pontipati Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 Spoiler selam, kaloriferleri yakacaktım ama 3 saattir petekler ısınmıyor. ayarlar her zamanki gibi ama petek işareti yanıp sönüyor. kombi baymak ecofi 24. borularda mı sıkıntı var diyeceğim, sıcak su geliyor. ne yapmak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 basınç 1.5 civarında gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 basınç düşmüş olabilir basınç barı var mı 1,5da falan olmazsa ısıtmıyor benimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 basınç 1-2 arası normal sağ taraftaki yuvarlak düğmeyi çevir YANİ SICAK SU VE KALORİFERLER ISINSIN ayarına getir sağ taraftaki sıcak su sol taraftaki kalorifer ayarı googledan baktığım kadarı ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 peteklere giden sıcak su vanaları (kombinin altında oluyor) kapalı olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 peteklerin içinde su birikmiş olabilir. Spoiler içinde görsel var. Ordaki gibi, petek yanlarından bir anahtar yada tornavida yardımı ile suyu boşaltabilirsin. Pis siyah bir su akabilir. Küçük bir kova olsun yanında. Bütün peteklerine yap. Sonra tekrar aç kombiyi Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 peteklerin içinde su geziyor zaten ne su birikmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 Yazın açmıyorsun, onlar orda kalıyorlar. Basınç ayarı bozuluyor o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 hava demek istiyor ama inatla yazmiyor, enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 (düzenlendi) 58 dakika önce, pontipati dedi ki: İçeriği gizle selam, kaloriferleri yakacaktım ama 3 saattir petekler ısınmıyor. ayarlar her zamanki gibi ama petek işareti yanıp sönüyor. kombi baymak ecofi 24. borularda mı sıkıntı var diyeceğim, sıcak su geliyor. ne yapmak lazım? kombiden cikan sicak su var mi ona bak, (boruyu elle :)) sonra bu kombiler, peteklere teker teker yolluyor. ilkine giden boruya bak. kombili petek bu kadar hava yapmaz diye biliyorum, merkezi sistem olayidir asil hava almak Kasım 1, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 (düzenlendi) kullanım kılavuzu varsa hatalar bölümünde o ışığın yanıp sönmesinin ne anlamına geldiğine bak, çok eski bir kombi değilse online da bulabilirsin sitesinden sanırım Kasım 1, 2020 Archangel_ tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 devir daim pompasi calismiyordur, o isaret o oluyordu sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 yoğuşmalılarda su gideri tıkalı olunca, yani gidemeyince böyle bir hata veriyor, gider kovaya dökülüyorsa boruyu düzleştirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 şu gördüğüm sarı boru galiba yoğuşma gideri borusu o yukarı bakıyosa ısınmayabilir petekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 12 dakika önce, Goering dedi ki: hava demek istiyor ama inatla yazmiyor, enteresan hava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 53 dakika önce, Liebe dedi ki: peteklere giden sıcak su vanaları (kombinin altında oluyor) kapalı olabilir mi? açık hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 1 saat önce, Fistan dedi ki: basınç 1-2 arası normal sağ taraftaki yuvarlak düğmeyi çevir YANİ SICAK SU VE KALORİFERLER ISINSIN ayarına getir sağ taraftaki sıcak su sol taraftaki kalorifer ayarı googledan baktığım kadarı ile. kaloriferi açmak için bunu yapmak gerekiyor, yaptım. sıcaklığı farklı seviyelere getirdim yok. internette kitapçık buldum basınç düşüktür, vana kapalıdır veya arıza vardır diyor. vana kapalı olsa musluktan sıcak su da gelmez diye düşündüm ama arıza da olmamalı kombici gelmişti 5 ay önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 bi petekten havasını da al çalışmazsa servisi çağır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 Petekten hava alınca, kombide basınç ayarının düştüğünü göreceksin. Orayı tekrar ayarlamayı unutma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 12, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2020 kombici geldi halloldu. simge hala yanıp sönüyor bu arada. ateşleyici gibi bir parça varmış kombide, yaylı kısmı aşağı iniyor ama çıkmıyor onu değiştirdi. sebebini sordum artık dandik parçalar kullanıyorlar dedi..? ek olarak yazın ayda 1 kaloriferi açıp kaparsanız iyi olurmuş, selamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2020 hesap? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 13, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2020 300.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Kasım 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2020 aynen ya eski kombiler daha iyiydi yenilerin parçaları hep dandik plastik ağırlıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2020 geçmniş olsun. ben de foruma kız yazdı diye sevinmiştim tam. topiklere bakıyorum sadece lazım olunca foruma uğramışsın. kimsenin sorusuna faydalı cevap vermemişsin. bamlanmasını talep ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar