razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2026 kaykaylı mw iyiymiş yalnız lol. 360 noscope daha bi anlam kazandı. ya bence bu ileride öyle bir hal alıcak ki, ai kodlara bile ihtiyac duymadan sadece oynayarak oyunun aynısını yapabilecek. bu da oyun yapanlar için büyük bir sorun eğer aşırı mühendislik yoksa oyunda. ki bu oyun sektörünün %98'i falan oluyor, direkt copy paste yapar. bu ya yapımcıları daha kompleks mühendisliklere iter (ki artık onların da elinin alında bu var) ve şaşırtan yeni şeyler & fizikler falan görürüz. ya da iyice giyim endüstrisine döner. herkesin herşeyi kolayca kopyalayabildiği, trendi ise markaların, ünlü isimlerin ve pazarlama bütçelerinin belirlediği.
Sam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2026 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2026 uzun vadede ciddi ciddi kendimize özel oyun modu hazırlatabiliriz bu gidişle sıfırdan bütün oyun olmasa bile. hani oyunu oynarken "şurası şöyle olsa, burası böyle olsa daha keyif alırdım" diye geçiriyorum içimden. sadece bazı kural vs'yi değiştirmek bile büyük değişiklik yaratabilir. bir de konuyu değiştirmek gibi olmasın da muhtemelen 2-3 yıla oyunu ai'a oynatıp mp'de herkesin üstünden geçebilmek sözkonusu olacak. bu da bayağı mp oyunları baltalayacak, onları engelleyebilmek için yeni kontroller gerekecek herhalde. jev ile real-time eski basit oyunları nasıl oynatıyorlar ona bakıyordum bundan hemen önce.
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2026 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2026 ilk oyunumu butlerian jihad uzerine yapcam
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2026 https://getartcraft.com/apps/photocraft vurun lan adobe'a, neyi varsa hepsine vurun. ps5 de bitmek üzere neredeyse 30k star çılgın eheh https://github.com/boykopovar/AnyPS5 bu hızla gta6'yı bu sene pc'de oynarız sdsf 2
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 11, 2026 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2026 Adobeun hala yaşıyor olması bile insanlık için hakaretti. İyi olmuş gebersin itler 1
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2026 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2026 Amerikan baskani sari saclim mavi gozlum DJT emri ile topic adi degistirildi. foruma ABD sanctioni, kaatsa filan yemiyelim durduk yere, yuk olur sonra
Öne çıkan mesajlar