ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2020 Daily olarak günde 4 daily quest veriyor random. Bir de biriken resinleri dungeonlarda/elite bosslarda filan harcıyorsun ascension mat filan için. Resin dediğimiz normal quest yapmak için harcanan stamina. Ama refill aşırı yavaş (1 stam/8 dk), refill mat var ama aşırı nadir. Dolayısıyla her şey timegated. O yüzden resinin cape takılıp boşa gitmesine izin verme leyline filan bile olsa harca, nasıl olsa gold ve levelup matları her zaman gerekecek. Burada en önemlisi Adventure Rank XP, questler bittikten sonra level atlamak eziyet. Questler yaklaşık AR30 civarında bitiyor, geriye kalan her şey resin harcıyor. Kısacası duvara tosluyoruz content eksikliğinden dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2020 ben rushlamadan oynayınca questler 38 gibi bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2020 evet quest vs bir halt kalmıyor, anca daily/resin geyiklerinden sonra chest avlıyorsun veya achivementlar var işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2020 22 saat önce, ShadowFury dedi ki: Var. Liyue bugün bitti hatta. Mondstadt'da chest achievementı bitemedi bir türlü. https://www.bilibili.com/video/BV1HT4y1A7Ea?p=1 şöyle bi playlist buldum eleman bütün chestleri rotasyon halinde videolara ayırmış bi bak istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2020 Kenarda AR7 Mona lı hesabım var link edilmemiş isteyen varsa vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2020 şu ventinin yanına mona olsaydı bende . 1ssr var hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 GenshinZHB30 yeni kod 160 gem veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 tam onu yazmaya gelmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 Bug'a bak, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 gacha pismanliktir.. cinli oyunu oynamak ekstra pismanliktir 1998 den beri online oyun oyniyorum, ilk defa banlaniyorum bir oyundan hemde 15 sene sdfsdf hani cok net omrumde ilk defa bir oyun bana hileci diyip ban atti ahahahahah, tamda azar azar oynamaya baslamistim genshin impact benim icin bitmistir, bir dahada gelmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 farklı ip den girilen hesapları banlıyolar diye duymuştum satışı engellemek için. third party diyor ama ne açtın abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 yazık olmuş ama gerçekten banlanabilmek için ne yaptın merak ettim, hangi hacki açtın lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 şampiyonlar ligi gibi güncelleme olmuş 5.5k gem biriktirmiştim bu gelene kadar 6-7k yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 11k ile bekliyorum, bu banner böyle çıkarsa basarım hepsi yeni karakter mis . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 (düzenlendi) baska jean li acc i olan varmi diye sorasim varda bunlar gene banlar beni Alıntı That’s true; aggressive anti-cheat software is the new normal for most online games. Thankfully, miHoYo is taking steps to reduce how intrusive its anti-cheat software is. After outrage from fans, miHoYo originally placed its anti-cheat software on a 30-hour cooldown, where the software would close 30 hours after closing the game. Fans pushed back more, and miHoYo released another update—the one sent out yesterday—disabling the anti-cheat software when the game is closed outright. ne guzel dunya ya Ekim 30, 2020 Laurelin tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 monalı hesabım var ar7 vereyim istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 harvey bize de 2-3 SSR li hesap rolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 2 hesabım var biri şuanki bide monalı ar7 hesabım var isteyen varsa veriyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 10 dakika önce, Laurelin dedi ki: baska jean li acc i olan varmi diye sorasim varda bunlar gene banlar beni ne guzel dunya ya herhalde support düzeltir belki bu güncelleme öncesi oldu. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 ben gene guvenli liman wow a donem, bu cinliler parayida aldiya hayatta acmaz hesabi ahauahau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 @ShadowFury hocam böyle kaldı son shrine keyi bulamıyorum AR38 im haritadaki bütün worldquestler bitti nereden bulabilirim ben bu keyi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 1 tane key sanırım 37-38 iken açılan dungeondan düşüyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 (düzenlendi) 2 dakika önce, Darksun dedi ki: 1 tane key sanırım 37-38 iken açılan dungeondan düşüyordu. Nerede hocam o dungeon ? Dungeon dan kastın mona questi ise ondan bişey gelmedi yaptım. edit: buldum şimdi girdiğim bi dungeon ın 38 de yeni seviyesi açılmış ordan geliyor key Ekim 30, 2020 HarveyQuinn tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 1 tane eksik olduğuna göre ya 1 defalık dungeonlardan birisini yapmamışsındır, ya da questlerden birini kaçırmışsındır. Muhtemelen questlerdir, bahsettiği questler kaçırması/atlaması kolay yerlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 buldum hocam teşekkür ederim daha önce girdiğim bi dungeon ın yeni seviyesi açılmış 38 de ordan veriyormuş keyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar