Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 31, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2020 yeter ağmk yeter tamam. sanırım bitti şu an her şey çalışıyo olması lazım YETER ABİ DAHA SORUN ÇIKARMA BANA HDMI KABLOSUNU DEĞİŞTİRDİM ÇÖZÜLDÜ YA 10 DAKİKA ÖNCE ÇALIŞIYODUN ALLAHSIZ NOLDU ŞİMDİ BOZULDUN MU AY YETER BE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2020 Insanlar icin yapilmis donanimi nasirli davulcu ellerinle birlestirmeye calistigin icin oluyor bunlar hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 31, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2020 Sicam bi dahaki upgradeimde kesin gibi bi yere goturupmyaptircam 200-300 neyse vereyim allah kahretsin valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 31, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2020 Şunu yap şimdi de, ne verecek bakalım sistem: https://benchmark.unigine.com/superposition Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 31, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2020 yapayım bakayım. pin büküp geri düzeltmişsin helal falan diyo mu bu sdfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 31, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2020 (düzenlendi) 1080 extreme için iyi bi sonuç mudur bilemedim artık bi şey sorcam. Bios'ta RAM'ler için A-xmp profilleri var 2 tane. biri 2900 mhz'ye çıkarıyor, diğeri 3200'e. Overclock yapıyor sanırım da, yapmalı mıyım? Sıkıntı çıkarır mı hayatımda OC'nin yanından geçmedim. Ekim 31, 2020 Xenocide tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2020 ram xmp yapmalisin overclock gibi degil, yapmaman anlamsiz. xmp altinda dusuk timing deniyebilirsin, bios'a geri doner vs. test yaparsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 31, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2020 Merek ettim şimdi, bu testi XMP'li e XMP'siz bir yapayım. Benim sistemde ne kadar getiriyor acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2020 (düzenlendi) xmp onceden yazildigi gibi ram overclock (+volt.'lu). ama preset gibi uzuun testlerden ~ort degerdeki ram overclock daha iyi deger elde ediliyor her turlu ben "pure" sistem kullanicam ram timingle oynamicam diyen olursa konusmayin mesela Ekim 31, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 31, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2020 ya bi şeye kıllandım, anakartın kitapçığında, "bazı işlemcilerde stabilizasyon sorunu yaşamamak için ram voltajını 3.7 mi ne öle bi şeyin altında kullanın" diyo. XMP yi açınca 3.75'e falan çıkıyor. değerleri şu an biraz sallıyorum sanırım da, o kitapçıkta yazan safe sayının bi minik tık üstüne çıkıyor diye korktum. dediğim gibi OC'nin yanından bile geçmediğim için, tırsıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 31, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2020 XMP'siz bakamadım, Radeon Chill'i kapamayı unutmuşum, aynı değerler geldi =( Tekrarlamaya üşendim şimdi. Ama XMP değerlerini anakart belirlemiyor, ram üretici kendisi ramin içine yazıyor. Yani üreticinin değerleri o, düşük hızda çalıştırmaya gerek yok. Boşuna performans kaybı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 31, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2020 XMP1'de performans düştü lan o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Ekim 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2020 7 saat önce, Xenocide dedi ki: şimdi deneme yaptım. ramleri tek tek denedim, ramler temiz. lakin, 1-2. slot çalışıyor, 3 ve 4. slot çalışmıyor. 3 veya 4'e tek taktığımda ram error ışığı yanıyor ve görüntü gelmiyor. 1 ve 2'ye tek taktığımda çalışıyor, ikisini birden taktığımda şu an total 16 gb ram gözüküyor ama 1800 mhz ile çalışıyor 3200'lük ramler. 3 ve 4 çalışmadığı için, 1-3 veya 2-4 kombinasyonları, makineyi çalıştırıyor, ama total ram'im 8 gözüküyor. Ram slotu tamamen bozuk olsa DIMMB2'de gözükür müydü ramin takılı olduğu? bi gariplik var. Bu kendi linklediğin bios resminde profile 2 3200mhz, doğru olanı o olmalı. Profil 1 performans düştü diyorsun ya 2933mhz de şu an. profile 2 ye 3200mhz ye al senin ram öyledir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 XMP-2. minicik daha iyi. 0.5 fps asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar