sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2020 Yine Ultima'ya başladım ya. 2020 senesinde. Server bu: https://www.uoforever.com/ 800-900 online var hep. Ping de çok iyi, gayet playable. (UK based server) Free zaten, yalnızca kozmetik fln alınabiliyor. Sphere - Runuo karışımı bir sistemi var. Valla bütün pazar oynadım çok özlemişim. Gelsenize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2020 north shielddan daha mı iyi yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 14, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2020 kuvvetle muhtemel :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2020 2 aydır da ben https://uooutlands.com/ da oynuyorum. ortalama 1500 player online. sistemler falan güzel. yıllarca türk sunucularında ultimaya benzer bişey oynamışız baya sevdim. arada bi ping sıkıntı yapsada oda benım kişisel derdim çözemedim bi türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 1, 2021 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2021 sipeys soyledikten hemen sonra girdim uoforever a. guzel gozukuyor simdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2021 33 yaşından sonra da ultimaya başlanmaz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2021 pandeminin ilk karantinasında 1 ay aralıksız günde 18 saat uo oynadım world of uo'da. 2010 yazı gibi bir aydı. muhteşemdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 1, 2021 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2021 Ultra wide monitor var 35". Ekrani fulledigimde gorus acisi cok genis. Asiri avantajli. Herkesi goruyorsun. Eskiden olaydi varya. 5 vs yaptigim pvp lerin tadi ne guzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2021 sphere mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2021 (düzenlendi) serverı bilmiyorum clientsız razor vs ile girilen runuo serversa orion kullanın direk. orionsuz uo oynanmaz bu devirde. 60+ fps fln. zaten bi kere oynayınca eskisini oynayamıyorsun. Ocak 1, 2021 Black-ice tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 1, 2021 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2021 runuo server. zoom+resize falan yapabiliyorsun ya client+razor direk acildi baslatinca. benim gorus acim falan baya iyi. server abd de ama 100ms ping aliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2021 sen bi bak oriona o zaman http://orionuo.online/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 2, 2021 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2021 kurdum. guzelmis tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 2, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2021 (düzenlendi) 1 saat önce, DynamicK dedi ki: kurdum. guzelmis tesekkurler. Dyna bir şey lazımsa DM at, epey kastım zengin sayılırım ahshdh Ocak 2, 2021 sipeyskeyk tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 2, 2021 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2021 Simdilik deniyorum da pek insana denk gelmedim ben. Minoc da 1 kisi var max. Brit dolu ama topu topu 30-40 karakter. Hepsi de mal gibi dizilmis duruyorlar. Atraksiyon falan pek yoktu. ABD sunucusu diye olabilir saat farkindan diyecegim de onlarda oglene dogru idi ben girdigimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ocak 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2021 abi bence amerikada ultimayi sadece tircilar oynuyor saka bir yana 3 am 11 am arasinda oyuncu bulmak zor hangi platform olursa olsun. east west arasi 3 saat, east 11 pm-2 am e kadar dokulmeye basliyor, arkasindan west onu takip ediyor. arada 8 saatlik aktif peak time var. ben sahsen peak olmayan zamanlarda eu serverlarina daliyorum, blizzard kozmetiklerini kitalara ayirmis olsada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2021 3 saat önce, sipeyskeyk dedi ki: Dyna bir şey lazımsa DM at, epey kastım zengin sayılırım ahshdh aga senin bu hanedan sevdanı ne yapacağız cidden asfgafg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 2, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2021 ahahadsgadvasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2021 (düzenlendi) 22 saat önce, DynamicK dedi ki: Ultra wide monitor var 35". Ekrani fulledigimde gorus acisi cok genis. Asiri avantajli. Herkesi goruyorsun. Eskiden olaydi varya. 5 vs yaptigim pvp lerin tadi ne guzel olurdu. Belli bir mesafenin üzerini gerçek zamanlı göstermez yalnız, orionda görüş alanı dışını grayle seçeneği var haritayı gösteriyor ama görüş alanı dışını grili gösteriyor. Ocak 2, 2021 µh tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2021 (düzenlendi) uonun zevki 320x240da oynamaktı yav bu ne 4k benim uoyla tanışmam hatta şöyle olmuştu bi hldm/cs updateiyle oyundan 320x240 çözünürlüğü kaldırmışlardı, 640x480de hldm 3-5 fps veriyodu benim 2mb ekran kartında, o nedenle artık hldm oynayamadğım için ultimaya geçtiydim nasıl hikaye işte o şrfsz: https://vintage3d.org/virgedx.php Ocak 2, 2021 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2021 (düzenlendi) anında kal ort por oldu gaming yobazı ya asssdf allah bilir hala ısrarla oynadığı ilk çağdan kalma fps oyunu olan cs goyu da 4:3 tüplü monitörden oynuyordur yok öyle bişey gayet enhanced oynamak lazım bi farkı yok. monitörler artık çok büyük uo oynamak için mecburiyet biraz da. Ocak 2, 2021 Black-ice tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2021 hazır attack çekmişken sphereci falan varsa onlar da gelsin hepinize toplu dalayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2021 (düzenlendi) *kes lan çeker* Ocak 2, 2021 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2021 (düzenlendi) hazır seni görünce aklıma gelmişken o ethernass'ın adminlerine de kafam girsin tek tek hepsine. ben hayatımda 2003 yılında o serverda uğradığım kadar haksızlığa uğramadım. ek olarak @Apache sana da üç kere aynısından. adminleri fiştekliye fiştekliye banlatmıştı beni sınıf arkımla. Ocak 2, 2021 Black-ice tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2021 (düzenlendi) ethernass ya ahuhuea tek başıma girip emote yapa yapa dolaşıyodum onda, yalnız her karakterin backgroundları, questler vsvs bildiğin masaüstü oynar gibi oynuyormuşuz valla. o tadı bir daha almadım pc gamingde sadece masaüstü oynarken olabildi aynısı @sharky de vardı burada bir yerde (yokmuş en son 2018de girmiş sdf) Ocak 2, 2021 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar