Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 19, 2020 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 19, 2020 42 dakika önce, Laurelin dedi ki: owww shit REFUND Bunny Day 12 Nisan'da, herkesle birlikte ilk eventi bekleyeceksin sen de
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 19, 2020 Mesaj tarihi: Mart 19, 2020 beklemek degil ya, geriyor beni bole seasonal eventler. kacirdigim zaman veya gece gece kaldigim zaman saati geri alip participate edebiliodum 3ds de
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 19, 2020 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 19, 2020 AUS masterrace olarak oynuyorum şu an.
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 21, 2020 Mesaj tarihi: Mart 21, 2020 elma veya kiraz lazim, native fruite bunlar olanlarla ayarliyalim, armut benim native ama portakal ve seftali yolda asiri rare bir bamboo agaci gelip tikicem bunlardan biri varsa adanizda
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 21, 2020 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 21, 2020 Bamboo yeni diktim, armut native, sahile de epey bir hindistan cevizi diktim. Başka meyvem yok şimdilik. Annemin gönderdiğini yedim Şimdi evin borcunu ödedim, büyütmek için 198k daha borca girdim. Dükkan ve müzenin her şeyi tamam, açılmalarını bekliyorum. 2. gün yapılabilecek her şeyi yaptım sanırım. Yarın da 3-4 saat oynarım belki, sonra günde yarım saatlık kaçış rutinine girer.
totemic Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 SW-3073-6375-8909 ekleyin sevgili patiler. sadece armutum var başka da birşeyim yok. mil puanlarını harcadım başka adaya gidemiyorum şu anda.
reampage Mesaj tarihi: Nisan 22, 2020 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2020 isabele gidip cherryi şikayet ettim ufaktan, ama konuşma dedim, cherry ertesi gün imalı imalı mail atmış bana toplanıyorum diye. kancık literally
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2020 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2020 tavuk vardi bende bitane uyuz, kovana kadar canim cikti. su anda dream team, o kadar boku cikarmisimki meyve farmi olayinin isabelle "adamizin ratingi 4 ama millet ormanda kayboluyoruz diye sikayet ediyor, cok agac var adada ve rural gosteriyor bu bizi" diye QQ cekti, adanin merkezine komple melih gokcek style beton dokup fiskeye ve canavar heykelleri koydum oysa neyse isabelle dedi diye kesecek diiliz meyve veren agaclari -_-
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2020 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2020 zeytin ağacı var mı? zeytin ağacı varsa kes yahudileri saklayacak onlar
reampage Mesaj tarihi: Nisan 23, 2020 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2020 Hamlet ayarında hayvanlar lazım bana ya, inanılmaz seviyorum arada moralim bozuluyor gidiyorum konuşuyorum iyi geliyor.
reampage Mesaj tarihi: Nisan 24, 2020 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2020 537 bell turnip fiyatı dodo kod: H6RJD
Öne çıkan mesajlar