Goering Mesaj tarihi: Ekim 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2020 Engine yenilenmedi. frostbok boktan bisi hala. fifa oynamak icin ps4 pro almistim onu sattim. *forumda lurker cok kanimin isindigi birine google'da soyle bir seye denk geldim: momentum gercekten var. al burda. Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2020 ama it's in the game? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2020 bunlar onlineda çalışıyor mu lmao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 17, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2020 PES 2021 65TL olmuş. İyi mi o? Futbol oyunu oynamayalı yıllar oldu, 10 sene olmuştur alalı en son. 65TL göründe aklımı çeldi bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 17, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2020 gerge, PES 2020 ile ayni oyun. bu sene update etme karari aldilar yani sadece kadro guncellendi. iyi degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 17, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2020 4 saat önce, Silphatos dedi ki: bunlar onlineda çalışıyor mu lmao pc'de online calisiyor hileler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2020 1 saat önce, Goering dedi ki: gerge, PES 2020 ile ayni oyun. bu sene update etme karari aldilar yani sadece kadro guncellendi. iyi degil 2020 kotumuydu ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2020 6 saat önce, Goering dedi ki: pc'de online calisiyor hileler... ahaha aslında p2p bağlantı kurup oynattığından clientlarda sakladığı belliydi datayı, oradan yardırmışlar doğruysa. ulan ea yatacak yeriniz yok ya haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 17, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2020 8 saat önce, reyou dedi ki: 2020 kotumuydu ki 2021 daha guzel de momentum gercekten var, senelerdir sen ben herkes yaziyor. 3 saat önce, goldbären dedi ki: ahaha aslında p2p bağlantı kurup oynattığından clientlarda sakladığı belliydi datayı, oradan yardırmışlar doğruysa. ulan ea yatacak yeriniz yok ya haha. PC'de 10.000 coin verip DRAFT'a giriyorsun, adam disconnect oluyor sen eleniyorsun fln. EA gormezden geliyor ztn senelerdir, su an online'da 99 rating yapabiliyor eleman butun oyunculari 5/5 wf/skill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 17, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2020 javascript, selenium vs. her turlu webapp trader var bu arada. banwave falan geliyor ama 20-30$'a ps4-xbox account'u satiyorlar, buyuk ticaret oldu. bence 200-300$m market sadece bu bot/farm/account piyasasi. pislik bir oyun kisacasi. Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2020 Fifaya vuram, ben pes 2020 yi sormustum, offline oynamayi dusunuyom zaten, bari paramiz yamazakilere gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 21, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar