copry Mesaj tarihi: Aralık 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2022 Ne zaman geliyor 4. Sezon var mi bilen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2022 lol, ben de daha dün imdb'den baktım henüz tarih falan yok yeni bölümlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2022 spring 2023 4. sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2022 (düzenlendi) dizi iyi ama hbo'nun yükselen yüzü İHANET ÇEMBERİ rating tuzakları çok tekrar ediyor bir yerden sonra. Spoiler OOF ŞİRKET ELDEN GİTTİ mega tehlikeler çıkıyor, çözüm aranırken üzerinden zaman geçti ve konuşulmuyor diye sönümleniyor bildiğin. her sezon aynı şekilde uzatılması ve karakterlerin genelde tutarsız şeyler yapması "işte elitlerin mindset böyledir" diye kestirip atılmamalı bence. yer yer güzel diyaloglar dersler var ve cliffhangerlar iyi tabi hakkını yemeyeyim. neredeyse tüm diyaloglar juvenile, bazen itici bazen çok komik witty şakalar var. ama ŞU ANDAKİ EKRANDAKİ EN İYİ YAPIM diyemem kesinlikle. Spoiler 4. sezonda da of ebeveynlerimiz bizi sattı!!1 krizinden sonra birkaç bölüm içinde çocuklar mevzuatta bi açık /ally / common enemy bulur, nedense tam değil ama yarım çözümlenir çözüm yoluna girilmişken sonra başka büyük tehlike baş gösterir, bu da böyle olmazsa alıntılayın tükürün. Aralık 25, 2022 goldbären tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2022 ekrandaki en iyi yapim shivin 3. sezondaki hali aman allahim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 25, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2022 Gold iyi demişsin de senin beklentin ne ki? uzaylılar mı saldırsın beklenmedik olay olsun diye? Başka nasıl ilerleyecek ki bu konseptte dizi? Cinayet mahaline gidip suçlu mu araştırsınlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2022 (düzenlendi) yani evet o kadar negatif kasıcam dersen tükettiğimiz hiç bir içeriğin süperliği kalmaz. 2040 yılının en kalite dizilerini izleyip de gelmiş gibi eleştirmeye gerek yok bence. sen şimdi kafandaki en iyi yapımı yaz, o da aynı bu tutumla çok rahat eleştirilir. bunların yanında çok başarılı olan pek çok özelliğin de olmadığını varsayıyorsun. müziklerinin kullanımlarından sahnelerin koreografisine tüm prodüksüyonu kalite dizinin. karakterlerin developmentları da zira gayet başarılı. sadece ana karakterler değil, tüm karakterlerin. örnek vereyim Spoiler bunları satın almaya çalışan baş düşmanlarının son sezonda tekerlekli sandalyede konuşamaz şekilde kaşımıza çıkması (sezonda 3-5 kez gördüğümüz bir karakter), bu nedenle de olayları kızının kontrol etmeye başlaması ve bunu gören shiv'in girl power fırsatını yakalayıp ittifak kurması evet major olarak baktığında orijinal bi hikaye değil ama dizi zaten bu tip minor olaylarda parlıyor ve bu seviyede hikaye örgüsü başarılı. sadece ana hikayeye odaklanacak olursan evet, piç bi adamın kıçını yırtarak ve fırsat buldukça insanları ezerek elde ettiği servetini onun gölgesinde büyümüş ve yine onun gibi piç olmaya çalışan evlatlarının kapmaya çalışmaları. yani 3000 yıllık hikaye esasen. ama o kadar uzaktan bakarsan herşey nokta görünür zaten. Aralık 25, 2022 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2022 yok bu artılarda gayet haklısın ben de beğendim o yönlerini. prod value / sinematografi yüksek, müzikler tatlı (aynı melodiye kaç çeşit sahneye uygun varyasyon yapmış adam hepsi de tatlış) diyaloglar iyi. ana senaryoların da önemi yok, bin tane intikam filmi izledik yenisi gelse yine izliyoruz. ancak beni tatmin etmeyen kısmı tam tarif edemedim. tabi ki iktidar kavgası dizisinde iktidar oyunlarının sürmesini beklersin ama karakter arklar çok da ilerlemiyor gibi, 1. sezonun cliffhanger olayı hala askıda ve gerektiğinde raftan indirilip böyle böyle oldu deniliyor. 2. sezonun ki de öyle keza. 3. de öyle olacak ve arafta bekleyen yeni bir vukuata dönüşecek diye varsayıyorum ben. sezonlar rating aldıkça bir iki taşım daha böyle cliffhanger final yaparlarsa ben yorulurum acıkırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2023 Geliyor gelmekte olan! bu arada kameranın hareketlerini bir hesap açıklamış. sallamıyorlarsa mantık çok iyi. kameramanları özgür bırakıp, daha doğal anları yakalamalarını sağlıyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2023 (düzenlendi) Mart sonuymuş daha ya, keşke hbo da netflix gibi bassa tüm bölümleri Ocak 27, 2023 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2023 final sezonu boss battle, herkes logan'a karşı görünüşe göre. logan'da da minion'lar falan vardır da bu kadar güç nerden geldi görücez. election falan diyor presidency ise biraz abartı olur. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2023 aa hayret 4. sezon yeni bi ark uydurmak yerine ilk üçünü kapatmaya karar vermişler. umarım güzel biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 the disgusting brothers spin-off? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2023 brothers yardı ya kaç yerde yalnız ne kadar iğrenç bi pazarlık yöntemiydi o öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 (düzenlendi) üf üf, bu beklenmedikti, pek beğendim. 4x3 hard spo Spoiler ölümü çok iyi yansıttılar, tam anlamıyla beklenmedik ve şok içinde. üzüntüler ve reaksiyonlar hepsi çok doğaldı. zamanlaması efsane, tam anlamıyla beklenmedik bir ölümden beklenecek kadar şahane. her bok yarım kaldı, bütün ilişkiler kararsızlık içinde (evlenen evlat hariç lol). ve en güzeli oğlunun düğününde tüm sevdiyleriyle birlikte ayrılmak yerine gitti uçağın tuvaletinde göçtü lol, her zaman yaptığı gibi para için iş peşinde koşarken, epic. demek ki son sezonun ayrı bir planı varmış. Nisan 10, 2023 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 Spoiler "gregging" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2023 (düzenlendi) 9.9'du oy geldikçe 10'a çıkmış bölüm puanı sdf bu arada breaking bad hariç 10 puan gördüğümü hatırlamıyorum hiç bir dizide. attack on titan ve got 9.9'a vurdu bi kaç bölümde ama 10 tutunmadı. bu da düşmeli zaten 10 bölümü değildi. Nisan 12, 2023 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2023 (düzenlendi) lol evet ya hep güzel geçiriyolar bunlar da birbirlerine. yalnız biri bi yorum yapmış bu üçü de kardeşleri temsil ediyor diyerek (ken, shiv, roman), ilginç. Nisan 18, 2023 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2023 (düzenlendi) şu da gerçekmiş lan ben de diyorum Spoiler bu kadın şiştikçe şişiyor diye ek olarak stewy de tam chad değil mi ya, adam hep zirve takılıyor. ne zaman çağırsan gelen ve her geldiğinde oyunu kazanan dördüncü ya tam. tabii ta ki bi twiste kadar. Nisan 18, 2023 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2023 gemi dugunu en iyi bes bolume bile girmez bence. bu haftaki bolum daha iyi mesela. hemen aklima gelen piercelarin mekanda gecen bolum, acip baksak dizeriz daha iyileri. favorim sezon 2'deki safe room. hatirlatayim: Spoiler tom ve greg safe olmayan safe room'da connor mo'nun cenazesinde roman management training'de inanilmaz bir bolumdu bu. sonradan baslamis, bingelemis biri olarak en cok hayran birakan bu bolum olmustu. tabii ben bu dizinin komedisini cok begeniyorum, o yuzden. dram agirlikli begenen de mesela s3 final italya dugun bolumunu falan basa yazar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2023 E08 harika bolum. tam bir rollercoaster. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2023 (düzenlendi) ayrıca seçim günü çok manidar oldu ayrıca Spoiler shiv'in de bombayı anneler gününde patlatması da aynı şekilde lol. stratejik hamle olana kadar açıklamazsan elinde patlar. payback time Mayıs 15, 2023 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2023 ohh bitti de kurtulduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2023 Spoiler shiv omurgasının son diskini de çıkartınca atlamak zorunda kaldım artık. ken için en iyisi oldu, gitsin çocuklarına falan baksın, tech işine girsin saçmalasın falan. babası gibi olmasın. rome yine bişeyleri kazandığını hissedip sevinsin, tek amacı bir kez olsun abisinin istediğinin olmamasıydı galiba. shiv yine en boktanı oldu, kardeşlerini kurtardı kendi toksik ilişkinin içinde kaldı. annesinin tekrarı olur artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar