Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2021 Şunun hava üfledim şimdi 2 dakika kadar, sonra fanlara süpürge tuttum. Bilgisayar 5 derece soğudu %90-100 arası CPU kullanımında. Macun söyledim şimdi de, yarın da onu değiştiririm. Sırf fanları temizlemek bile fayda ediyor ama işte, bir yıl önce aldım bilgisayarı, ilk kez temizliyorum. Elime almışken yatak odasındaki dolapların arkasını, amfilerin içini filan da temizledim. Ortaya çıkan tozu süpürmek 15 dakika sürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2021 ya bırakın süpürgeyi tutayım kasaya dışından. hakkaten tehlikeli mi ya @GERGE nerden aldın? pipetli mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2021 Linki vermeyi unutmuşum: https://www.hepsiburada.com/sturdy-power-1200-w-super-guc-elektrikli-hava-korugu-ufleme-makinasi-emme-ozellikli-p-HBV00000VTZDX?magaza=Girişimticaret Süpürgeyi ana karta yaklaştırmadım, sadece kasa fanlarına tuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2021 ben fön makinesinin normal hava üfleme programını kullanmıştım yaz başı temizledim yoksa arada alet çat çut ediyordu . Macun vs de sürdüm yaz temizliği oldu şimdi cayır cayır çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2021 Dis fircasi en iyi cozum ya, toz varsa fircalayin eski bi tanesiyle sonra da hava tutun iki dk tertemiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2021 diş fırçasıda kullandım ama hava lazım yine de ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2021 1 saat önce, GERGE dedi ki: Linki vermeyi unutmuşum: https://www.hepsiburada.com/sturdy-power-1200-w-super-guc-elektrikli-hava-korugu-ufleme-makinasi-emme-ozellikli-p-HBV00000VTZDX?magaza=Girişimticaret Süpürgeyi ana karta yaklaştırmadım, sadece kasa fanlarına tuttum. gerge yaktın adamın başını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2021 Hortumu taktıktan sonra çevirerek kilitliyorsun, adam kullanamamıştır. Yorumlara bakarak almıştım ben de, 100'den fazla kişi bilgisayarımı temizledim yazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2021 Bendeki modelini ben tam basmadan kullaniliyorum, direkt fanlara da tutmuyorum. Babama da veriyorum arada, bir sey zarar gormedi 3-4 senede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2021 On 23.07.2021 at 12:28, tiLi dedi ki: https://www.hepsiburada.com/platinet-basincli-hava-spreyi-p-HBV00000Y5YMK?magaza=TechTech bu spreyi aldım yanında gelen pipeti spreye uymuyor öff pipeti çevirerek takınca takılıyor alabilirsiniz. en ufak açıda sıvı tükürüveriyor tamamen dik tutman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2021 On 12.01.2021 at 21:32, Deathblade dedi ki: Zamanında araştırmıştım. Fiyat/performans açısından kompresörlerin kralı. Dezavantajı, çok açık kalınca plastik borusu ısınıyor. Ama zaten 10 sn içinde bütün işini bitirmiş oluyorsun. http://www.sutasmarket.com/sutas-blower-kompresor-52 Topic'in ilk girişine yazmışım 5. sayfa da hala kompresör önerisi yapıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2021 valla 1 kutu sprey yetmedi bana bi kere kasa temizlemeye. biraz hoyratça kullanmış olabilirim ama yine de buna para dayanmaz. kompresör denerim bi dahakine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar