eregorn Mesaj tarihi: Eylül 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2020 Merhabalar. Yeni laptop aldım. İçinde win10 var. Eski laptopumda 1 adet hdd ve 1 adet ssd var. Eski laptopda yer alan ssd'yi yeni laptop'a takmak istiyorum ama sıkıntı şu ki içinde win10 kurulu. Format atmayı ve o sırada yüklenecek yeri hdd olarak seçmeyi denedim ama seçtirmedi. Win10 hep ssd'de yer aldı. Ssd'yi söküp, yeni laptop'a taktığım vakit, pc içerisinde yüklü 2 win10 olacak. İstediğim şey, ssd içinde yer alan win10'u hdd'ye taşımak. Taşıma işlemi yok ise, win10'u silip creation tool ile hdd'ye kurmak. Taşıma işlemini nasıl yaparım? Yapamıyorsam hdd'ye win 10 yüklediğim zaman, ssd içinden win10'u nasıl silerim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2020 (düzenlendi) Win10'u HDD'ye kurma abi. 2 Win10 yüklüyken aynı cihazda farklı storage media üzerinde boot order'ı değiştireceksin BIOS'tan ki istediğin vindovz bootlasın, laptop BIOS'u kısıtlı olsa da bir ayarı vardır. Eylül 6, 2020 Bright tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Eylül 6, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2020 hdd'ye kurup ssd'yi çıkaracam. Laptop içerisinde 1 adet hard disk kalacak. O da hdd olacak. Çıkan ssd'yi, hali hazırda içinde windows 10 kurulu ssd'ye sahip yeni laptop'a takacam. Yani hdd'ye kurma gibi bir ihtimalim yok. Eski laptop free dos olarak kalır o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2020 Eh eski laptopu az kullanacaksan olabilir. SSD'yi çıkar içinden eskinin, flash diski tak USB'ye, sonra flash diskten windows setupa bootlayıp HDD'ye yükleyebilirsin windows'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Eylül 6, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2020 Sonra o ssd'yi yeni laptopa takacam. O laptop da zaten bir ssd var ve içinde win10 var. İkinci ssd'yi takınca 2 adet win10 kurulu ssd olacak. Yeni takacağım ssd'içerisinde yer alan win10'u nasıl silerim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2020 https://support.microsoft.com/en-us/help/4028075/windows-delete-your-previous-version-of-windows Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Eylül 6, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2020 Yok anlaşamıyoruz biz senle. Elimde 2 adet laptop var. Laptop A: 1 adet SSD(Windows 10 Kurulu) Laptop B: 1 adet HDD 1 adet SSD(Windows 10 Kurulu) ------- *Laptop B içerisinde yer alan SSD(İçinde Windows 10 Kurulu) Sökülecek *Laptop B içerisinde yer alan HDD içine Windows 10 Kurulucak *Laptop B içerisinden sökülen SSD(İçinde Windows 10 Kurulu), Laptop A(Hali hazırda Windows 10 kurulu SSD'ye sahip) içine takılacak *Laptop A, 2 adet SSD'ye sahip olacak. *Laptop A içerisinde yer alan 2 SSD içinde de ayrı ayrı windows 10 olacak. SORU: Laptop A içinde yer alan 2 SSD'nin içinde ayrı ayrı duran 2 adet Windows 10lardan birini Nasıl silebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2020 (düzenlendi) Tamam cevap aynı Laptop B'deki SSD'yi Laptop A'ya taşı taşı, sonra Laptop A'daki SSD'den bootlayıp(şu an Laptop A'da olan SSD) yukarıdaki linktekileri uygula Eylül 6, 2020 Bright tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Eylül 6, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2020 Öyle yapınca diğer windows, windows old'a mı düşüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2020 Yok da ya storage ayarlarında ya da aynı menü altında disk cleanupta çıkar ya eski dosyaları silmek için bir opsiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2020 bence sökmeden önce HDD'ye kur windowsu, formatla sonra SSD'yi. Sonra söküp diğer laptopa takarsın cillop gibi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Eylül 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2020 Ben de benzer bir sey sorsam sizlere? Ben de simdj yeni laptop aldim, eskisinin m2ssdsini cikarip yenisine taksam windows key satin alma isiyle ugrasmamak icin; calisir mi acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2020 Çalışır muhtemelen ya, mobo HWID'den çekiyorlar sanırsam atanmış key'i ama emin olmak için Microsoft hesabı yaratıp o key'i hesaba da bağla gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 windowslu en yakın bu var diye bunu uplayayım dedim. OEM keyler 10 liraydı 15 liraydı. neden ve ne ara 100 lira oldu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar