Darksun Mesaj tarihi: Mart 6, 2025 Mesaj tarihi: Mart 6, 2025 Birazdan kupa 'kurası' çekilecekmiş, bununda ayarlı olacağını sanıyorum bjk fb ts konya seri başı gs isk göz bdr ile eşleşecek, aynı grupdan çıkanlar eşleşemiyor. bjk-gs fb-isk ts-bdr konya-göz çıkartıp geçip giderler herhalde adı kura olur .
BloodBane Mesaj tarihi: Mart 6, 2025 Mesaj tarihi: Mart 6, 2025 Biraz GSlilere atifta bulunalim: Kurayi bile Fenerin Avrupa macinin oldugu gun cekiyolar. Bunlar hep kasitli hareketler. Yarini bekleyemediler mi? Iste bu hep yapi.
Darksun Mesaj tarihi: Mart 6, 2025 Mesaj tarihi: Mart 6, 2025 tutmadı, hayret fb-gs çıktı ts-bodrum bjk-göz konya-isk
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 6, 2025 Mesaj tarihi: Mart 6, 2025 Bu seneye bir fener GS maçı daha yakışırdı. Güzel oldu güzel.
Sotto Mesaj tarihi: Mart 6, 2025 Mesaj tarihi: Mart 6, 2025 Oncesinde inonu de guzel sonuc alirsak cok da onemli degil, ikisi de kotu gelirse okan gg
Darksun Mesaj tarihi: Mart 6, 2025 Mesaj tarihi: Mart 6, 2025 garip bir sistem hadi çeyrek finali grup 1. 2. lere göre ev/deplasman olarak belirliyorsun, sonra niye kura şansına kalıyor anlamadım. Biz göztepeyi yenersek TS-bodrum deplasmanına gidiyormuşuz. lan olm TS deplasmanı tek maç kura ile şansa mı belirlenir ne komik ya.
Sotto Mesaj tarihi: Mart 6, 2025 Mesaj tarihi: Mart 6, 2025 (düzenlendi) Sacma sapan bir sistem + ATV ve les spikerler + goruntu acilari oeeh. Super Kupa oynanmayinca yasadiklari dumur izledigim en keyifli yarim saat filandi en son stad isiklari kapanirken hala direniyorlardi show yapiyorlar diye sdfd. Mart 6, 2025 Sotto tarafından düzenlendi
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 6, 2025 Mesaj tarihi: Mart 6, 2025 zorla kovduracaklar Okan'ı. Bu nasıl maç takvimi
Shadow Mesaj tarihi: Mart 6, 2025 Mesaj tarihi: Mart 6, 2025 hayret ATV yayıncı ve çeyrek finalde fb-gs maçı var, ben en az yarı finalde beklerdim. sonuçta daha çok reyting alacaklardı.
Sotto Mesaj tarihi: Mart 6, 2025 Mesaj tarihi: Mart 6, 2025 Yabanci hakem kesin di mi. Fenerin bastiracagini umut ediyorum bu konuda.
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 6, 2025 Mesaj tarihi: Mart 6, 2025 30 Mart Beşiktaş - Galatasaray 3 Nisan Fenerbahçe - Galatasaray
Sotto Mesaj tarihi: Mart 6, 2025 Mesaj tarihi: Mart 6, 2025 Cikip oynayacaklar ak mi kara mi belli olur. Okan icin firsat.
Darksun Mesaj tarihi: Mart 6, 2025 Mesaj tarihi: Mart 6, 2025 (düzenlendi) mantıken bizim maça asılır , kupayı kim ne yapsın hehe. Sonraki haftayı bay geçiyormuş GS o zaman bizim maç sonrası sağ kalan kim var kim yoksa fener maçına! Mart 6, 2025 Darksun tarafından düzenlendi
S-H Mesaj tarihi: Mart 6, 2025 Mesaj tarihi: Mart 6, 2025 (düzenlendi) Sotto, 06.03.2025 18:05 tarihinde dedi ki: Yabanci hakem kesin di mi. Fenerin bastiracagini umut ediyorum bu konuda. değil ama biz her maçımıza yabancı hakem istiyoruz zaten, gs de biraz isterse kesinleşir gibi. bi de kupada VAR yok, o yüzden bence kesinlikle yabancı hakem olması lazım mümkünse VAR sistemi de olsun, ortalık daha fazla gerilmesin. gerçi gs kazanamadıktan sonra collina bile gelse okan beğenmez kadir sağlam över. Mart 6, 2025 S-H tarafından düzenlendi
Sotto Mesaj tarihi: Mart 6, 2025 Mesaj tarihi: Mart 6, 2025 Gs nin ne soylediginin federasyon bazinda herhangi bir karsiligi yok su an, fb bastirirsa gelir. VAR yoksa direk lazim aynen
S-H Mesaj tarihi: Mart 6, 2025 Mesaj tarihi: Mart 6, 2025 bence gayet etkisi olur. dört büyük takımdan üç tanesi yabancı hakem istiyoruz açıklaması yaptı hatta anadolu kulüplerinin bazıları da istiyor. gs şuan sessiz kalıyor, yabancı hakeme evet veya hayır diyemiyor çünkü hayır derse yalandan yaptığı hakem yakınmalarıyla çelişecek evet derse etkilerinin olduğu türk hakemlerinden mahrum kalacak. kulüp bazında açıklama yapmadan okana yıkama yağlama yaptırılıyor. gs'nin yabancı hakem isteyememesi çok manidar.
vivavale Mesaj tarihi: Mart 6, 2025 Mesaj tarihi: Mart 6, 2025 Yabancı hakem düşme hattı maçlarına lazım. Büyüklerin tuzu kuru, bir şekilde yollarını buluyorlar.
Shadow Mesaj tarihi: Mart 6, 2025 Mesaj tarihi: Mart 6, 2025 Yabancı hakem gelirrse her hafta okan: https://makeagif.com/i/_7OGr-
S-H Mesaj tarihi: Mart 6, 2025 Mesaj tarihi: Mart 6, 2025 vivavale, 06.03.2025 20:33 tarihinde dedi ki: Yabancı hakem düşme hattı maçlarına lazım. Büyüklerin tuzu kuru, bir şekilde yollarını buluyorlar. ilk 3 son 3 yabancı olsun, türk hakemleri de ara maçları yönetsin hem aradaki farkı halk görür hem de belki türk hakemleri görüp biraz kendilerine çeki düzen verir.
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 7, 2025 Mesaj tarihi: Mart 7, 2025 Alayım 35 bin polis ve Vinçiç'imi.
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 7, 2025 Mesaj tarihi: Mart 7, 2025 tff başkanı dünkü kuradan sonra apar topar yabancı hakem tek maçlıktı demiş. kimse de ne özelliği vardı o maçın diğerlerinden diyememiş anladığım kadarıyla. Tam bir basın toplantısı mı, bir yerde bir cümle mi geçti anlayamadım. hadi Acun çık konuş da tüm maçlara gelsin yabancı hakem. tekrar yalasın tükürdüklerini osmanlı torunu.
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 7, 2025 Mesaj tarihi: Mart 7, 2025 Bu sefer harbi Beşiktaş ın hakkı yendi. Adamlar net haklı bize niye yok dese
Öne çıkan mesajlar