Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turistik Ege Pazarları Tezgah Ücretleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Merhabalar,

Bir beyaz yakalı fantazisi olarak ege'nin turistik pazarlarında tezgah açıp bileklik, boyanmış taş gibi şeyler satıp aç ölmek istiyorum. Muhtemelen her sene değişiyordur ama 3 aşağı 5 yukarı fiyat bilginiz var ise paylaşabilirseniz sevinirim.

Mesaj tarihi:

Çinden gelen ucuz incik boncuğu 5-10 liraya satıyorlar benim gördüğüm, alaçatıda bile böyleydi. Haliyle boyadığın taşları da satman zor ama en azından yersin.

Mesaj tarihi:

yerine göre bin lirayada bulursun 5 bin liraya da. belediyeler tam bu aralar ihale türü şeyler yapıp veriyor yerleri. bazen oranın yerlilerinin kalıcı olarak aldığı yerler oluyor, onlar sezonluk kiralıyor.

Mesaj tarihi:

birkaç sene önce kaş'ta sormuştum, bu konuda çok fazla talep olduğunu, önceki sezonlarda tezgah açanlara öncelik verildiğini söylemişlerdi. 20 yer varsa 200 gibi bi başvurudan söz etmişlerdi. ne kadar doğru bilmiyorum. kiraların ise düşük olduğu söylenir genelde. romantik iş. tüm romantik uğraşlarda olduğu gibi geçim kaygısının geri planlarda tutulması gerektiğini düşünüyorum. siftahsız bir günün sonunda keyifle biranı yudumlayabilmelisin. aç ölmek falan, allah korusun. milletin tatilini zehretmek ne haddinize(!)

Mesaj tarihi:

şöylede yapılabiliyor mesela işlek bi yerde marketi olan adama diyorsun senin dükyanın önünü kullanıyım aylık şu kadar veriyim. ama sonra satışların iyi gider ooo bu çok para kazanıyo der, ya şu kadar ver yada git felan gibi durumlar olabilir.

Mesaj tarihi:

o sicakta cekilecek cile degil. bir de simarik istanbul bebeleriyle ugras sabahtan aksama, seni 45 dakika mesgul edip 5 kurusluk sey almadan yandaki $ok tan alir cikarlar. ustune kumlu mayodan yeni cikmi$ elleriyle mincikladiklari takilari toplamakla kalirsin. 

Mesaj tarihi:

geçen sene foçada denizdeyiz voodo dayız 

kadının biri geldi oturdu hem güneşleniyor hem bira içiyor hem bileklik yapıp akşama kadar sattı orada

Mesaj tarihi: (düzenlendi)
13 dakika önce, Valvyn dedi ki:

Sokakta midye dolma tezgahı ac bol limonlu. Arada sahilde yurursun. Bi oturuşta 50 yemiştim bi kere sonra tuvalette  ayaklarım havada sctm

midye sektörü mardinlilerde türkiye geneli aşşağı yukarı ? takarlar pıça haberin olmaz ?

HocaEfendi tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
23 saat önce, Valvyn dedi ki:

Sokakta midye dolma tezgahı ac bol limonlu. Arada sahilde yurursun. Bi oturuşta 50 yemiştim bi kere sonra tuvalette  ayaklarım havada sctm

Karnıma agrı girdi aksam aksam alemsin:D

• Yeni Oluştur...