cabiria Mesaj tarihi: Kasım 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2021 (düzenlendi) bitti sonunda, Spoiler yerine oturdu aslında bi çok şey, duygusal sahneler dışında beğendim, imparatorlara ciddi ciddi spinoff yapılması lazım, en iyi kısmı o dizinin Kasım 20, 2021 cabiria tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2021 On 01.10.2021 at 13:11, Oce4n dedi ki: izledim 2 bölümü de. suçluyu da buldum İçeriği gizle katil uşak... demiştim emperor hikayesi keyifli, izletiyor. saçma sapan diğer karakterler olmasa da olur. expansedaki naomi saçmalığı aklıma geliyor seldon u gördükçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Kasım 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2021 Spoiler İşin acısı kitapta Salvor'un Hari Seldon gözükecek diye sallayıp blöf yapıp koloninin kontrolünü ele geçirmeis, ardından Seldon'un gerçekten gözükmesi tatlı bi akıştı. İçine sıçmışlar. Aferin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2021 Devam edecek mi bilginiz var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Kasım 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2021 5 saat önce, Arnis dedi ki: Devam edecek mi bilginiz var mi? late 2022 or early 2023 2. sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2021 Harika, sagol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2023 (düzenlendi) ilk sezonu bitirmeden birakmistim gerci ama olsun Mayıs 11, 2023 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Eylül 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2023 İkinci sezon çok sağlam gidiyor. Emin değilseniz bi şans daha verin derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2023 harbi mi. ilk sezon o kadar kötüydü ki bakasım gelmiyordu 2. sezona. baitleme yani vaktimizi yeme. bir de çok sevdiğin filmleri dizileri söyle ona göre izleyeyim sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2023 ben ilk sezonu da beğenmiştim konsept güzel diye. ikinci sezonu daha bi merakla izliyorum ama. action güzel villain ortada artık. mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2023 ben de ikinci sezonu daha cok begendim. kaynagi bilmiyorum o yuzden diziyi kendi ozelinde degerlendiriyorum. sorunum salvor hardin kisimlarinin bayik olmasiydi. artik orasi da guzel. empire kismi zaten iyiydi simdi daha da iyi. yeni karakterler de hosuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2023 sezon finalini soluksuz izledim. hatirlanacak bir bolum olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2023 9. bölümdeki efsane olay (daha bitirmedim) Spoiler Seldon ignis'te kızın gölgesi olmadığını, ilizyok olduğunu anladı ama imparatorla terminustaki görüşmesinde vaulta girmeden önce gölgesi vardı. Eee abi sen hologram değil misin? ne gölgesi? Bu arada ilk sezona göre çok daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2023 jared harris Spoiler jared harris ilk sezondan sonra devam etmeyecek diye bos yere uzulmusum. simdi yine bir benzeri oldu. kopya mopya bir sekil devam etsin seldon da izleyelim. lee pace Spoiler soy devam eder mi bilmem ama boyle aktorluk gosterecek Day gelmez bir daha. umarim haksiz cikarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2023 (düzenlendi) bu aralar bayagi rahatsizlandim, geceleri burun akintisi, oksuruk uyuyamiyorum. 3 gunde bitirdim. ilk sezon cok kotuydu. ikinci sezon gercekten iyi olmus. (kitaplarin detaylarini bilmiyorum) Spoiler piremsesi oynayan kadini ne kotu secmisler sadece. bildigin kotu oyuncu kadin. Ekim 4, 2023 dasaaa tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2023 İlk sezonu tamamen unutmuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2023 2. sezon finalini hatırladım tekrar. cidden çok beğendiğim bir final oldu ya. böyle tadı damağımda kaldı diyebileceğim güzellikteydi. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar