reyou Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 annesi de yaprak dokumu ferhunde bu arada asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2020 On 23.11.2020 at 20:37, j_bLiND dedi ki: kızı kime benzetiyorum diyordum sonlara doğru çıkarttım acemi cadı'daki ayşegül bu bana direk amelie'yi anımsattı, kızıl ve uzun saçlı hali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 (düzenlendi) çok geç izledim ayıp oldu anyacığıma ama zaten anya olmasa izlemezdim heralde. bazı oyuncular kendi kişiliğini çok fazla katıyor oynadığı role. sosyal medyadan biraz tanıdığım için biliyorum anya da öyle yapıyor. yine öyle olmuş. şimdi robert de niro ile film çekiyormuş bakalım o nasıl olacak. dizide de epic bir anlatım yok. öyle bişeyler bekliyor insan başlarda ama daha iyi olmuş böyle. birde satrancı saatlerce düşünülen bir oyun sanardım çatır çatır oynuyorlar yenildiklerini de hemen anlıyorlar felan. Ocak 27, 2021 Mal tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 Ben de geç izledim, ilk çıktığındaki "hype"tan etkilenmedim. İzlemesi eğlenceli, izledikten sonraki 1-2 gün "ha evet güzel dizi" denecek ama bir hafta geçtikten sonra hatırlanmayacak bir yapım olmuş. Karakter de itici biraz, ben etrafımdakilere hep istediğim gibi davranırım ve onlar da sürekli bana destek olmak zorunda gibi bir havası vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 keyif almadım, sıkıldım. eşim için izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar