sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 https://www.imdb.com/title/tt11398870/ Agent Fatima gets a tip that a terrorist act is planned in Sweden. At the same time, the teenager Sulle has opened her eyes to her student assistant who opens the doors to a new fascinating world. Bu sene Netflix'te izlediğim açık ara en iyi ilk üç diziye girer. Yeni bitirdim başı sonu çok güzel olmuş. Devam ederse şahane olur. 8 bölüm 8/10 https://www.imdb.com/video/vi2862595609?playlistId=tt11398870 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 teförisleri hep türklerden mi cast etmişler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 yeterince arap var zaten çevrede asd dizisi kalsın dicem :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 Sabah sabah başlığı kalafat diye okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 Kalafat ne ki? Malafat mi diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 Kalafat da o tarz birşey işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 (düzenlendi) On 01.04.2020 at 14:20, goldbären dedi ki: teförisleri hep türklerden mi cast etmişler sdf ilk bolum Spoiler istanbul bombaliyorlar 70 kusur kisi oluyor, holey moley - kafirler olsun fln donuyor isvec/danimarka kirmanci-zaza, eldeki cast krdo Nisan 2, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 On 01.04.2020 at 14:15, sanssizsansli dedi ki: Bu sene Netflix'te izlediğim açık ara en iyi ilk üç diziye girer. şuna kanıp izledim sdfs. yani kötü diyemem ama beni acayip yordu. belki çok şey izliyorum diyedir. bu baltık polisiyelerinde siyah beyaz falan çok keskin oluyor. griyi de müslümbördlere ayırmışlar ama biz zaten her gün içinde yaşadığımızdan yavan geldi belki de bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 sanssizsansli hardcore fularlı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 yalnız netflix'teki ilk 3 diyerek sizi kurtarmaya çalışıyorum. netflix bu. daha iyi 3 netflix dizisi koyun mesela. hepsi şahsi zevkinize göre değerlendirdiğiniz yapımlar olucaktır. kesin biri witcher falan der güleriz en kötü. ha bana kalsa netflix ufak ufak toparlıyo, bu gözümden kaçmıyor ama hala B movie ile A movie arasında isimsiz bi çizgideler. bence dizi kendi ekolojisi içerisinde gayet kaliteli yani. bi solukta izliyorsun zaten 8 bölüm, olabilecekleri tahmin ediyorsun, bildiğimiz şeyler bir de. bağ kurduruyo yani. geriye nasıl resmettikleri kalıyor. o kısımda iyiydi. ha belki suriye kısımlarını daha açabilirlerdi ama masraf olur biz ana hikayede kalalım diyip geçmiş olabilirler. netflix sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 @Xenus weeb pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 2 saat önce, goldbären dedi ki: şuna kanıp izledim sdfs. yani kötü diyemem ama beni acayip yordu. belki çok şey izliyorum diyedir. bu baltık polisiyelerinde siyah beyaz falan çok keskin oluyor. griyi de müslümbördlere ayırmışlar ama biz zaten her gün içinde yaşadığımızdan yavan geldi belki de bana. ben de 2. bolumde kapattim. 9-5 mesai gibi zor geldi izlemek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 2 saat önce, sanssizsansli dedi ki: daha iyi 3 netflix dizisi koyun mesela. hepsi şahsi zevkinize göre değerlendirdiğiniz yapımlar olucaktır. Bunun başka türlüsü mü var ki? Başkasının zevkine göre nasıl değerlendiricem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 şahsi zevkim hatalı bir kullanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 Abav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 6 saat önce, sanssizsansli dedi ki: daha iyi 3 netflix dizisi koyun mesela. hepsi şahsi zevkinize göre değerlendirdiğiniz yapımlar olucaktır. mindhunter house of cards narcos bunu da 6 sezona sündürseler diğerleri gibi düşer. ama bu 8. bölümden mesai gibi geldi hakikaten. HAYALKIRIKLIĞISIN SANSİSANSİ HIH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 house of cards netflix dizisi değil esasen 90 yapımı bi bbc miniseries ama tamam netflixten sayalım. narcos da ilk sezonu iyiydi sonra bozdu. mindhunter fincherın işi flash tv'de çıksa bile iyi olur netflixlik bişi yok. neyse ben beğendim siz ne anlarsınız plebler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 (düzenlendi) 7 saat önce, sanssizsansli dedi ki: yalnız netflix'teki ilk 3 diyerek sizi kurtarmaya çalışıyorum. netflix bu. daha iyi 3 netflix dizisi koyun mesela. hepsi şahsi zevkinize göre değerlendirdiğiniz yapımlar olucaktır. suna bak baya eglenceli (dizi degil tabi), maradona paradosi gordugum en iyi 1-2 intro theme'den biri la casa del papel yazmamislar, ben de yazmiyim hadi. HAKAN MUHAFIZ var Nisan 3, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 bundan cok daha iyi yapimlar var netflix'te. isvecli olsak belki severdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 tamam kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 ok kanka diger tarafa da yazmissin ama olmadi, bir daha dene On 28.03.2020 at 14:43, sanssizsansli dedi ki: Netflixte isveç yapımı Kalifat adlı diziye başladım dün, 2 bölüm seyrettim. baya baya iyi. işid döneminde suriyeye gitmiş türk asıllı bir kızın kaçmaya çalışmasını anlatıyor. netflixten beklemediğim kadar iyi şimdilik. tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 neyi deneyeyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2020 On 03.04.2020 at 16:06, sanssizsansli dedi ki: kesin biri witcher falan der güleriz en kötü. 1.witcher 2.witcher 3.witcher 3 kere gül. Ha birde witcher var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2020 dayanamadım bi bölüm sonunu getirmeye şunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar