Loex Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 Merhabalar daha önce bilgisayar kiralayan var mı ? uuygun yollu 3 aylık 2 tane masa üstü lazım kod ve grafik için. Bilenler tecrübesi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim. Sevgilers
eregorn Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 İstanbuldaysan, Adeks kiralıyordu. Hiç tecrübe etmedim. Kiralamak nedir yani diye.
Loex Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 ya adekse baktım ama aylık 700 tl diyor daha ucuzu vardır diye düşünüyorum.
eregorn Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 O fiyata ucuz yollu laptop alabilirsin. Eski püskü. Kod yazmak için. Ama grafik işinde, Blender/Maya veya Adobe programları çalıştıracaksan, Sağlam bişi alman lazım. Yoksa grafiker sinirden kafayı yer.
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 (düzenlendi) leasing yapiyordur birileri, googlelayip fiyat alabilirsin sanki ? Eylül 16, 2020 Lancelion tarafından düzenlendi
Loex Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 34 dakika önce, eregorn dedi ki: O fiyata ucuz yollu laptop alabilirsin. Eski püskü. Kod yazmak için. Ama grafik işinde, Blender/Maya veya Adobe programları çalıştıracaksan, Sağlam bişi alman lazım. Yoksa grafiker sinirden kafayı yer. evet abi çok yüksek geldi ama iyi bişeyler almak istiyorum bilgisayar yüzünden yavaşlamak maliyetimi daha da arttırır.
eregorn Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 Tasarım için paraya kıyman gerekiyor. Anladığım kadarıyla render yapmayacaksın. Hazır assetler alıp üzerinde oynama yapacaksın. Monster İş Bilgisayarları sayfasına bir göz gözder ve sonra iletişime geç. Toplu alımlarda indirim olabilir belki. Ama dediğim gibi ucuz yollu bilgisayar ile grafik işleri zor. Diğer seçenek, para kazanmaya başlayana kadar adeksten kaliteli kiralama yapacaksın.
Loex Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 teşekkür ederim bakayım monstera da. Çok fantastik bi bilgisayara ihtiyaç olmadığını düşünüyorum sonuçta telefon oyunu
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 3 saat önce, eregorn dedi ki: O fiyata ucuz yollu laptop alabilirsin. Eski püskü. Kod yazmak için. Ama grafik işinde, Blender/Maya veya Adobe programları çalıştıracaksan, Sağlam bişi alman lazım. Yoksa grafiker sinirden kafayı yer. Blender Maya vb çizimde değil renderda dert. Dandik makinayla yine yaparsın çizimini. Sonra da sanal makine kiralayıp cloudda renderlattırarak çok daha ucuza çözersin. Upload/download süresi çıkar işte bi ek olarak.
eregorn Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 Şu şekil render farmlar var ama olay aslında farm'a göndermek değil. Renderlama işlemi aslında end product için değilde, nasıl olmuş bakalım için gerekli olacak. O yüzden real time render gibi bir durum olacak. Ayrıca adobe programları rami bir güzel emecekler
perhebell Mesaj tarihi: Mart 9, 2023 Mesaj tarihi: Mart 9, 2023 Adeks Kiralama'da çalıştığım için tecrübelerim doğrultusunda; bireysel kiralama hizmetleri kısa dönem için avantaj sunuyor, uzun dönemli kullanıcıysanız tabii ki satın almanız sizin için daha mantıklı. Ama uzun dönem kullanıcıları için de şöyle bir avantajı var, sadece bilgisayar kiralamıyorsunuz ihtiyacınız olduğunda teknik veya online destek alabileceğiniz bir bilgisayarcınız olmuş oluyor. Ayrıca bireysel olarak uzun dönem düşünüyorsanız taahhütlü kiralamalarda sitede yazan fiyata indirimler de sağlanabiliyor. Sonuçta devir kiralama devri, çok hızlı güncelleniyor teknoloji.
OmerEskicumali Mesaj tarihi: Mart 9, 2023 Mesaj tarihi: Mart 9, 2023 Merhaba, Adeks ailesi olarak pandemi sürecinin başından bu yana bilgisayar, monitör, ekipman ve PS kiralama hizmeti vermekteyiz. Özellikle kısa süreli ihtiyaç ve taleplerinizi Adeks güvencesi ile karşılayarak size eşsiz bir deneyim sunmaktayız. Kiralama yapmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz. 1. Link üzerinden talep oluştur. Link : Adeks (Bilgisayar / Ekipman) Kiralama 2. 0554 171 5778'e dilediğin zaman ulaş
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 9, 2023 Mesaj tarihi: Mart 9, 2023 Bence bu bot sayilmaz edebiyle doğru konuya reklamını yapmış
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 9, 2023 Mesaj tarihi: Mart 9, 2023 (düzenlendi) olm adeks ayağımıza gelmiş ayarlayalım bi lan party bak Mart 9, 2023 razzRaziel tarafından düzenlendi
Dynun Mesaj tarihi: Mart 9, 2023 Mesaj tarihi: Mart 9, 2023 ahmedinejad, 09.03.2023 16:27 tarihinde dedi ki: Bence bu bot sayilmaz edebiyle doğru konuya reklamını yapmış ya fiyatları görsem inceleyecektim ama link çıkmamış cidden
Öne çıkan mesajlar