Dynun Mesaj tarihi: Ocak 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2021 https://vatandas.iys.org.tr/ Çok fazla harraslayan marka varsa izinleri kolayca kapatibilirsiniz ben yeni keşfettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2021 bunlar iyi güzel de, asıl sinir bozucu olanlar CivCivBet3241 sitelerinden gelenler, internet sözleşmeniz bitmiş yenisini yapalım diyen kaçak kaçak iş yapanlar zaten. bunlara engeli koyamadık bi türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2021 aynen bunlar lazım olanlar zaten bankalar filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2021 (düzenlendi) Huawei de bir ayar var, gelenleri karalisteye alıyorsun ne mesaj geliyor nede arama o kişilerden, spam diye bildiriyor. Kendisi bir yerde depoluyor ve senin belirlediğin periyotta siliyor https://resimyukle.org/i/pt06J Ocak 8, 2021 miyaw33 tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 8, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2021 Sanırım onlar da gelecek 10 saat önce, reampage dedi ki: aynen bunlar lazım olanlar zaten bankalar filan. doğru evet şimdilik belli bir sayı belirlemişler onun üstündekileri listelemişler. 2021'in devamında hepsi sisteme girecek sanırım ara ara bakmakta fayda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 8, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2021 Tüm firmalar henüz geçiş yapmamış ama bu haliyle bile epeyi iyi olmuş Mail ve telefonu ayrı ayrı ekleyip tanıtmak gerekiyor, izinsiz arama ve gönderimler biter inşallah. Su arıtma cihazı ve Forex'ciler bezdirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ocak 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2021 ya bu neden garbage da ???? sevgili modlar yapıştırın şunu stickye konu dışına allah razı olsun kim yaptıysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2021 tamam da bu anonim şirketmiş. ileti yönetim sistemi a.ş. diyor. yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın sonra? devletin falan bir hizmeti değil gördüğüm kadarıyla. bir de e-devletle giriş falan da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ocak 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2021 e devlete girmiyosun telefonuna mesaj geliyor. o şekil giriyosun. 45 tane firma iptal ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2021 Iyiymis bu ama ticari firmalar var sadece. Icislerinin, emniyetin falan attigi sacma sms'leri engellemenin yolu nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2021 (düzenlendi) 48 dakika önce, ahmedinejad dedi ki: tamam da bu anonim şirketmiş. ileti yönetim sistemi a.ş. diyor. yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın sonra? devletin falan bir hizmeti değil gördüğüm kadarıyla. bir de e-devletle giriş falan da var. ooooo... butun bilgileri tek elden toplayip dogrudan spamleyecekler diyorsun yani. Ocak 8, 2021 sardalya tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2021 Toplu izin reddi olmalıymış, tek tek çok uğraştırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ocak 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2021 onları engelleme abi ileride önemli mesajlar gönderebilirler. Ben bakırköy belediyesini engellemiştim. Evlenme işleri için randevu alırken bir türlü mesaj gelmemişti. Belediyedekiler baya uğraştı falan sonra bi baktım engellemişim belediyeyi o yüzden gelmemiş mesaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2021 Aslında o şekilde durum spesifik mesajların gelmesi lazım, kurumun problemi biraz. Örn. x alışveriş sitesini engelleyince (daha doğrusu izin vermeyince) reklam/kampanya gibi toplu sms'lerin gelmemesi, ancak önemli sms'lerin (sipariş durumu, sistemimiz hacklendi şifrenizi değiştirin mesajı gibi), kritik ve bireysel durumlarda gelmesi lazım. Bu duruma engel yok bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2021 Transactional vs marketing txlerin engellenemiyor olmasi lazim mantikli yaptilarsa, bu sefer de abuse edecek firmalar musteriler IYS calismiyo diye aglayacak :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2021 Devlet kendi abuse ediyor en basta. Yok dolandiricilara kanmayin, yok emniyet kemeri takin sacmasapan bi suru mesaj. Istemiyorum, engelleyeyim secenegi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar