Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Birazdan kupa 'kurası' çekilecekmiş,

bununda ayarlı olacağını sanıyorum 

bjk fb ts konya seri başı

gs isk göz bdr ile eşleşecek, aynı grupdan çıkanlar eşleşemiyor.

bjk-gs

fb-isk

ts-bdr

konya-göz

çıkartıp geçip giderler herhalde adı kura olur 😛 .

Mesaj tarihi:

garip bir sistem hadi çeyrek finali grup 1. 2. lere göre ev/deplasman olarak belirliyorsun, sonra niye kura şansına kalıyor anlamadım. Biz göztepeyi yenersek TS-bodrum deplasmanına gidiyormuşuz. lan olm TS deplasmanı tek maç kura ile şansa mı belirlenir ne komik ya.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Sacma sapan bir sistem + ATV ve les spikerler + goruntu acilari oeeh.

Super Kupa oynanmayinca yasadiklari dumur izledigim en keyifli yarim saat filandi en son stad isiklari kapanirken hala direniyorlardi show yapiyorlar diye sdfd.

Sotto tarafından düzenlendi

mantıken bizim maça asılır 😛 , kupayı kim ne yapsın hehe.

Sonraki haftayı bay geçiyormuş GS o zaman bizim maç sonrası sağ kalan kim var kim yoksa fener maçına!

Darksun tarafından düzenlendi
Sotto, 06.03.2025 18:05 tarihinde dedi ki:

Yabanci hakem kesin di mi. Fenerin bastiracagini umut ediyorum bu konuda.

değil ama biz her maçımıza yabancı hakem istiyoruz zaten, gs de biraz isterse kesinleşir gibi. 

bi de kupada VAR yok, o yüzden bence kesinlikle yabancı hakem olması lazım mümkünse VAR sistemi de olsun, ortalık daha fazla gerilmesin. gerçi gs kazanamadıktan sonra collina bile gelse okan beğenmez kadir sağlam över.

S-H tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

bence gayet etkisi olur. dört büyük takımdan üç tanesi yabancı hakem istiyoruz açıklaması yaptı hatta anadolu kulüplerinin bazıları da istiyor. gs şuan sessiz kalıyor, yabancı hakeme evet veya hayır diyemiyor çünkü hayır derse yalandan yaptığı hakem yakınmalarıyla çelişecek evet derse etkilerinin olduğu türk hakemlerinden mahrum kalacak. kulüp bazında açıklama yapmadan okana yıkama yağlama yaptırılıyor. gs'nin yabancı hakem isteyememesi çok manidar.

Mesaj tarihi:
vivavale, 06.03.2025 20:33 tarihinde dedi ki:

Yabancı hakem düşme hattı maçlarına lazım. Büyüklerin tuzu kuru, bir şekilde yollarını buluyorlar.

ilk 3 son 3 yabancı olsun, türk hakemleri de ara maçları yönetsin hem aradaki farkı halk görür hem de belki türk hakemleri görüp biraz kendilerine çeki düzen verir.

Mesaj tarihi:

tff başkanı dünkü kuradan sonra apar topar yabancı hakem tek maçlıktı demiş. kimse de ne özelliği vardı o maçın diğerlerinden diyememiş anladığım kadarıyla. Tam bir basın toplantısı mı, bir yerde bir cümle mi geçti anlayamadım.

hadi Acun çık konuş da tüm maçlara gelsin yabancı hakem. tekrar yalasın tükürdüklerini osmanlı torunu. 

• Yeni Oluştur...