Suark Mesaj tarihi: Aralık 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2020 Kombiyi açık unuttum evde. Doğal gaz vanasını girişten kapattırsam kombide sorun olur mu? HELP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2020 (düzenlendi) olmaz, alert cikarir sadece Aralık 10, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kith87 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2020 Doğalgazı kapattıktan sonra, bir de elektrik sigortasını off/on yaptır istersen kombi de resetlenmiş olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2020 Akıllı termostat rulez hem telefondan aç kapa program yapabiliyorsun hem 100m3 yaktı tam bütün ay boyunca şort tshirt gezdim nerdeyse acayip iş gördü, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2020 tamamen mi kapatiyosun yoksa pilota mi aliyosun evde degilken :d empirik data toplayalim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2020 vanayı kapattırabilirsin, kombi hataya geçer, bir şey olmaz. 3 saat önce, Liebe dedi ki: Akıllı termostat rulez hem telefondan aç kapa program yapabiliyorsun hem 100m3 yaktı tam bütün ay boyunca şort tshirt gezdim nerdeyse acayip iş gördü, tavsiye ederim. akıllı termostat her kombiye oluyor mu? marka/model önerisi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2020 (düzenlendi) bildiğim kadarıyla oluyor ama yoğuşmalı kombilerde daha performanslı çalışıyor imiş. bu on/off olanlar galiba hepsinde çalışıyor. kombiye bakıma gelen yetkili servis elemanı bile honeywell tavsiye ettiydi DH'de okuya okuya en son onda karar kaldım. on/off yaptırıyor benim aldığım model, biraz daha pahalısı var modülasyon da yaptırıyor . modülasyon kombiyi gerekli ısıyı yakalatana kadar kısıp yükseltme olayı, sürekli açık kalıyor böylece açıp kapama esnasında harcanan sarfiyatı engelleyerek daha az tüketim sağlıyormuş muş. ben yorumlara dayanarak bundan almadım normal tık tık açıp kapanıyor, https://urun.n11.com/termostat/honeywell-y87rfc2090-akilli-internet-baglantili-termostat-P211395375 biraz karışık oldu ama yığınla bilgi var okuya okuya beynim şişti diyebilrim tahmin edersiniz DH ölücülerinin bu konuda araştırmalarını. Aralık 15, 2020 Liebe tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2020 (düzenlendi) halihazırda demirdöküm valiant gibi markaların kendi çözümleri var, bu kablosuz termostat olayında. min 500tl + kurulum gibi fiyatlar. kombi'de ayrı kontrol çıkış kablosu oluyor, ona bağlıyorlar. Aralık 15, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2020 (düzenlendi) aynen bende buderus gb062 kombi var, kendi on off kablosuz termostatı 750 TL civarındaydı almışken bari akıllı kontrol de olsun deyip black fridayde indirim bonus vs. derken 980 TL'ye bu paylaştığımı almıştım. daha uygun fiyatlı kendi üstünden de ayar/program vs. her şeyi yapabileceğin termostatlar da var tabi ki. benim bunu tavsiye etmemin asıl sebebi suarkınki gibi olaylarda uzaktan müdahale edebilme özelliği, yattığın yerden bile yav ev serin oldu dur açayım diyeibliyorsun Aralık 15, 2020 Liebe tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2020 buderus tc100 aldık kombiyi taktırırken , bi de bunun termostatik vanaları var, telefonla istediğin odayı uzaktan değiştiriyorsun falan baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar