Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

bunlar iyi güzel de, asıl sinir bozucu olanlar CivCivBet3241 sitelerinden gelenler, internet sözleşmeniz bitmiş yenisini yapalım diyen kaçak kaçak iş yapanlar zaten.

bunlara engeli koyamadık bi türlü.

Mesaj tarihi:

Sanırım onlar da gelecek

10 saat önce, reampage dedi ki:

aynen bunlar lazım olanlar zaten bankalar filan.

doğru evet

şimdilik belli bir sayı belirlemişler onun üstündekileri listelemişler. 

2021'in devamında hepsi sisteme girecek sanırım ara ara bakmakta fayda var

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

Tüm firmalar henüz geçiş yapmamış ama bu haliyle bile epeyi iyi olmuş ?

Mail ve telefonu ayrı ayrı ekleyip tanıtmak gerekiyor, izinsiz arama ve gönderimler biter inşallah. Su arıtma cihazı ve Forex'ciler bezdirdi ?

Mesaj tarihi:

tamam da bu anonim şirketmiş. ileti yönetim sistemi a.ş. diyor. yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın sonra? devletin falan bir hizmeti değil gördüğüm kadarıyla. bir de e-devletle giriş falan da var. 

Mesaj tarihi: (düzenlendi)
48 dakika önce, ahmedinejad dedi ki:

tamam da bu anonim şirketmiş. ileti yönetim sistemi a.ş. diyor. yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın sonra? devletin falan bir hizmeti değil gördüğüm kadarıyla. bir de e-devletle giriş falan da var. 

ooooo... butun bilgileri tek elden toplayip dogrudan spamleyecekler diyorsun yani.

sardalya tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

onları engelleme abi ileride önemli mesajlar gönderebilirler.

Ben bakırköy belediyesini engellemiştim. Evlenme işleri için randevu alırken bir türlü mesaj gelmemişti. Belediyedekiler baya uğraştı falan sonra bi baktım engellemişim belediyeyi o yüzden gelmemiş mesaj. 

Mesaj tarihi:

Aslında o şekilde durum spesifik mesajların gelmesi lazım, kurumun problemi biraz.

Örn. x alışveriş sitesini engelleyince (daha doğrusu izin vermeyince) reklam/kampanya gibi toplu sms'lerin gelmemesi, ancak önemli sms'lerin (sipariş durumu, sistemimiz hacklendi şifrenizi değiştirin mesajı gibi), kritik ve bireysel durumlarda gelmesi lazım. Bu duruma engel yok bildiğim kadarıyla.

• Yeni Oluştur...