axedice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 (düzenlendi) Güneş gamma burstlerle bina içindeki / yer altındaki insanları bile öldürebilir hale geldiğinde, olayları kısa süre önce öğrenen bi nato subayı bi uçak kaçırır ve içindeki diverse yolcu takmıyla birlikte sürekli batıya doğru uçmaya başlarlar. Premise ilginç, netflix in belçika dizilerini çok beğeniyordum zaten bu da beklediğimden iyi çıktı. Ama bi türk karakter var ki diziye puanım direk As Bayrakları / 10 Mayıs 2, 2020 axedice tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 muhteşem yüzyıl, hakan muhafız falan izlemediğimiz için hatırlamadım oyuncuyu... fena başlamadı ama bakalım bitirince yazarım çirkef gold incelememi. selam ve dua ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 dün 1.5 bölüm izledim pacing iyi gibi de dur bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 (düzenlendi) 51 dakika önce, goldbären dedi ki: muhteşem yüzyıl, hakan muhafız falan izlemediğimiz için hatırlamadım oyuncuyu... fena başlamadı ama bakalım bitirince yazarım çirkef gold incelememi. selam ve dua ile. bekliyoruz kral ama zayif cikti sinema bilgin. adam; duvara karsi'daki barmen. alman kokenli oldugu icin bilmiyorsundur belki. Mayıs 2, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 numan acar kadar meşhur token değil ya ondan hatırlamadım. pars:kiraz operasyonundan hatırladım bi sdf. sadece axedise laf sokmak istemiştim. onlar çünkü kesin oradan biliyorlar, ne duvarı bilirler ne julisini bir de benim bilgim iyidir iddiam hiç olmadı, marvelcilerin kötü olduğunu savundum sadece, çıkar göster... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 yalnız dizi bilim terk ya sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 DİPLOMATİK STRATEJİ NETFLİX'İN OYUNUNU BOZMUŞ. SİZ DE ALET OLMAYIN BU OYUNA. #BOYKOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 ne gerizekalı bir hesapmış, diziyi sonuna kadar izleseymiş keşke. Spoiler italyan sekiz kere kazık atıyor türk yine affediyor yapmışlar çünkü sdfs. ayrıca dizi bitmiyor ulan ben 6 bölümden fazla ayırmam buna, ikinci sezona sarkıtmaları üzdü, sündür sündürebilidğin kadar. keriz gibi izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 (düzenlendi) bir de based upon dediği kitapla ilgisi yok anladığım kadarıyla pek, Spoiler kitap extinctiondan sonra organikliğimiz bitecek benliğimiz kaçacak diye kalanların benliklerini inorganik metalara upload ettiği gelecekte geçiyor, bu o hikayenin extinction kısmının da en başındaki güneş parlamasının da başını yeni eklemişler gibi bir halde. ıdısının dıdısı yani. bu haliyle 3-4 sezon uzatırlar, umarım tutup da "zaten o seviye bilgisayar vardı bütün nato üyeleri rte falan kendini sanala aktardı sonsuza kadar yaşayacaklar şimdi, yalnız sylvie hanım gidip usb diskleri almanız gerekiyor" gibi giderse gerçekten hayalkırıklığı olur. sanmıyorum ama kitaba bağlanacağını o çok futuristik. yine de marvel seviyesi bilim var zaten içinde, hani geri kalanı güzel olsa öyle şeylere takılmam ama zaten göze sokulan drama ve kavga plotlarıyla yorulurken bir de gıdaların görüntüsünü hiç değiştirmeden tatlarını silen, insan yapısı hiçbir inorganik şeyi (elektronik devreler telekom altyapısı dahil) bozmayan güneş parlaması biraz make-believe kalıyor, çok battı. Mayıs 2, 2020 goldbären tarafından düzenlendi ben eşşeğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 dizi çok kötü 5. bölümdeyim. bitsin diye izlicem artık meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 şu yukardaki twit lafı götünden anlamak, contexti bilmeden cımbızla laf seçmeye güzel örnekmiş yalnız haha. dizide adam gibi adam varsa türk olan lan lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 bu rtük ün sansürlediği dizi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 degil o designated survivor, biraz daha politik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 37 dakika önce, sanssizsansli dedi ki: dizi çok kötü 5. bölümdeyim. bitsin diye izlicem artık meh taşralıların değer yargısına kandık ya sorma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 ilk bolum 13dk'da Spoiler yanimda terorist var dedi yasli eleman, kivircik sacli cocugu gostererek sonra kapattim. arada siz hepsini izlemissiniz, sagolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2020 (düzenlendi) 12 saat önce, mokoko dedi ki: DİPLOMATİK STRATEJİ NETFLİX'İN OYUNUNU BOZMUŞ. SİZ DE ALET OLMAYIN BU OYUNA. #BOYKOT ASDASDA muhteşem ya dizinin net en büyük kahramanı türk eleman ve adamlar yine de mutlu değil. Gerçek bir turkroach ps : olm bu o kadar iyi dizi değil, puanı en fazla as bayrakları işte. Tabula rasayı izleyin ama o çok iyi. Mayıs 3, 2020 axedice tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 Atlaya atlaya bitirdim.eh iste. Spoiler Nato elemanına büyük gotluk yaptılar bence. Ulan adam hayatınızı kurtardı nankörler. Türk kardeşimiz ise çok alıngandı. Deve diyince çıldırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2021 2. sezon çıktı, sonunda bayrak astım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2021 güneş gama ışınlarının saniyesinde insanları öldürdüğü dizi bu muydu ? @goldbären dediğinden de fazlası bilim 1. sınıf ilk ders terk direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar