Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş ?? 2020-2021 ?? Sezonu Çifte Kupalı Şampiyonu ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

bu maçı izlemedim de iljk puan kaybedilen trabzon maçından beri her maç en az 5 net gol kaçıyordu, bunda da öyle oldu herhalde ama tosun uzatmalarda 2 tane yapıştırmış helal

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

valla ben zemine vuruyorum bu kötülüğü, bir adam orta açamaz mı. adam gibi top tutamaz mı. 2 haftadır larin bir tane topu kontrol edemedi 90 dk sahada 

Mesaj tarihi:

Kulübümüzden Açıklama

Bağıranların değil sahada “HAKKI”yla kazananların “ŞEREF”li şampiyonluklar yaşayacağı bir lig istiyoruz.

Süper Lig ekiplerinin son dönemde özellikle hakemler üzerinden yaratmaya çalıştıkları kaos ortamını ve algı operasyonlarını dikkatle takip ediyoruz.

Futbol Takımımızın müsabakalarını yönetecek hakemlerin, art niyetsiz ve “ADALET” duygusuyla sahada olacaklarına inanmak istiyoruz.

Türk futbolunun; gelişimi, geleceği ve huzuru için futbolun tüm paydaşlarını sağduyulu olmaya davet ediyoruz.

Saygılarımızla,

Beşiktaş JK

Mesaj tarihi:

Açıklama doğru, hakemin üzerinde anlamsız bir baskı oluşturdu albayrakla terim. Her seneki hikaye olmasın diye bence tüm klüpler benzer açıklama yapmalı. Sivas da acısını bizden çıkarmayın diye açıklama yapmış...

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...