openyoureyes Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 (düzenlendi) merhaba, 5 sene önce çalıştığım işyeri ile ilgili MASAK'a ihbarda bulunmak istiyorum, ama kafamı kurcalayan bir kaç soru var... (konu: vergi ve haksız rekabet) 1) son senelerde "yatırım ortaklıkları", "varlık yönetim şirketleri" ile ilgili HİÇ ihbarda bulunulmamış. nedeni ne olabilir? 2) MASAK'a anonim başvuru yapabilir miyim veya ismimle yapmam gerekse bile kimliğimi gizleyebilirler mi? (hoş olmayabilir benim için) 3) şirketle yaptığım gizlilik sözleşmesinin süresi geçti, şirket ticari sırlarını da vermeyeceğim. karşı dava açabilirler mi? 4) herhangi bir delil/evrak sunmasam bile şirket hesaplarını incelemeye alırlar mı? (nasıl vergi kaçırdıklarını anlatıcam) çok alakasız oldu, ama google amca doğru cevapları vermiyor... Nisan 15, 2020 openyoureyes tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 vergi ve haksız rekabet için masak'tan ziyade alo maliye ve rekabet kurumu denenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 İsmini tabii ki gizlemezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
openyoureyes Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 çok net yazdın, biliyorsun sanırım bu olayları. o zaman ihbar falan edemiyorum, popomu keserler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 close your eyes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 Sirket çok bastırırsa ona buna rusvet vererek en sonunda senin ismine ulaşır gibime geliyo benimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 Ne gerek var? Dava açılırsa tanık olarak adı ve adresi yazar zaten dosyada. Adliyeler tanık, davacı ya da katılan olarak dosyada adı yazanları bıçaklayanlarla, öldürenlerle dolu. Evden kaçıp kocasını polise şikayete gittiğinde ya da boşanma davası açtığında bile savcılık gizlilik kararı çıkartana kadar geçen sürece kocasının evine gelen kağıtta adresi yazdığı için öldürülen kadınlar var. Bir-iki tane de değil bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 ohoo winrarı lisanslı alın diyen avukat bile "ne gerek var" diyor ne hale gelmişiz be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 gerçi rüşvet vermesine ne gerek var sistem o kadar kötü ki demek istemiş ama bu teslimiyetçiliği yakıştıramadım be gerge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
openyoureyes Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 (düzenlendi) 8 dakika önce, GERGE dedi ki: Ne gerek var? Dava açılırsa tanık olarak adı ve adresi yazar zaten dosyada. mali suclar icin koruma kanunu falan yok muydu? karsi taraf mafyatik de... Nisan 15, 2020 openyoureyes tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 yazılı dilekçe ver, kargola fenaşi kayetederim imza ya da tc database indir, random tc dne cimerden yardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
openyoureyes Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 super fikirmis, bu MASAK'a genelde vergi ihbari yapip % almaya caliyorlar da beni baya uzdu sirket. para almak da istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar