miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Bir kere kullandığım powertec tr658 tıraş makinesini satıyorum. Bir kere oğlanı tıraş için kullandım bugün, icinden 1-2-3 numaralı taraklar çıkıyor. Kablosuz, yağı vs herseyi kutusunun içinde. Aldığım fiyat 85 TL, 50 ye birakicam. Daha şarj aleti, tıraş taraklar vs kullanılmadı, icinden yağda çıkıyor. Garantisi bugünden itibaren 2 yıl devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Kendinden koronalı mı? Marketten direkt korona siparişi versem daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Haklısın bunu düşünmedim, moda tabirle aldım kabul ettim eleştiriyi.Almayi düşünen olursa korona tehlikesini de dikkate alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 insan yağı mı çıkıyor içinden 2. el traş makinesi asdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Geri versene abi biraz ayak yapip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Abi adama yalan soylemem lazim begenmedim vs .Yapamam onu,gercek durumu aynen yazdim,satilmasada kalsin napalim.Bu arada urunu elimdeki cerrahi aletleri sterile ettigim solusyonla steril hale getirebilirim ama yazmadim bunu,sonucta kutudan vs de bulasabilir bu meret eger hasta isem.makine yagi cikiyor fistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 abi 2 kere daha çocuğu traş etsen parası çıkar vur 12 mm'ye gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 valla baktim berberin acilacagi yok ben vurdum 3 e saçları haftasonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 (düzenlendi) oğlanı traş ettim falan yazınca. töbe töbe dedim bi an ama sonra geçti tabi. Nisan 16, 2020 HocaEfendi tarafından düzenlendi harf aliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 aga niye satıyorsun ki 80 liralık aleti, ihtiyaç için satılacak para değil e beğenmediğiysen dandik bişiyse bize niye kakalıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 Dandik olduğundan değil içinden sadece 1-2-3 numara çıktığı için elden çıkarıyorum, kendi okuzlugum dikkat etmemişim tarak degistirilemedigine. Evin sağında solunda ya dursun bir gün işe yarar aletleri var, bu durmasın. Evde zamanında alınmış yoğurt yapma makinesi bile var, dursun diye köşeye koyulmuş, gıcık oluyorum artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 Oh be bende sonunda bu zevke varabildim. Forum dışına satılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 On 14.04.2020 at 18:44, Valvyn dedi ki: valla baktim berberin acilacagi yok ben vurdum 3 e saçları haftasonu Yarın saçları 3e vurayim dedim. Taktım şarja makinayı. Aklıma şu geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 Abi kalsin oglan kac yasinda bilmiyom da eteklere kullanir heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 kaptırmasın alete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar