paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2021 (düzenlendi) Selam, Temmuz'da Hepsiburada'dan aldım, fatura kutu vs her bir şey duruyor. Yanına 2 tane 24" monitör yaptım ama rahat edemedim. Şu ürün: Samsung LC27HG70QQMXUF, 27 inç, curved, 1440p, HDR, 144HZ, 1ms, her şey var işte. https://www.hepsiburada.com/samsung-lc27hg70qqmxuf-27-2k-1ms-144hz-freesync-2-hdr600-kavisli-va-qled-oyuncu-monitor-p-HBV00000BA2EM?magaza=Hepsiburada 2 tane 24" monitöre geri döndüm, arkadaşlarım hep 27" curved kullanıyor diye gaza gelmiştim ama benlik değilmiş. 3200 şu an HB'da ben de o fiyatlara almıştım. 2700'e bırakırım. Ölü piksel vs de hiç bir şey yok tabii ki, Ankara'dayım bu arada. Foto falan çekmeye üşendim, sıfır gibi işte 6 ay oldu maks alalı. RTINGS'de bu fiyatlardaki en iyi monitör bu arada, şöyle detaylı incelemesi var, VA panele göre oldukça iyi IPS'e yaklaşıyor diyorlar. https://www.rtings.com/monitor/reviews/samsung/chg70 Ocak 11, 2021 paradoksalkedi tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2021 ne fark etti ki 24 vs 27? ben de iki tane 28 inch curved koymayi dusunuyordum gelecek monitor alimimda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 11, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2021 ya herkes alışmış ben alışamadım büyük geldi bana. fazla screenspace iş için iyi, ama bence 1080p 24" tam bana göre. 1440p 27" de zaten oyun da oynamıyorum, tvye kablo çektim, kol da var, 4k da oynamak varken TV'de 1440p ekranda oynamıyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2021 Masa çok mu dar biraz geriye yerleştirseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2021 pm attım ama geri dönüş olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2021 (düzenlendi) parayla monitör alacak adam mıydın la sen mayhem, vay be Şubat 13, 2021 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2021 pandemi herkesi vurdu asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2021 (düzenlendi) abi update edeyim konuyu: rahatsız ediyordu monitör biraz da alışamadım herhalde diyorudum, alışmak değilmiş konu. doktora gittim, astigmat varmış (kaç yıldır niye ortaya çıkmadıysa) gözlük verdi, artık rahatım sdfsdf gözüm bozukmuş meğer alışmak vs değilmiş problem satmaktan vaz geçtim :D Şubat 13, 2021 paradoksalkedi tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2021 (düzenlendi) ohaeheauhehueuah astigmat miyop veya hipermetropa benzemez, 1 astigmat bile gözlüksüz kafayı yedirir. yere zor bastın di mi ilk kullandığında astigmat gözlük/lens vs Şubat 13, 2021 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2021 ASUHDOIUASHODHASIOUDH Sürprizli son beklemiyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2021 47 dakika önce, Silphatos dedi ki: yere zor bastın di mi ilk kullandığında astigmat gözlük/lens vs ya o kadar olmadı da çıldırıyordum, gözümün ağrıdığını hissediyorum, rahatsız oluyor, ağrıyor ve çözümü bulamıyorum. bir yerden sonra bakılmıyordu ekrana, hiçbir şey kalmadı şimdi kaç haftadır mis gibi. çok ilginç bir şey astigmat, yazılarda ekstra blur varmış ve ben farkında değilmişim. mesela toprağa bakarken, toprak normal geliyordu, astigmat gözlükle texture paketi yüklenmiş gibi oldu, yani görememe seçememe değil, kendinden AA kapalıymış meğer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2021 geçmiş olsun. artık bu monitörü beğenmeyen biri çıkarsa "doktora git gözlük al" diyebiliriz gerçekten lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2021 forum disi lazerlenmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2021 kırk yılın başı monitör alayım dedim astigmat çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar