wifi şifresini hatırlatmaktan müzik botuna her şey için kullanıyoruz. her konuda çok esnek. thread yapıları, anket vs gibi şeyleri de kullanışlı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2021 bu bölüm ne kadar pasifmiş ya. konu ilk sayfada 5. sırada fln. tek mesaj var yeni sandım. aylar geçmiş üstünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 kullanım amacına göre değişiyor bunlar ya. discord bile iş görür bir noktada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Bizde monday.com ı kullanıyoruz. Memnunum genel olarak. Bir tek alertler ile ilgili bir feedback yaptım. Türkiye temsilcileri de var. Kullanım şekliniz önemli tabi. Sonuçta herkese hitap etsin diye her şeyi genele uygun yapıyorlar kendiniz şekil vermeniz gerekiyor. Bir yazılım projesi için kullanım ile bir inşaat projesi için kullanım farklı oluyor haliyle. En iyisi Free Try ile kendin denemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 salesforce, satin aldiktan sonra mevcut sirketi slack tabanli yapmayi planladigini birkac gun once aciklamisti. slackten sonra biz mail kullanmayi dahi biraktik neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2021 df'in dediği gibi slack gerçekten çok kullanışlı ama benim tek problemim notification'lar. chat notification'ları gelmiyor ve uykuya geçme olayını tamamen kapatma gibi bir seçenek göremedim. mobil data vs telefonla da alakalı olabilir bilemiyorum tek sıkıntım bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2021 On 10.06.2021 at 22:35, df dedi ki: bu bölüm ne kadar pasifmiş ya. konu ilk sayfada 5. sırada fln. tek mesaj var yeni sandım. aylar geçmiş üstünden Konuyu bone açmış ondan, bir sonraki konusu “bahçe çiçekleri için hangi gübreleri kullanıyorsunuz, tecrübelerinizi alabilir miyim” gibi bir şey olacağı ve aslında işine yaramayacağı için insanlar çok sallamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar