Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
  • Admin
Mesaj tarihi:

Ultra wide monitor var 35". Ekrani fulledigimde gorus acisi cok genis. Asiri avantajli. Herkesi goruyorsun.

Eskiden olaydi varya. 5 vs yaptigim pvp lerin tadi ne guzel olurdu. ?

image-2021-01-01-212041.png

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

serverı bilmiyorum clientsız razor vs ile girilen runuo serversa orion kullanın direk. orionsuz uo oynanmaz bu devirde. 60+ fps fln. zaten bi kere oynayınca eskisini oynayamıyorsun.

Black-ice tarafından düzenlendi
  • Admin
Mesaj tarihi:

runuo server.

zoom+resize falan yapabiliyorsun ya client+razor direk acildi baslatinca. benim gorus acim falan baya iyi.

server abd de ama 100ms ping aliyorum. 

1 saat önce, DynamicK dedi ki:

kurdum. guzelmis tesekkurler.

Dyna bir şey lazımsa DM at, epey kastım zengin sayılırım ahshdh

sipeyskeyk tarafından düzenlendi
  • Admin
Mesaj tarihi:

Simdilik deniyorum da pek insana denk gelmedim ben. Minoc da 1 kisi var max. Brit dolu ama topu topu 30-40 karakter. Hepsi de mal gibi dizilmis duruyorlar. Atraksiyon falan pek yoktu. ABD sunucusu diye olabilir saat farkindan diyecegim de onlarda oglene dogru idi ben girdigimde.

Mesaj tarihi:

abi bence amerikada ultimayi sadece tircilar oynuyor

saka bir yana

3 am 11 am arasinda oyuncu bulmak zor  hangi platform olursa olsun.

east west arasi 3 saat, east 11 pm-2 am e kadar dokulmeye basliyor, arkasindan west onu takip ediyor. arada 8 saatlik aktif peak time var. 

ben sahsen peak olmayan zamanlarda eu serverlarina daliyorum, blizzard kozmetiklerini kitalara ayirmis olsada ?

22 saat önce, DynamicK dedi ki:

Ultra wide monitor var 35". Ekrani fulledigimde gorus acisi cok genis. Asiri avantajli. Herkesi goruyorsun.

Eskiden olaydi varya. 5 vs yaptigim pvp lerin tadi ne guzel olurdu. ?

image-2021-01-01-212041.png

Belli bir mesafenin üzerini gerçek zamanlı göstermez yalnız, orionda görüş alanı dışını grayle seçeneği var haritayı gösteriyor ama görüş alanı dışını grili gösteriyor.

µh tarafından düzenlendi

uonun zevki 320x240da oynamaktı yav bu ne 4k

benim uoyla tanışmam hatta şöyle olmuştu bi hldm/cs updateiyle oyundan 320x240 çözünürlüğü kaldırmışlardı, 640x480de hldm 3-5 fps veriyodu benim 2mb ekran kartında, o nedenle artık hldm oynayamadğım için ultimaya geçtiydim nasıl hikaye

işte o şrfsz: https://vintage3d.org/virgedx.php

Silphatos tarafından düzenlendi

anında kal ort por oldu gaming yobazı ya asssdf 

allah bilir hala ısrarla oynadığı ilk çağdan kalma fps oyunu olan cs goyu da 4:3 tüplü monitörden oynuyordur

yok öyle bişey gayet enhanced oynamak lazım bi farkı yok. monitörler artık çok büyük uo oynamak için mecburiyet biraz da. 

hazır seni görünce aklıma gelmişken o ethernass'ın adminlerine de kafam girsin tek tek hepsine. ben hayatımda 2003 yılında o serverda uğradığım kadar haksızlığa uğramadım. ek olarak @Apache sana da üç kere aynısından. adminleri fiştekliye fiştekliye banlatmıştı beni sınıf arkımla.

ethernass ya ahuhuea tek başıma girip emote yapa yapa dolaşıyodum onda, yalnız her karakterin backgroundları, questler vsvs bildiğin masaüstü oynar gibi oynuyormuşuz valla. o tadı bir daha almadım pc gamingde sadece masaüstü oynarken olabildi aynısı

@sharky de vardı burada bir yerde (yokmuş en son 2018de girmiş sdf)

Silphatos tarafından düzenlendi
  • Yeni Oluştur...