FuCKiR Mesaj tarihi: Mart 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2024 sezonluk 218.4 milyon usd ( kdv dahil ) bein ile ön anlaşma imzalanmış. 11martta sürecin tamamlanması bekleniyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2024 Apar topar seçim öncesi istedikleri tarafa imzalattılar. Seçim sonrası dolar fırlayacak, Bein eski kurdan öderim diyecek ve o para kuş olacak. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Mart 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2024 inş. şu sabitlemeyi yapmaz mallar ya , türkiyede kuru sabitlemek resmen ihanet. yine de ilk teklif 140m idi burdan 182m ( kdv hariç ) e çıkması da kötünün iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2024 (düzenlendi) valla düz euro olarak ödeyecekse eyvallah ama Sarandan teminat vs isteyip sonra bein e sabit kur ile verdilerse saçmalığın daniskası. Amaçlarına ulaşmışlar gerçi, bu ihale tam tiyatroydu , öyle böyle diyerek yine bein e verdiler. Yukarıyı kızdırmadılar. Bu ligde lağım çukuru kıvamında gitmeye devam eder eh malum herkes mutlu mesut hiç bir halt değişmiyor. Mart 2, 2024 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2024 Sabit kur vermedilerse de pratikte çok değişmiyor maalesef. Geçen sefer sabit kur vermemişlerdi, yani anlaşma başında en azından yoktu o şart. Döviz bi anda artınca Bein "ben sabit kur öderim hacı" dedi, itiraz edemediler ve düşük kurdan ödedi sonra adamlaar hep. Bayağı onlarca milyon dolar zarar var hem ülkeye hem kulüplere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Mart 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2024 182m dolar yalniz euro degil. 160m eu yapiyo sanirim. sarani kabul etmeyip sonra az ustune beine vermisler sonuc olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2024 https://www.instagram.com/reel/C4BZk2CLk8a/?igsh=ZDE1MWVjZGVmZQ== Volky: dogru hocam ben gordum tebrik ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mart 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2024 Saranın almaması iyi oldu FB adına, yoksa yeni başkan olamazdı seneye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2024 https://www.instagram.com/reel/C2p25zKIcol/?igsh=ZDE1MWVjZGVmZQ== hakemi boyle itmek serbest miymis? her gun yeni bir sey ogreniyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2024 kaan ayhan'dan öğrenseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2024 Futbolda Süper Lig ve 1. Lig’in yayın ihalesini 182 milyon dolarlık teklifle kazanan beIN Media Group, bu meblağın yarısını güncel döviz kurundan, diğer yarısını ise 31,3 liralık kurdan ödeyecek. Belirlenen 31,3 liralık kur, bir sonraki sezon enflasyon oranında artırılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2024 seneye tod tv kaç para olur acaba. formula 1 de geldi iyice basarlar zammı. memnunum ben bu sene evde sorunsuz izliyorum maçları tv'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2024 ben de yıllarca iptv ile çile çektikten sonra bu sene baya rahat ettim tod'la. abartmazlar inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2024 FIFA, önceki dönemde açılan davalar nedeniyle Süper Lig ekibi Konyaspor'a 3 dönem transfer yasağı cezası verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2024 TFF iftarına başkan seviyesinde katılan kulüp sayısı 5 oldu. Trabzonspor Gaziantep FK Hatayspor Başakşehir Sivasspor Y. Sabuncuoğlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2024 ali koc en azindan kulupler birliginden elini cekecek derken 17 kulup birlesip basgan bizi birakma beko arcelik demis. gene kaldi basa. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Nisan 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2024 (düzenlendi) Şabanın hababamdaki repliği aklıma geldi, ah canım dayanamadı affedecek beni neredeyse Nisan 5, 2024 Shadow tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2024 (düzenlendi) Ya olimpiakos'un maçı erteleniyor bizimki niye ertelenmiyor mesajlarını ben burada mı okumuştum. İnanmışım da. Sabah sabah kullandım bunu, yo yarın lig maçına çıkacaklar dendi. Bi de gittim ısrar ettim durduk yerde yalan oldum. Akşam u19la çıkacaksanız maçı bizim oyuncuları sakatlayarak değil de başka kaypak yöntemlerle bitirirsiniz inş. Tek temennim bu yaratılan bu kakafoni içinde. Nisan 7, 2024 Cthulhu tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2024 (düzenlendi) yok bugün maçları var zaten ama 2 fener maçı arasında maçları yok. 1 tanesi ertelenmiş güya. 11-18 nisanda maçları, fenerin arada 14 nisan maçı var 7 Nisan 2 sininde maçı var. Nisan 7, 2024 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Nisan 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2024 Toyyera-İcardi-Muslera bu 3üne ölümüne dalsın bizim gençler, sonra da 7 kişi kalıp 3-0 hükmen yenilelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Nisan 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2024 TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi "Temmuz ayında Türkiye Futbol Federasyonu yönetiminde 2 yılımızı geride bırakmış olacağız. Yönetim kurulumuzda aldığımız kararla 18 Temmuz'da yapacağımız mali genel kurulumuzu, seçimli genel kurul olarak yapmaya karar verdik." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Nisan 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2024 Süper Lig kulüpleri, TFF'nin olağanüstü seçimli genel kurula gitmesi için noter onaylı imza toplamaya başladı. Oy kullanma hakkı bulunan delegelerin yüzde 40'ının imza vermesi durumunda, 30 gün içinde seçime gidilmek zorunda. Kulüpler, 24 Mayıs ya da 6 Haziran'da seçime gidilmesini istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar