Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 3 saat önce, TheGreatWall dedi ki: Karagümrük küçük bi çocuğu tokatlayan bi kaç yaş daha büyük çocuk gibi tokatlaya tokatlaya yendi bjkyi. Hala utanmadan falan filan diye konuşuyo taraftarlar ve özellikle yönetim. Başkanın yaptığı açıklama rezalet ötesi. Bir bjkli de çıkıp sen ne diyosun demiyor. Kendinize güvenin, çıkın sahada göztepeye 3 tane atın şampiyon olun. Onun yerine boş yapmayı seçmek, özellikle başkanın, büyük güvensizlik göstergesi. Ayrıca bu bjknin şampiyon olabileceği ama asla büyük takım olmadığı ve olamayacağının da göstergesi. Karagumrugun sevinmesine takmislar, para aldiklarini savunuyolar. Her takimi hatay saniyolar, inanilmaz panikteler. Göztepe 2-0 alir, uefa geliyor. Demedi demeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 şampiyonluk geliyor ne uefası. raad olun siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 Nsakala ... Bu adamın buna olan takıntısı kasetlerden de öte bir sebebe bağlı olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 göztepe kanatlarını düşününce nsakala bu maçın yıldızı olur net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 sampi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 altima isicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 Su maca Arda / Halill basliosan sana yazar hocam. BJK sampi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 (düzenlendi) adem istemeye istemeye oynuyor, o kadar bos biraktilar ki adam mecburen gol atmak zorunda kaldi. bizi yaparsa goztepe sampiyon yapar, mac baslamadan da demistim Mayıs 15, 2021 sardalya tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 son iki maca gore cok yavas ve sakin oynuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 3 maç bu skorlarla bitse efsane, 6-7 atılacak derken beraberlikle şampiyonluk sfdgch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 fb 2 tane atip sampiy10 oluyormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 GS macinin bir onemi kalmadi, BJK tek golle oluyor ki ativerir bi zahmet. FT cok net verdi maci bu arada. Arda Babel Akbaba yerine Mohamed Kerem filan oynamiyorsa zaten kapa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 la raad olun beşiktaş şampiyon yazdım size. uğraştırmayın beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 Malatya acilinca oyun dondu, 4-1 aliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 yetmiyor ki 4-1 reyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 sampiyon oluruz demedi ki 4-1 aliriz ded bence bizim 3 tane atmamizdan cok goztepenin atmasi olasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 tamam o alırız dedi ben de 4-1 alsanız da yetmiyor ki dedim sardalya sakin ol champ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 göztepe atabilir bizden daha iyiler ama iyi olmaları önemli değil, şamp. beşiktaş yapmışlar zaten gördüğüm kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 2 dakika önce, FuCKiR dedi ki: tamam o alırız dedi ben de 4-1 alsanız da yetmiyor ki dedim sardalya sakin ol champ Gs maçına bakayım dedim spiker 2 gol daha lazım gs ye dedi ama anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 böyle biterse yetmiyor 4-1 gs ye. spiker gs li anlaşılan asdghasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 bjk leş gibi yalnız. hep söylerim abi, dozajı yüksek maçlar şampiyonluklar büyük futbolcularla kazanılır. Abu sakat olmasaydı 3-5 kere garantilemiştik şampiyonluğu kısmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 Düzeltti sonra 3 gol diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 ilkinde gönlünden geçeni söylemiş ikinci de olanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 bjk maci spa reklami gibi ne zaman acsam yatiyorlar cimlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 abi 39 maç yatmadılar 1 maç haklarıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar