Seru Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2022 (düzenlendi) cutscene'lerdeki goygoylar cok iyi. karakterleri bizim yapmamiza ragmen hepsinin bir kisiligi olmasi konusunu guzel yedirmisler oyuna. inandirici olmus. onun haricinde cok az feat var. craft olayi da guzel oyle catir cutur item dusmuyor, craft yapma ihtiyaci duyuyorsun. sirf bu cheesy diyaloglar icin devam ediyorum, sariyor oyun. su hissisayi bir cok rpg veremiyor. Temmuz 31, 2022 Seru tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2022 Oyun epey iyi, 250 saati geçti bende. Multiplayer campaignler oynuyoruz arkadaşlarla. Workshop'a bir göz at derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2022 bu oyun dnd kurallarını o kadar iyi işletiyor ki baldurs gate'ten beklentimi kat kat arttırdı. baldurs daki bütçe bu adamlarda olsa inanılmaz güzel şeyler çıkar ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2022 bunun sistemi bg3'ten kat kat iyiydi ya oyleki ilk buyuk patchten beridir hic bakmadim bg3'e ben early access. 'nsallah adam etmislerdir onu bunca zamandir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2022 Bu oyun sayesinde Baldur's Gate 3'te daha iyi oluyor bence zaten. Yoksa zaten insanlar o kadar bütçeye rağmen Solasta kadar olamadı diye gömer oyunu. Hala reaction sisteminin düzeltmediler zaten, o yapılana kadar D&D uyarlaması diyemem ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2022 (düzenlendi) On 31.07.2022 at 21:06, GERGE dedi ki: Workshop'a bir göz at derim. var mı oynadığın iyi dediğin bir modul? bi de bu adamlar yeni dlc çıkarıyor galiba. aynı motorla grafikleri iyileştirerek yeni bir oyun yapabilirler bence oyunun en eksik tarafı hikaye. şöyle entrikalı bol yan karakterli, immersive bir hikaye olsa efsane oyun olurmuş. şu haliyle motoru yaptık oyuncuları farklı noktalara götürelim gibi bir havası var. bir de lost valley nasıl, alalım mı? Ağustos 3, 2022 Seru tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2022 Hepsini oynamadım tabii ama şunlar güzel: Bunu 4 arkadaş olarak ikinci kez oynuyoruz şu anda: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2815549531 Epey iyi, çok zor ve güzel taktik gerektiriyor. Bu da epey eğlenceli: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2798032262 Quest log yok, encounterlar epey iyi tasarlanmış, öykü de fena değil. Bu uyarlama, güzel yine: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2794826415 Bunları oynadım sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2022 her dlc ile oyun çok daha güzelleşiyor. yeni çıkan "inner strength" ile dragonborn ırkı ve 3 class daha eklendi Bards: College of Lore, College of Hope, College of Heroism, College of Tradition Monks: Way of the Open Hand, Way of Survival, Way of Light, Way of Freedom Warlocks: The Fiend, The Hive, The Timekeeper, The Tree Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 22, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2022 Dungeon Maker epey güncellendi. Son güncelleme ile eşyalar ve bestiary epey genişletildi ve boss getirildi. Yeni campaign'leri bekliyorum, epey güzelleri var şu anda zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2022 Inatla icinde Supporter Pack olmayan bir bundle yapmadilar hala. Niye boyle bu adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 22, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2022 Supporter Pack çünkü, support olsun diye alıyorsun. Ben aldım mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2022 Bundle fiyatinin 4'te 1'e Support Pack oldugu icin pek de support olamiycim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2023 (düzenlendi) @GERGE @Komutan Ya bu oyun çok hoşuma gitti yeni keşfettim de Ama GamePasste bedava olduğu gibi, eğer kalıcı olarak almak istersen 29tl. Steamde ise 150tl. Niye böyle saçma bir durum var ki sizce? Eklenti paketleri DLCler lazım mı illa, çok farkediyor mu? Steamdeki gibi atölye var mı GPasste? ben rastlamadım da. Ocak 10, 2023 Shadow tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2023 (düzenlendi) mükerrer msj Ocak 10, 2023 Shadow tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 10, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2023 DLC'ler lazım, Steam atölyesinde bir sürü campaign var, yenilerini de yapıyorlar. Steam'den tam olarak almaya değecek bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2023 (düzenlendi) Hmm anladım çok sağol sen de sağol Komutan Ocak 10, 2023 Shadow tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2023 Hem dlcler hem de modlar lazım. Gamepass tarafında bunlara ulaşmak mümkün mü bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2023 19 saat önce, Komutan dedi ki: Hem dlcler hem de modlar lazım. Gamepass tarafında bunlara ulaşmak mümkün mü bilmiyorum. Hangi modları kullanıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 11, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2023 Mod kullanmıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2023 hazır karekterler de var di mi Atölyede farklı farklı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2023 (düzenlendi) 1 saat önce, quixef dedi ki: Hangi modları kullanıyorsunuz Mod derken Workshop'daki campaignleri kastettim. Ocak 11, 2023 Komutan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2023 yeni dlc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mart 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2023 bende hafif bi kıpırdanma yapmadı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2023 cikmis serin dlc, level 10-16: Patch notlari: https://store.steampowered.com/news/app/1096530/view/3681174664058507845 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2023 Dungeon Maker'a da dünya haritası ve NPC followers eklenmiş, normal campaign'den kalan tek eksikler onlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar