cagrus Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 oyun early accessten beri hiç gelişmemiş neredeyse, millet hemen gazlanıyor falan anlamsız, mekanik açısından hala leş. gelişmiş çok güzel bişeyi var ama, fiyatı. tam keriz silkmece yapmışlar, harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 aquila said: etler hep curumus cantamda, bi buzdolabi bisey yok mu. Çürümüş etleri de atma pres aleti ile ichor'a çevir ilerde vault yapmak için kullanıcan baya önemli sayılır. 50 tanesi 1 ichor hala tamamlayamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 cagrus said: oyun early accessten beri hiç gelişmemiş neredeyse, millet hemen gazlanıyor falan anlamsız, mekanik açısından hala leş. gelişmiş çok güzel bişeyi var ama, fiyatı. tam keriz silkmece yapmışlar, harika. combat baya revamp yemiş işte nasıl gelişme yok ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 combat revamp yememiş, combat gelmiş oyuna, eskiden yoktu, ki hala çok primivite, pvp uyumlu bi combat değil. dikkat edersen bu sebeple neredeyse dedim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Valla yapcak iş çok yığınla şey var :) aa sandıklar üst üste konuluyomuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 bizim servera gelsene ya, 6 kisi olduk biz patiden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 1092 di mi? Acayim orda geleyim yanınıza da henüz şu pve de işlerim bitmedi çok iyi gidiyor her şey orda. Sizin yanınızda da ufak ufak kasarım baktım oynuyosunuz kalıcısnız orda da kasarım. Çünkü hep geliyiyorum bi guilde hepsi bırakıyor sonra dımdızlak kalıyorum ortada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 1092,sanctury ruinsdeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Bırakamadım ya burayı seviye 4 köle, seviye 3 tapınağı yapmak üzereyim iyice sardım burda heycan artıyor :P Nerdeyse tüm köleleri tamamladım seviye 3 demirci derici vs. seviye 4 peşindeyim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 İlk bi alıp refundlamıştım beğenmeyip. Şimdi bu topiği gördükçe pati serverına hypelanmadan duramıyorum. Bakalım ne kadar dayanabilicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 ben de 50 liraya aldım 15dkda refundladım. 2 gün sonra 100 liraya tekrar aldım. şimdi oynuyorum sıkıntı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 asdaghf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Gadarlığı ile korku salmış vanirlerin köyüne titrek adımlarla sızarken karşıma çıkan görüntü ahuha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 cagrus said: oyun early accessten beri hiç gelişmemiş neredeyse, millet hemen gazlanıyor falan anlamsız, mekanik açısından hala leş. gelişmiş çok güzel bişeyi var ama, fiyatı. tam keriz silkmece yapmışlar, harika. Yazdiklarinda haklisindir, haksizsindir, gorecelidir, degildir, hepsi kabul de gelip sirda oyunu alan kitleye yine oyunun konusunda hakaret etmek neden? Negatif elemental olarak geziyorsun konuda, ona bile tamam da bu kadari ayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Kuzey güney sınırındaki sırtlan-adamların oradan göbek dansı emoteunu almadıysanız oyunu eksik oynuyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Oyun hakkında kötü görüş belirtmek kötülük olmuş, harika bir oyun arkadaşlar çok iyi etmişsiniz alarak mükemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Görüs belirtmene bir şey demediğini yazmış, hakaret ediyosun ona diyor. Oyunu alanlar beceriksiz keriz vs. Ben de rahatsız oldum görmezden geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 cagrus said: oyun early accessten beri hiç gelişmemiş neredeyse, millet hemen gazlanıyor falan anlamsız, mekanik açısından hala leş. gelişmiş çok güzel bişeyi var ama, fiyatı. tam keriz silkmece yapmışlar, harika.Bu direk yanlıs bir yorum. EAsı ilk release oldugunda alıp 200 saat gommus ve sonraki patchlere bakmamıs biri olarak, ilk cıktıgı ile suanki arasındaki farklar: Combat: Direk overhaul yemis. Ben begendim. Gordugune kafalama dalamıyosun. Dodgelamak, bloklamak, parrylemek, zamanlamaya dikkat etmek gerekiyor. Dandik kurtla kapısırken bile boyle. Tabi exploit(ya da kimisi cleaver use of mechanic olarak da bakabilir) yaparsan bunların etrafından gezebilirsin ama onun dısında combat baya guzellemis. Archerynin de damagei tartısılır ama utility olarak cok degistirilmis. Craft: Yine baya bir degismis. Cok derinlestirmisler. Armor skinlerinden tut exotic armorlara kadar ilginc seyler getirmisler. Bir cok yeni materyal eklenmis ve her biri degisik mekaniklere yelken acılmasını saglamıs. Dun 5 saat oynama fırsatım oldu releaseden sonra ve her dokundugum seyde donup wikiye bakma ihtiyacı hissettim. Baktıgım hersey de bir sonraki adımı merak etmeme sebep oldu. Basarılı. Base building: Tırmanma mekanigi ve asansorler yeni baselere yelken acılmasını saglamıs. Sadece base i daga kurduk 3 tane merdiveni kırdık rahatladık diyemiyorsun. Ya da base i daga kurmuslar hadi exploitle ya da god acarak sunu bir levellayalım da demiyorsun. Gelismeleri begendim. Stats: "Milestone" (10 encumberance alınca her swingde staminanın 10% az gitmesi gibi extra bir ozellik vermesi) mekanigini acayip begendim. Buildleri alıp "5 encumberance al 10 grit al gerisini vitaya bas" mantıgının otesine goturecegini dusunuyorum. Suan farklı buildleri denemek icin meraklıyım. Levelim artsa da hepsini denesem diye bakıyorum. PvE: Bosslar eklenmis. Dungeonlar eklenmis. Treasure key diye bisey var. Daha hic birinin ne olduguna bakamadım bile. Merak ediyorum. Kısaca EAnın en basında oynayıp sonra ara verdiyseniz. Tekrar bakmak icin gayet yeterli gelismeler var. Eger hic oynamadıysanız da bu tip oyunları begenenler icin fiyat etiketinin cok da yuksek olmadıgını dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 ne kadar zaman gömmek lazım bide ömrü ne olur yorum yapacak var mı? casual takılıcam demek mümkün mü yoksa full lvl olacan ondan sonra insanlarla tkaılırsın pvp yaparsın durumumu var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwa Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 oldu mu bu oyun ya. day one baslamistik bi sure kotu gitti her gun 10 15 gb bozuk patchler falan geldi. birakmistim hazir 1050 almisken oynarim degisen bi seyler varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Çünkü o oynadığınız zaman oyun çıkmamış yapım aşamasında yarım yamalak hali :) Oyun tam olarak 8 gün önce çıktı. Bu tür oyunu sevmemin çok etkisi var tabi ama 8 gündür çok keyifli zamanlar geçiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Vault'u yaptım. Tüm server'ın itemleri alır sanırsam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 bombilo said: bizim servera gelsene ya, 6 kisi olduk biz patiden :) neredesiniz tam olarak. Akirafes im oyunda klasik olarak. Yanınıza gelmek istiyorum. To crush your enemies benim de ufak katkım olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Sizden kimseye rastlamadım papa beni reskill delisi yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar